Момичето за което само мога да мечтая... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичето за което само мога да мечтая...
преди: 7 години, 19 дни, прочетена 2059 пъти
Пиша тук - просто за да излея чувствата си и да се разтоваря психически защото няма къде другаде и с кого..

Момче съм на 19..
Нямам толкова близки и доверени хора пред които да се изповядам.. също и не съм такъв човек който може да свали гарда си и да се открие пред някого - да сподели слабостите си и най - съкровените си мисли.. Та на кратко..
Хормоните ми изиграха лоша шега -

Влюбих се в едно прекрасно момиче (аз съм рационален човек и намирам подобни увлечения за ненужна слабост която само би сломила духа и тялото) Но тя е твърде хубава - и аз постепенно осъзнах че станах роб на чувствата си..

Твърде добра за такъв като мен - депресирах се поради това че никога нищо не може да се получи между мен и нея - тя не изпитва същото към мен - а аз не съм от хората които просят внимание - просто осъзнавам шансовете си.. и не правя каквито и да е безсмислени опити..
така е писано да се случи - да попадна в един клас с такова прекрасно нежно създание и само да съжалявам че тя предпочита някой друг (обвързана е) и най - тежко ми е че е безразлична към мен.. не комуникираме - а и мен ме е срам да я заговоря.. Срам ме е дори да погледна към нея да не би погледите ни да се срещнат и... да такъв тип съм си..

Вечер се свивам най - жалко като пашкул на леглото - пускам си тиха музика и мисля за нещата които никога няма да почувствам.. сънувам я често - не съм вманиачен..
просто съм мечтател..

Самотата разяжда психиката ми - умът ми се разкъсва и се чувствам празен - емоционалната болка понякога става твърде силна за да я преодолея - и тогава разумът ми поддава..

Това е което исках да си кажа.. ако някой има съвети.. или подобна история моля да ги сподели.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 18 дни
hash: 46f40697de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любовта е най-силното чувство. Пожелавам на всеки да изпита и да почувства онази изгаряща любов, след която никога не можеш за бъдеш същият човек. Онези силни и бурни чувства, които те издигат като птица. Да срещнете човек, в който ще виждате най-красивият човек на планетата.
Но, и ви пожелавам никога да не усещате как боли любовта.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 654baf41b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да бе, обвързана била? В училище? Знаеш ли колко пъти още ще се "обвържете" и ти и тя... Накратко - атакувай. Сваляй, ухажвай, кани, направи изобщо всичко да я привлечеш за себе си. Жените никак не са така недостъпни, както изглеждат,

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: ebb9f41a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На всеки му се е случвало да има несподелена любов... Напълно те разбирам. Моят съвет е да опиташ шансовете си все пак. Намери си общи занимания с нея, попитай я нещо за училище, за упроците и пр. Ако нищо не стане, то времето лекува. Ще ти мине и ще срещнеш друго момиче. Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 17 дни
hash: 7b614ea914
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сега може да ти се струва нереално това, което ще ти кажа, но е факт. 90% от хората са изпитвали такава несподелена "любов " в тези години, включително и аз. Сигурно в момента вярваш, че няма да можеш да погледнеш друго момиче. Мислиш само за избранницата ти, въобразяваш си колко би било хубаво, ако беше твоя и т. н. Но с времето такива увлечения или те разочароват, или избледняват и биват замествани от други. Най-често просто ти става ясно, че си бил влюбен в някаква представа за даден човек. Сега ти е еуфорично, но и едновременно с това много тежко. Не се отдавай толкова на тези чувства. Бъди силен и нещата и при теб ще се наредят. Вкусовете и желанията на повечето от нас се променят драстично с годините.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: b8b010e8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Същата работа бях и аз, беше ме срам да призная чувствата си пред едно момиче, което много харесвам, а и по начина по който ме гледа си мисля че и тя ме харесва, но накрая се престраших и го направих... е момичето ме отряза, но все пак си има гадже(доста богат между впрочем) и е доста по-голяма от мен- аз съм на 19 а тя на 26, така че го отдавам на това, че тя е вероятно вече мисли да се омъжва и да създава семейство, а аз не мога да и помогна с тези неща, все пак съм на 19 и въобще не ми е до женене... Но вие на едни годени и в един клас и аз на твое място бих се успокоил че и тя е човек като мене и ходи до тоалетна така че я заговори съвсем спокойто и я питай дали иска да пиете по нещо защото ти е приятна компанията и/защото не се познавате и искаш да я опознаеш или нещо такова все ще го измислиш някак, и тогава да видиш дали има някакъв шанс... ако нищо не стане както при мен поне ще ти олекне адски много... нищо не губиш така че опитай

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 4efd38bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Подкрепям №8. Не бива да я идеализираш в никакъв случай. Впоследствие ще се разочароваш. Ще кокетства с теб за развлечение и ще те разкара. И обратното, - момичетата и жените си падат по такива, които ги гледат отвисоко, пренебрегват ги, бъзикат ги, подиграват ги.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker