Минава ли ревността? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Минава ли ревността?
преди: 7 години, 14 дни, прочетена 2018 пъти
Здравейте, пиша тук като повечето от Вас но май не толкова, за съвет колкото до това дали някой е минал пътя по който вървя и дали има смисъл и резултата? !
Накратко имам приятел от близо 2 години, който много обичам, но на когото явно съм отключила ревността до такава степен, че дори той самият казва, че не успява да се познае. Виновна съм, защото преди да приключа старата си връзка тръгнах с него, за което много съжалявам, но предните ми отношения бяха по-трудни за оправяне.... както и да е. От мига в който той разбра се промени (Логично и аз бих се променила), но въпреки това реши да продължим и да опитаме да оправим отношенията си. И така започнаха моите мъки. Едно скриване на това, че някой ми е звъннал - шамар. Едно скриване на това, че някой е поискал помощ, за нещо свързано с работата ми- хоп шамари! Не са много само 3-4 шамара.... проверка на телефона ми, подслушване на разговори, постоянно включване на вайбъра, за да види къде се намирам и какво съм облякла. И постоянни обиди, който не е редно да изписвам тук, но са доста брутални.
Аз съм виновна да стигнем до тук, но все пак питам ДАЛИ РЕВНОСТТА СЕ ПРЕОДОЛЯВА НЯКОГА, МИНАВА ЛИ ТАЗИ КОВАРНА БОЛЕСТ? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 14 дни
hash: f5e653ec47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, минава, но само чрез изпитване на болка и страдание.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: e1346dffd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не се опрaвя. Бягaй преди дa е предприел нещо повече!

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 1cb601bb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не, разбира се! Някой ден ще се окажеш пребита, а може би дори убита. Бягай бързо, надалеч!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: 56762a105b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той не умира, чак толкова виновна не си! Зарежи го!

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 4f7e1ab387
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами както казваш, ти сама си си виновна. Лошото е, че с действията си си подкопала доверието му, което се проявява като ревност. (Хубавото е, че той има някакви чуства към тебе. ) Но не е хубаво, че те шамаросва - това е недопустимо. Трудно е да се каже дали могат да се оправят нещата. Той, ако е умен ще разбере, че това му поведение не води до никъде, дори и ти да си му дала повод в началото, и да престане. Ти трябва много да се доказваш пред него за да възобновиш доверието. Трябва да си много открита. Абе доверието загуби ли се, всички демони излизат наяаве. Трябва много да разговаряте за да преодолеете ситуацията и да има много добра воля, и от двамата. Трудна работа!

 
  ...


...
преди: 7 години, 14 дни
hash: e0974432fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мацка, не знам за какво си виновна, но не заслужаваш такова отношение и мисля, че трябва да проявиш малко себеуважение и да спреш този тормоз, който твоят приятел ти налага. Няма да го съдя него, за поведението му, защото всички сме грешни и грешим, включително и ти си сгрешила с постъпката си, с която мислиш, че си отключила ревността му, но това е манипулация от негова страна за да те контролира и да прикрива несигурността си. Съвети няма да ти давам, искам просто да си помислиш дали, като се самообвиняваш за някаква постъпка в миналото, която дори не е толкова фатална и даваш тялото и душата си да ги контролира приятелят ти, и му угаждаш за всичко, дали няма да си сринеш психиката, докато чакаш той да се промени, което никога няма да стане, ако се продължава така?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: 7819ac9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си свободен човек и никой няма право да ограничава свободата ти или пък да ти посяга. Можеш да бъдеш където си поискаш и с когото си поискаш. Въпрос на личен избор е това къде, как и с колко души ще имаш връзка приятелска или интимна, няма значение. Шамарите са признак на слабост и дълбок комплекс, съветвам те да седиш далеч от такива комплексари за да не се превърнат шамарите в начин на живот.
За нищо не си виновна и на никого не си длъжна. Живота е прекрасен и всеки има право да го изживее както си поиска. Това с шамарите, следенето, заплахите и тоталния контрол на който си подложена се нарича нарушаване на човешките права, накърняване на личното пространство, унижение и тормоз и е престъпление. Наказва се с лишаване от свобода по Българското законодателство.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 1a1a806b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Този го зарязвай , но когато започваш връзка със следващия , забравяш всички бивши , защото не са много мъжете които са ок бившите на гаджето да се мотат наоколо.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: f3208d9968
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съжалявам, но за теб проблема изглежда не е че те бие а че те ревнува така ли? Всеки ревнува ако има чувства и не мисля че е правилно да се оправдавате с ревността в случая.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: c7a4802733
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как така позволяваш да те бие??? Не си виновна за нищо. Раздели се с него иначе рискуваш да те убие някой ден. Това е тормоз и той няма основание за него. Той не те обича, нито те уважава. Той е комплексиран и си избива комплексите върху теб.

 
  ...

...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 6598e3f543
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Момичета, какво сте тръгнали да съжалявате и съветвате авторката какво да прави. Не усещате ли, че тя нарочно разиграва приятеля си, за да я пошляпва от време на време. Аз имам чувството, че тя проявява мазохизъм и обича да я шамаросват понякога. Нали знаете че и такива жени и мъже има. Вижте, тя казва, че 3-4 шамара не са много. Тя просто иска той да не я ревнува, а тя да си се среща с когото си иска. Тя просто иска той да преодолее "коварната" болест ревност, а не шамарите да спрат. За някои жени 3-4 шамара може да са ужас, а за авторката да са блаженство. Има всякакви хора на този свят. Вие не знаете какво всъщност изпитва авторката.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: 1f0ab855cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Едно е ревност, съвсем друго е вманиачаване и избиване на комплекси. А тая история е по-скоро второто. Те повечето жени, да не казвам почти всички започват новата връзка преди да е съвсем свършила старата. Дето е лафа - обичат да се хванат за нов клон преди да пуснат стария.
Това не виждам какъв особен проблем му е, при положение че няма повод за ревност към момента. А дори и да има, шамарите показват слабост. Ако му е толкова голям проблем това, може да си те зареже. Но за останалите неща "леката" жена от 7 коментар е далече от истината. Това да скачаш от легло на легло не е "нормално" нито "свободен избор". Явно и е сложно да разграничава свободата от свободията. Ама то бая хора по тия ширини имат тоя проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker