Той ме лъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме лъже
преди: 7 години, 7 дни, прочетена 1734 пъти
Здравейте!
Искам да споделя моята история с вас и вие да ми даде съвет какво да правя, защото понякога не издържам. Може би това ще ви се стори като лапешка работа но все пак да опитам...
Аз съм на 21, а той е на 28.
Аз и приятеля ми сме от почти 3 години заедно и от самото начало от както се запознахме той само ме лъже и продължава да го прави. Казвали са ми или по скоро баба ми е казвала, че мъжете по природа си лъжат. Казвала ми е - той е мъж затова. Въпреки, че това не ми се струва нормално както и да е. От началото на връзката ни когато си разменихме паролите на скайп най напред, имаше страшно много чатове с много момичета с които той "пишеше" за секс. За мен това беше голям удар и трудно го приех и от тогава спрях да му имам доверие. Кълнеше ми се, че не си пише но го хванах. Разделихме се след това защото това го смятах за един вид изневяра, защото според мен той ми няма уважение и аз не му давам това от което той се нуждае. След раздялата се събрахме пак и до ден днешен. И той отново ми се кълнеше, че се е променил, че не е онзи който е бил. Да обаче аз отново го хванах с фалшив профил в фейсбук с който той си търси "мацки". Това страшно много ме нарани и все още не съм го преглътнала, защото аз го обичам и когато прочета нещо подобно направо се съсипвам. Случва се да го хвана докато пише с някое момиче, но веднага трие чата и казва - "Не съм си писал и това е" постоянно отрича за всичко. Никога не съм му забранявала да си пише за да не излезна аз лошата, давам му свободата, нека си пише но защо крие от мен? Толкова ли е трудно да каже, да писах си, това и това си писах... Винаги когато сме заедно получава това което всеки мъж обича. Просто си представям когато не е с мен какви ги върши. Аз не бих постъпила никога така с човек когото обичам. И отгоре на всичко това той изкарва мен виновна, че никога не съм му вярвала за нищо. И когато го хвана в крачка - отрича, че не е си писал. Не знам объркана съм много. Даже бих казала, че съм глупава страшно глупава. Обичам този човек, дори няма кола, няма пари, нее някой красавец, никога не ме е водил нито на почивка, заведение или ресторант, просто съм с него заради голямата любов която изпитвам. Повечето момичета в днешно време търсят материалното., би трябвало да се гордее, че има такова момиче до себе си. Бих искала от тези които прочетат историята ми, да кажат това нормално ли е неговото, аз ли бъркам някъде защото ще се побъркам. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 дни
hash: ae4512248f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох момичее, мъжете и в крачка да ги хванеш пак ще отричат. Защо си го причиняваш това? Ти някоя подметка ли си, че така да те тъпче? Достойнство нямаш ли? Толкова години те лъже, мами и се занимава с други жени, ама ти щом си толкова либерална и нямаш нищо против си стой с него. Да не говорим и колко е нехигиенично, не се знае с колко жени спи, а ти се хвалиш как винаги му даваш каквото желае. Помисли малко за себе си. Кой е тоя, че ще се гаври така с теб?

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 7c7369ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай надалеч от него! Очевидно, не те обича, не вижда в теб любовта и половинката, която ще бъде с него занапред.
Щом си е женкар, да си бъде, но без теб.
Трябва ли, да ти каже в прав текст- "Имам друга", "Не те обичам"... , за да се махнеш най-после, защо си го причиняваш?
Той няма да спре с чата, щом си прави фалшиви профили и пише, без да му пука, за твоите чувства.
Не е за теб, а ти си прекалено млада, за да си го причиняваш.

(Ж 20)

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 19f2fdf97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж сега моето момиче, това оправдание, че всички мъже са такива или онакива е най-глупавото нещо на света. Това е оправданието на собствената си слабост да промениш нещата така както ти искаш и да бъдеш с човек, който те прави щастлива. Не всички мъже са такива (бих казал повечето, които познавам, приятели, познати, колеги). Аз например също не съм такъв. Привлекателен, атлетичен и сериозен мъж съм, виждам как ме заглеждат различни момичета и жени, но не си позволявам флиртове, чатове и свалки. Просто няма нужда от това, иначе се заглеждам по хубавите жени на улицата, приятно ми е да разговарям с тях когато е необходимо, но само толкова. Най-много да изтърся някой коментар за някоя мацка пред моята, колкото да я подразня малко (тя вече не се и дразни кой знае колко) и така. Освен това за много просто не си заслужават драмите и проблемите след една такава забежка.
Та не робувай на клишета, твоя приятел си има нужда от повече женско внимание, дали се стига до нещо повече не знам, но това няма да се промени в бъдеще. Колкото и да ти обещава, повярвай ми това не се променя. Ако не си ок с всичко това, просто събери сили и го разкарай от живота си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: 7d4010c41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Каква голяма любов, бе момиче? Обичай себе си и се уважавай на първо място. Не евярно, че всички мъже са лъжци. Веднага го зарязвай този. Той е женкар и ще ти разбие нервите с поведението си. Той ти се подиграва, ати го обичаш и му даваш всичко. Защо? Нямаш ли собствено достойнство? Разбери, че той не те обича, не те уважава. Ти си му удобна. И му търпиш изневерите. Да не мислиш, че си остава само с чата? Ще вземе да те зарази с някоя болест, после не може да се оправиш. Зарязвай го и си търси мъж, който е почтен с теб, който те уважава. Има такива мъже и не всички са лъжци. Недей да търпиш това положение.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 78a1468394
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако си мислиш, че някой някога ще ти даде медал за това че си удобна лесна, неизискваща и неуважаваща се си в жестока грешка. Ако тези правила са важили по времето на баба ти и така са ти втълпили -света се е променил. Човека е женкар или не е влюбен в теб или и двете. Като си без претенции и изисквания си удобна но не и любима. Казвам ти го от личен опит. Не губи като мен години да се чудиш къде си сгрешила, ами се научи да имаш претенции във взаимоотношенията и не се задоволявай с нищо по-малко

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 68351845c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, момиче съм на 23 и до преди година имах подобна връзка. Накрая се разделихме, аз тръгнах с друг и бившият ми започна да ми се моли да се събираме и да ми обяснява колко се бил променил... не не и не. Такива мъже не се променят. Това са комплексари, които по една или друга причина се чувстват нищожни и имат необходимостта да си доказват, че са мъже. Затова пише на всички тези момичета, затова и ти изневерява.. в същото време има и нужда от някоя като теб, която да го гледа в очите и да му се прекланя и слуша.. Повярвай ми не всички мъже са такива. Вмомента имам до себе си прекрасно момче, което ме уважава и има ценности. Не ми изневерява и не проявява интерес към други жени, въпреки, че е много по - желан мъж от бившия ми. Ако имаш поне малко уважение към себе си остави този "мъж". Наистина ли искаш да търпиш това? Искаш ли да имаш семейство и деца с този човек? Замисли се... така не се живее. Остави го и продължи напред и ще видиш как всичко ще ти се подреди : )

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 95a5982f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си много глупава, предполагам, че е защото си наивна. Лек за теб няма, освен времето и опита. Това момченце те е разбрало и си вее байряка както му е угодно. След време той може и да съжалява, но по-вероятно е ти да си, , изгоряла, , преди това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker