Вечното дерби - - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вечното дерби -
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 3069 пъти
Хората се борят да получат заветното внимание по такива странни начини, че понякога дори съсипват живота си.

Когато го срещнах преди 5 год. за мен той олицетворяваше всичко, което съм очаквала от един мъж. Но.... женен. След двугодишна борба със възпитанието, съзнанието, принципите си, аз реших, че не мога вече и просто ще си изживея момента с него и край. Грешка!!! Времето минаваше, а аз така се завъртях, че в един момент не можех да се спра. На него това положение му беше много удобно - и питомното и дивото. Разделяхме се, а след това се събирахме. Аз плачех и се обвинявах.

Роди му се дете, но и това не промени отношението му към мен. Със същото желание се връщаше при мен. Годините минаваха и аз се опитвах да създам други връзки, но се не след дълго се връщах при него и всичко започваше отначало. Наскоро аз започнах да преосмислям живота си и в това число и него. Аз се бях превърнала в негов приятел -довереник, любовница, психотерапевт и тн. Нищо не се променяше с годините, освен аз. Вече мислех по друг начин, исках повече, очаквах повече. Той беше потресен, че момичето се беше превърнало в жена, която той вече не познаваше и не разбираше. И то пред очите му.

Опитите ми да се разделим окончателно продължават. Мисля, че вече това е краят. Дано той да събере сили и да намери път към жена си, защото май няма да събере сили да промени живота си.

За съжаление в такива случай истината и справедливостта за всеки е различна.

Дано не съм ви отегчила !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 7eae492c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много такива като теб има тук. Търсят съвет, имат намерение да направят или после да правят както си направила ти, но не знаят какво ще се случи. Когато срещнеш такива обясни им...

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: cfce32af1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно е безхарактерен, щом толкова време не му стиска да се разведе. Ако толкова много те обича, ще тръгне след теб когато си отидеш! Ти заслужаваш някой, който да си бъде само твой! Загубила си толкова години с този мъж! Може би не трябва да губиш повече. От друга страна, ако се окаже, че той е бил мъжът на живота ти.. Не знам, послушай сърцето си!Или по-добре вътрешния глас, защото сърцето ще те заведе при него, то не може да бъде обективно, а опитът ми показва, че когато човек слуша разума, си спестява много беди, но не се чувства щастлив. Така че послушай вътрешния глас, няма да сгрешиш! Все пак, ако се разделите наистина, постарай се да разбере, че е завинаги, за да знае, че този път окончателно те губи и ако не направи нищо, значи не те заслужава!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: fe7abcda5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Не съм много сигурна дали искаш съвет въобще, или просто си изливаше мъката. Аз лично мога да ти кажа само едно- две мои приятелки са имали връзки с женени мъже и, повярвай ми- никога нищо не се променя. Те си остават с жените си. От написаното имам чувството, че го съжаляваш. Недей! Защото на него си му е добре. Просто се реши и прекрати нещата веднъж завинаги. Много много трудно ще ти е, но не мислиш ли, че 5 години са достатъчни? Имаш правото да живееш собствения си живот с човек, който няма да те крие от света. И някой ден ще го намериш, само бъди силна и остави женения. Дано съм била от полза.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: f71b4249e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление понякога се случва така в живота. Може би е малко банално да го казвам, но всъщност ти няма за какво да съжаляваш. Щом си била с него толкова много години, значи си имала страхотни моменти. Огледай се- със сигурност ти е взел много, но и много ти е дал.Имаш дете от него, което е най-хубавото от цялата история. Какво му трябва повече на човек? Замисляла ли си се за жените, които не са имали даже и част от онези прекрасни изживявания, които си имала ти, не са посетили дори и една част от местата, на които си била ти с него, мечтаят да имат деца, а не могат?

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: cb5dd8f263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, не си ... в момента аз се занимавам с женен мъж и това, което прочетох от теб, май е моето бъдеще. Знам, че е трудно, но не можеш ли просто с него да сте на ниво 'любовници' ? Той си има собствен живот (никога не го карай да остави жена си, най-вече заради детето им) и ти трябва да имаш такъв. Колкото и да го обичаш, колкото и да го цениш като приятел. Просто тези мъже търсят някъде утехата .. те се чувстват самотни в отношението на споделяне ииии търсят пълното щастие! Дай му го, но и ти си вземи своето! Преглътни всякаква болка и тръгни напред към истинската връзка. А той - той може да остане само един красив спомен ;)

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ea572e330c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Позната история, този човек е егоист. Махни го от живота си.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 3056ba3f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря на всички, които са отделили време за историята ми. Желая успех на всички!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker