Не ям и не спя и не мога да си обясня защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ям и не спя и не мога да си обясня защо
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2044 пъти
Здравейте
Не мога да ям и да спя и да си обясня защо. Не мога защото с момичето, заради което не ям и не спя, дори не сме се виждали на живо и сме си писали само 5-6 приказки, от които стана ясно, че тя ме харесва и аз нея също. Наистина съм прекалено влюбчив, но този път минах всякакви граници. Ходя като дрогиран на работа, не съм спал, не мога да ям и изобщо нямам никакви сили. В същото време не и пиша повече, защото не искам това да продължава повече... Искам да се оправя. Не мога да разбера защо ми се случва всичко това всеки път, когато се занимавам с някое момиче. Има мъже, които могат да са със 100 жени и пак да не им трепне за никоя. Как изобщо го правят? Аз не мога така, ако съм с едно момиче мисля само за нея, даже другите момичета започват да не ме привличат. Но как така от няколко реда писане се влюбих не мога да разбера. Моля ви дайте ми някоя книга за любовта или съвет, искам да се променя и да не се влюбвам така. Според мен любов е да искаш да правиш някого щастлив, да се грижиш за него и да го караш да се усмихва. А това, което аз изпитвам не знам какво е.. но искам да разбера и подредя мислите в главата си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: d07255ec49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам братле, но това си е цяло проклятие! И аз съм така, прекалено съм влюбчив и много малко ми трябва, за да почувствам че се влюбвам. Уж досега се отърсвах лесно, но последното ми такова "влюбване" продължава вече година, и то в мадама, която не дава някакви признаци за същото :) филм голям...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8138b61880
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вижте се на живо и може да се променят нещата. Така си влюбен в един измислен образ, който може и да не съществува.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5e3efc0d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Еее... от няколко реда се влюбил - големи филми, голямо нещо... Не е сериозно за един мъж да се филмира във влюбване. Влюбването е просто (външно) харесване. И аз се влюбвам във всеки симпатичен човек, който видя навън или виртуално. :) Поживей си с фантазиите, но не си струва усилията и лишенията. Когато намериш взаимност, тогава се самораздавай, но не както сега, а разумно, защото докарване до изтощение е във вреда на връзката. А докато си намериш взаимност, работи върху изграждането на полезни и положителни лични качества.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5d25f10c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, трябва ти повече самоконтрол. Не бива да показваш, какво ти е в душата, защото няма да те разберат, а само ще те нараняват. Можеш да покажеш чувства само, ако си сигурен, че и отсреща има нещо подобно. Иначе предаваш себе си. Който пръв се разкрие, губи. Първоначално трябва да се опиташ да разбираш, как въздействаш на другия човек, то ест, на нея. Това не е толкова лесно, трябва проницателност, но иначе всичките ти старания може да са напразни. Недей да и се подмазваш, ами се дръж на положение, със самочувствие. Не показвай зависимост от нея, иначе губиш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: db36308e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това са си психични проблеми. Без значение дали става за момче или момиче. Разбирам до някъде да мислиш за някой с който нямаш нищо общо, но вманиачаването е далече от нормалното.
Явно ти липсва особено(може би каквото и да е) женско внимание, та се хващаш като удавник за сламка в първата възможност която видиш.
Няма да е лошо да пробваш да пробваш да промениш това отношение и да се съсредоточиш върху себе си и какво искаш от живота освен евентуална любов и "половинка". Най-малкото защото повечето жени го намират за отблъскващо. И само повече ще страдаш за напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker