Да даваш и да не получаваш.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да даваш и да не получаваш..
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1825 пъти
Здравейте драги читатели. Историята ми е дълга и се надявам да ме разберете или поне тези които са минали по този път да ми дадат съвет.
Историята е следната

Преди година и половина се запознах с едно прекрасно момче, но бях във връзка с един коварен човек и след приключването й аз се озлобих към мъжкия пол. След като приключих с бившия си започнах да излизам с това момче. Всичко беше прекрасно, но злобата в мен надделя.. Ритах го, удрях го, синини и какво ли още не, и всичко това заради един шамар от бившия ми. Това ме озлоби и започнах да се държа гадно. Момчето не зная как ме търпеше и винаги искаше пак и пак да излезем, но нали знаете, че всичко хубаво рано или късно свършва. Е пролетта спрях да общувам с това момче, той осъзна че не заслужава момиче като мен. Не зная дали от гняв дали го удрях, но знаех, че го харесвам, а всъщност не го показвах. През лятото нямах връзки. Есента се появи отново той. Беше ми нужен един ден за да се върнат чувствата, емоциите, пеперудките.. От писана на писане след месец се видяхме. Казах му, че съм се променила, че не съм онзи лош човек. Когато се видяхме се увери в думите ми. (той ми сподели месеци по-късно, че е искал да се видим, за да ме нарани така както той бил наранен ). Беше разпитал за мен бяха му казали гадни неща, но той не е човек който слуша хората. Не след дълго пак се видяхме у тях. Тогава започна всичко. Целувахме се, смеехме се, връзвахме се, прегръщахме се и всичко хубаво. Той ме научи да връзвам (БДСМ), а аз да се целува, защото грам не го имаше в мляскането ;д. После започнаха излизанията градинки, пред блока, парка, ходехме заедно до зъболекаря му и още куп места. Аз се влюбих. Той показваше привързаност но и двамата не бяхме сигурни в чувствата на другия. Поех нещата в свои ръце. Накарах го да отидем на хотел на хижата в града ни. И така и стана, отивахме всяка сряда, аз плащах всичко не ми пукаше исках само да е мой.
Там го направихме за първи път на него му бе сефтето, радвах се че е с мен.. След 1-2 седмици станахме гаджета. Всичко вървеше добре. Увеличихме вижданията си. Излизахме, ходихме у тях. След време започнахме и в нас по странен начин, за да не разберат родителите ми.. милия ми влиза през прозореца ;д (живея в къща). Започнаха да се появяват нещата от които се дразним. ПЪРВО беше телефона. Той не го оставяше мен ми беше супер гадното, докато е с мен да пише на някакви други. Чашата ми преля когато бяхме в нас и бях отишла да си взема вода и през това време той решил че някаква имала нужда от рамо защото се скарали с брат си.. Казах му, че не искам да имам връзка в която единия ще е на телефона другия ще го гледа. Спря да го използва. До преди 2 седмици когато виждаш ли било спешно да пише на братовчед си за добавките си, че трябвал да поръча. Аз като разбран човек казах добре оставих го. И след това всеки ден се започна.. чакай да видя този какво е писал, брачедката, брачеда, в групата, оня тоя.. На мен ми писна. НЕ се усещаше за обещанието ни, намеквах, показвах той не разбра. Отидохме на фитнес. Пи бустер и седнахме да чакаме да подейства. И сядам до него с мисълта да си поговорим да се гушнем, все пак цял ден не сме се виждали, но не той телефона си взима и започва. Това като видях и си казах край почвам като него. Така и стана. По време на цялата тренировка на почивките си чатих, беше ми гадно както и на него, но поне да разбере какво ми е на мен. НА следващия ден ми казва не ми обръщаш внимание само на телефона си. При което му обясних, че съм го направила заради него, но пак аз излязох черната овца. На следващия ден спря ще видим до кога.
Той е 12ти клас има матури сега, разбирам трябва да учи, затова см го оставяла дни да не се виждаме и да учи. деня преди матурата ми казва.. ама аз 2 матури реших толко и учих.. и се питам аз.. какво прави като те оставях да учиш и се мъчих да ти обяснявам някои неща... както и да е. Днес му беше матурата. Попитах го кога ще стане, за да стана по-рано да му напиша СМС. Станах 30 мин преди него, написах и си легнах. Чаках да свърши матурата и да ми пише как се е справил. Всичко окей. Дойде реда на въпроса кога ще се видим при положение че вчера сме се видяли за 2 минути и то защото си дигнах задника да отида да го прегърна. И познайте. Първо ми казва ще се видим след тренировка. Аз се зарадвах, отидох свърших си работата за да имам време за него. И след 30 мин ми пише няма да мога ще ходя в друг град да тренирам. Е после ела го питай кое му е важното. Значи фитнеси малко в града ни (в момента само 1 другите са затворени заради данъчните ). И аз ок, знам важно му е. Но се запитах. Кое ти е по-важното? Да се видиш с мен или тренировката? Явно второто. Можеше да тренира в града да се видим и така , но завлечен от дружките избра друг град и нямаше как да се видим, тъй като ще стане късно..
В този момент разбрах, че ако я карам с това момче винаги ще съм на 2ри план.. Когато го питам мислиш ли че даваме еднакво за връзката си и той ми казва ДА, а според мен грам нее е така. Може би аз искам много? Едно малко внимание, да ми се покаже уважение, да го е грижа, да се старае така както се старае да не пропусне тренировка... явно е много.. Постоянно ми казва как видял някаква с поличка с токчета дори един път пред мен се изцепи.. видя една с токчета и каза "ох майко виж я ".. мен ми стана много гадно.. попитах го искаш ли да вървим след нея и той каза ДА.. иначе аз съм се заглеждала все той не се е..
Вече си мисля че сме не сме един за друг. Той има мечти свързани с фитнеса и културизма , а моите са далеч от това, но винаги бих му помогнала да ги осъществи..
Той ми говори как си представял, че имаме деца, че сме семейство.. след 5-10 години.. но не го показва.. като му кажа покажи ми малко повече нежност.. той започва аз не съм романтик какво искаш подаръци пари.. а аз съм заявила че не желая тези неща.. ако ги исках нямаше да съм с него.. семейството му е бедно.. предлагала съм при нужда да му помогна с пари или нещо.. не знам вече


Според вас искам ли прекалено много? Достатъчно ли получавам? Струва ли си?

Момиче на 17 / момче 18

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 140bef0e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де, защо си го била него, а не предишния си приятел, който те удрял? Защо биеш невинен човек? Как мислиш, той няма ли достойнство? Ти си наранила достойнството на приятеля си с това, че си го удряла без да е виновен. Никога няма да ти го прости. Дори това, че сте гаджета няма да поправи нещата.
Не казваш на колко години си. Но се раздели със сегашния си приятел, защото той ще продължи да те наранява, както си го наранила ти. И занапред помни никога да не удряш мъж, нито да позволяваш мъж да те удря. Изобщо боят няма място в любовта.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bece1a9b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъй, да обобщим. Първо го биеш, риташ, после се целувате, след това се вързвате( той те научил? ! ), после му правите "сефтето" и накрая ставате гаджета!? ! Как да ти повярва човек? !!!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: abc7627ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моето момиче, как ще е девствен, а пък те е учил, да връзваш БДСМ? Ако беше девствен, щеше да се влюби до такава степен, че нямаше да те остави и един ден, без него.
Ама както и да е, ти си вярвай, че си му първа!
В една връзка се правят компромиси, също така се подкрепят, ако ги няма връзката е загубена.


(Ж 20 )

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 20c9a8ad81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така. Човека си тренира сексуалните умения с теб. Удобна си му за сега, тренира за да е готин за бъдещите жени. Сега е и безпаричен, за това още не те е сменил. Ти се държиш супер прилепчиво, достъпно и не изискваш поддръжка и инвестиция -за това и все още те държи. Не го стимулираш да се бори за теб, за това и не си му ценна.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cd2550bac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако е бил девствен всичко е ясно. Ти си му първата, сигурно първото по сериозно гадже, имал е симпатии/чувства искал е секс сега иска да опита с друго момиче. Сигурна ли си че не си е намерил някое друго момиче с което тайно да се задява? Помисли над това.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 845639c2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Що не наби бившия а баш това момче, кой знае как те търпи такава агресивна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker