Компютърните игри VS връзката ни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Компютърните игри VS връзката ни!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1914 пъти
Здравйте, с приятеля ми сме заедно от 8 месеца.
В началото всичко беше супер, излизахме, говорихме забавлявахме се заедно, дори не предполагах какво ме чака. Знаех че играе игри, но мислех че е нещо като хоби от време на време, но всъшност се оказа страшно- това е като наркомания.
Той работи в компания за игри от 9 до 6, като се прибере играе от 7 до 2-3 през ноща , , лига, , .
Събота и неделя с много мъки успявам да го изкарам да се видим, понеже аз уча, той рабои събота и неделя е времемето което прекарваме заедно. В съботя спя в тях, гледаме филми гушкаме се и се лигавим- нашето време.
Говори ли сме много пъти, неговото оправдание е че по този начин бяга от релаността.
Много го обичам и се примирих се с това че игре, до днес когато заяви, че събота щял да играе на турнир от 8 вечерта и така цяла нощ, предложих му да се видим през деня отговора беше, че през деня трябвало да си измислят някакви стратегии как да победят? !
Обичам го, но той ме замени с компютър и това, че дори и в нашето време предпочита да играе преля чашата. Не знам какво да правя, объркана съм. Имам чувството, че има връзка с компютъра и виртуталните си приятели и предпочита тях пред мен.
Постоянно се опитвам да измисля нови начини да сме заедно, но на нето сякаш му е все тая. Постоянно казва как иска да напусне работа, за да играе( НЕ изкарва пари от това да играе лига), вълнува го това как цяла нощ ще играе. Когато го попитам дали иска да прави нещо, дали има нещо което иска да направи нещо, да се забавлява- искам да играя лига.
Това започна да ме наранява. Опитах всичко, да не му обръщам
внимание, да се сърдя, да водя разговор, и аз да играя някаква игра за да види как се чувствам, но нищо глас в пустиня. Той постоянно повтаря, че ме обича и че се страхува да не ме загуби ама сякаш само думи без действия.

Моля ви публикувайте историята ми, искам да споделя и да видя дали някой друг се е сблъсквал с подобен проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 030f2b2809
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягал от реалността..
Момиче ти си реалността!
Ако не му харесва реалността такава каквато е то той е слабак който без съпротивление се предава - не е мъжа който може да очакваш да те закриля и съпътства в тежките моменти -
Това че е поставил нещо друго над теб означава също и че не те обича истински - близко е до ума но може би просто нямаш смелост да го приемеш? Някой хора дават мило и драго за да се обвържат - твоят човек е избрал пътя към нищото и никаквото бъдеще пред екрана.. това е което мога да ти кажа..

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: be0cf3eabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей миличка. Аз съм в същото положение с моя, но поне той не прекалява вече. Аз се справих с това, като играта му приех за неговото време за отдих или като нещо, което на него му доставя усоволствие да прави, но и говорех с него за това от което и аз имам нужда. Говори с него как и кога да прекарвате време заедно и всичко ще се оправи :p

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 20958a7e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма по-жалки хора от ГЕЙмърите. Няма тестостерон това момче и не му трябва жена явно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 52957ed3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми това си му е страстта на човека, всеки си има нещо без което не може, не говоря за вода и храна, ами за някаква активност, примерно някои хора не могат да не излизат по заведения и т. н. Такъв си си го избрала, като не ти харесва - прав ти път.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 28bf89f055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво означава "сем заедно от 8 месеца"? Нали трябва да има време за опознаване? Разумно време за добро опознаване. Ето - при теб нужното време е било 8 месеца. Нали не сте жененеи? Привързала си се към надеждите си за желана връзка, вместо да вземеш решение след старателно опознаване и преценка на положението.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: af81300b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри му тока за игрите, дръпни кабела, спри интернета, скрий му батерията на телефона и ако не подейства го напускай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dd4380ba11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Виж и аз играя игри, дори имам написани няколко по-малки. Като запознат с индустрията, клиентите ѝ и факта, че и аз съм фен. мога да ти кажа - този човек няма проблем с игрите, а със себе си. Едни хора лудват по видео игри, а други се наливат до беззобразие, трети спят с различен човек всеки ден.
За теб има две неща, които можеш да направиш:
1 - Остави ги и си намери някой, който си заслужава.
2 - Опитай се да му помогнеш, но бъди готова да го сотавиш, ако не стане.

Страда от нещо. Дали е болка по бивша любов, нещо в деството, страх от околния свят или каквото и да е, то той е намерил среда, в която тези проблеми не могат да го стигнат. Разбери какви са и му постави ултиматум - ти или "наркотика". Но внимавай, че лесно се прескача от едно на друго. Ако го видиш да пие по 12 бири на ден и да казва "ми то само биричка, не е алкохол", направо си стягай багажа и бягай. Не ходи, а бягай панически навън, без дълги обеснения, без нищо и никога повече не поглеждай назад. В крайна сметка, важната си ти, а не той. Може и да искаш да му помогнеш, но не очаквай същото от него.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29f24eb9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бил съм на мястото на приятеля ти и повярвай ми на него също не му е лесно защото много добре знае че те игнорира и че ще те загуби ако продължава така, но просто в момента желанието му за игра е по-голямо от това да прекарва време с теб в парка или някой бар примерно. Предполагам че в началото не е било така, но сега тръпката не е толкова голяма и предпочита игрите. При мен всичко се промени чак щом дадената игра (която и да е) ми омръзна достатъчно и потърсих забавление някъде другаде.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8f1f697fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ами няма да се промени. Познавам такива, които имат деца дори и правят същото. Изборът е твой, не забравяй това. Никой не е вързан завинаги за някого.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: df9737f2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Първо да кажа, че съм жена. Била съм с геймърска зависимост. Повярвай ми не е по-малко страшна от другите зависимости. Имало е моменти когато просто с нетърпение съм чакала да се освободя от любомите ми хора, за да вляза в ИГРАТА. Имало е моменти в които само се правя, че слушам какво ми говорят хората, а в действителнос ме интересува по-малко и от растежа на тревата в Индия. А мисля само за стратегии. Толкова се отдалечих от реалния живот, че не знаех кой ни е министър председател. Кой не знае Бойко, кой не е слушал за него.... ми аз. Има и добри страни. Игрите ме направиха много смела и решителна - което след като се оттървах от зависимостта, започнах да прилагам в живота. Как се оттървах - влюбих се в мъж, който категорично ми забрани, без толеранси -ма малко ма само като те няма и прочие. Ако пак ме обсеби някоя игра, бих искала, някой да изхвърли компютъра през прозореца. Много сила ще ти трябва да се пребориш. Ако не можеш - бягай. Но това си е като всяка наркомания - не можеш с обяснения и разговори да се пребориш. Успех.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b6e8e96fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката:
Той наистина бяга от проблеми случи ли му се наскоро, но той е започнал да играе още от ученическите си години, сега е на 23.
Аз разбирам, че всеки човек има някакво хоби, иска да има време за себе си, но неговото е мания.
Повечето му приятели вече не игря от много време, и в течение на времето ги е загубил и не подържа връзка с тях. Играе и подържа връзка с хлапета на по 15-16 години, който също само това правят- да играят.
Опитвам се да го приема и да бъда толеранта, но това май ми изигра лоша шега. Страхувам се че ако му поставя ултиматум мен или играта, няма да избере мен...
Тези изводи си правя от това, че казва как дори и на 30, 40, 50 пак щял да играе. Опитвам се да говоря нормално с него, обяснявам, че е хубаво да започне да учи, да се фокусира над неща в който може да се развива, да си живее живота, да се забавлява. Реагира доста остро, да съм си гледала моя живот и да не съм му казвала какво да прави.
Аз съм на 19 години, ако има значение :Д Сигурно се чудите какво правя този човек, но знам че ако иска може да се държи добре и да има пълноценна връзка. Може би все още тая надежда, че ще се осъзнае, ама май тая надежда започва да гасне.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b6e8e96fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може само да се надяваш да порасне по-бързо и да осъзнае, че е време да прави нещо по смислено :-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b6e8e96fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Такива хора защо изобщо си хващат гаджета? Решил че му трябва гадже, само да мъчи момичето. Да си седи сам, да си играе колкото иска да остави авторката да си намери свястно момче с което ще има истинска връзка, а не някъв ръб дето си мисли че цял живот ще си играе игрички. Още явно реалността не го е притиснала достатъчно, че да няма къде да бяга :)
Любовта не е любов, когато е само излишни нерви.
Хващай багажа и си търси момче, което ще се отнася с теб като с кралица. Младо момиче седи при някъв пикльо недорасъл, не си пропилявай младостта с такива хора!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b5c9f74f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Играл съм лига в два периода за по година - като ученик и като студент. Няма игра с по-отвратителна атмосфера, пълно е с келеши (и вероятно и мъже на 20-25 години), които псуват на майка и пожелава рак за най-малката грешка. Играех когато нямаше какво друго да правя и по-късно често съжалявах. Не знам кой нормален човек би издържал да играе тая игра по 8 часа на ден. Права си авторке, неговото не е хоби, а мания, и то особено вредна. Държи се добре с тебе защото е гузен, че предпочита лигата пред теб. От хора със зависимости бягай надалеч. Днес е игра, утре може да са наркотици, може да е алкохол, може да започне се напива и да те пребива.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1ef5b9bd6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке - той е достатъчно осъзнат. И аз играя на игри, но освен веднъж на 2-3 години, когато пуснат ново Witcher, или Zelba, когато се взимат отпуски и болнични за по 4-5 дена, не играя по 17 часа, игнорирайки семейство, кариера и... всичко останало. И аз не знам, кой е министърът а България, защото нали имаше някакви падежи на правителството. Работа добра работа, забавляваме се с игри, вино екскурзии и общо взето, си живея живота. Да, срещам и такива, като твоя. ОТврат са.
Съвета ми е следния. Събери си нещата и чао. Тоя няма и да забележи. Какви проблеми имал, какво го терзело... все тая. Не си заслужава.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d309352358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Така, аз съм на 30 и също я играя тая ЛИГА, имам жена и деца. Доста си е зарибяваща играта! Но да се върнем на въпроса, на мен също ми се е случвало да пренебрегвам семейството заради играта и после съм се чувствал много тъпо, първо се запитай дали чувствата ти към него си заслужават да минеш през това? Няма да е лесно но ако искаш за в бъдеще връзката ви да се подобри със сигурност няма да помогне да му спреш ток, дръпнеш кабела, изключиш батерията и др., пробвай да си до него докато играе, да го подкрепяш в играта, все пак в паузите между игрите можеш да опташ да го съблазни, възбудиш, да го накараш да те желае така че, след като приключи геймърската вечер той да гори от желание да те просне леглото и да те разкъса! Просто има един върхов момент, когато толкова ти се играе, че нямаш търпение да започне следващата игра и следваща и... , аз лично вече играя не повече от веднъж седмично.
И все пак ако на него не му пука особено за твоите усилия, които полагаш и по-специално не му пука за теб самата, не се опитвай да правиш чудеса, а търси друг да обичаш!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6b2f9637f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз съм същата с игрите. Но си имам време за игри, и време за "навън". Помисли си дали не преувеличаваш и не искаш прекалено много внимание. Аз си пускам мъжете да правят каквото си искат в свободното време и ядове няма. Колкото повече лично пространство има един човек, толкова по-добре, даже и за една връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ec9beca03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Според моята жена имаме същия проблем с игрите и като цяло времето прекарано пред компютъра от мен. Винаги съм използвам компютъра и игрите като забавление в свободното си време, но никога не съм бил зарибен до толкова като приятеля на авторката. Никога не съм поставял това пред директното общуването с приятели, излизанията на по бира или с момиче. Обаче просто имам нужда да прекарам час два на ден пред компютъра и да поиграя някоя игра. Като цяло не играя стратегии от доста време - там наистина ти отиват цели дни без да се усетиш и вече просто нямам време за това. Основно играя игри като Call of Duty и War thunder. Да поясня, на 34 съм, със сериозна професия и 2 деца. Не мисля, че и за напред нещо ще се промени. Просто това ми помага да се откъсна от действителността и да сваля напрежението. Като цяло не стоя повече от час-два на игрите дори и да имам повече свободно време, но според жената е голям проблем и честа причина за скандали. Тя отказва да ме разбере и се почва едно стъргане, мрънкане и ако не се разкарам от компютъра често се стига и до скандал.
Както каза н. 11 това си е чиста зависимост като към алкохол и наркотици, въпреки че лично аз не съм бил до такава степен никога. Като съвет към авторката - първото което трябва да направиш е да успееш да го убедиш, че това поведение не е нормално и той има проблем. От там нататък по същия начин както се лекува всяка друга зависимост. Все пак той трябва да осъзнае, че не може цял живот да играе игри и да не работи нищо. Все пак това ще бъде същото като да си с алкохолик, с тази разлика, че поне няма да изпива всичките си пари (не че няма да отиват за игри, ъпгрейди на машината и разни други екстри). Ако имаш желани бори се за него, но ако безнадежден случай няма нужда да потъвате заедно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b6e8e96fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От Авторката;
Вчера говорихме и уж обеща да намали и събота и неделя да не играе, дори щял да каже на виртуалните си приятели, че нямало да играе. Обеща пък да видим до кога.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c585255c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Няма нищо вечно в този живот. Т. Е. Той игрите ще ги спре така или иначе. А когато това се случи ти дали ще си там до него, в този момент? Най малкото ще ги намали, а ти дали ще си му помагала това да се случи? И със сигурност ще смени лигата с друга игра, а ти дали ще съумееш да използваш момента в полза на връзката ви?
Въпроса е ти доколко го обичаш?
Ако все пак искаш да се бориш за любовта(щото то друго истинско в живота няма) дай му друго към което да се пристрасти, неща, които са част от живота и реалността. (екскурзия, планина, моренце). Проблема не е че играе, а че играе игри за бебета, лиги, за лигльовци. Той и живота е игра, ама понеже става все по "импосибъл" малцина са тези които искат да го играят.

И аз бях пристрастен, ама един път толкова вече ми дойде до гуша че си грабнах колелото и обиколил Европа с него. Все още играя(на 37съм), но вече има много голяма разлика между тогава и сега. Имам и приятелка, супер красива и доста по млада от мен, но игрите не ни пречат. Като каже мол-мол, кафе - кафе, кино - кино. Имаме мечти. Прекарваме в леглото с нея много повече време, отколкото аз пред компютъра, въпреки, че като се се прибера от работа играя Ив от 2-6 часа понякога.
Аз като играя тя си цъка нещо на телефона или и тя играе. Даже тук на скоро и тя се пристрасти към една настолка, не мога да я накарам да се надигане да яде.

Живота е изпитание. Ако тръгнеш да си търсиш други щото не пуши ли, не пиели, не играели, харесвали децата и тн...има да си търсиш цял живот и да си кукаш сама. Огледай се. Пълно е със само-достатъчни индивиди наоколо.

Нашите родители са се борили и продължават да се борят, минават през изпитанията заедно. А сега сополанковците след първата кавга "късат"... Че после и завиждат на хората които наистина се обичат.

Та така надявам се да съм помогнал. Не се передавай. Пак ще ти кажа, нищо не е вечно. Да отстоиш му е майката. А, и не го натискай. Навремето имах едно гадже, всячески се опитваше да ме откаже да не пуша. Разделихме се и аз ги спрях, вече не пуша от 12години. Същото се случи и със следващото й гадже. Той беше алкохолик. Отказа да пие след като скъсаха.
Геймърстовото е същото. Недей да търсиш внимание от приятеля си. Ще боли. Ама недей и да го караш да се променя. Гарантирам ти че той много добре знае що за гнила ябълка е. Той сам иска да ти даде внимание един ден.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 99925a1670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Съгласен съм, че след работа да седнеш на компютъра и станеш, когато ще си лягаш не е правилно. Но всичко ти писва (има толкова неща за правене) Ами не съм съгласен и веднага давам примери: тази вечер ще отидем да ядем в ресторант. Утре ще си направим вечеря у дома. Други ден ще си поръчаме нещо... филм ли ще гледаме или ще говорим се тая и до тук бяхме със изречението "има какво да се прави" защото примерно аз съм всеки ден на работа (за повече пари) и? Ай примерно в месеца един път ще си взема отпуск (който ми се полага) и ако е лято я на басейн или в някой хотел да си починем от всекиневието НО какво ще правим??? Ами отново същото ядене, спане, се*с, говорене, и разходки. Света е еднакъв аз найстина харесвам когато има някой до мен хем ме гледа хем можем да си говорим играя една определена игра и това е "cs:go" да седи до мен примерно 3 часа няма да умре... след това ще се върнем към сивото* (всекиневието) ама във игрите се запознаваш със всякакви хора, (както и навън) разчиташ на себе си и отбора (както в спорта) между другото всяка игра която се, играе по турнирите също се води спорт (само дето аз не ходя) С две думи дали ще излизаш навън или ще седиш във вас правите едно и също :D Не казвам да, не излизате (все пак трябва да бъдете здрави а слънцето и свежия въздух са важни фактори), това за въздуха че, е свеж вече не е толкова вярно но това е друга тема

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0fb4e30c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Искам да споделя моето мнение, както направих в предишна подобна тема, на 30 годишен мъж, който преди да има сериозна връзка - тоест, до 22 годишна възраст, играеше по 8 часа средно на ден.
Ще започна отначало.
На 6 годишна възраст получих като подарък първата ми теливизионна игра - Атари (тогава нямаше още други компютри освен Правец), от тогава се влюбих в този прекрасен свят на електронните игри, въреки че тогава игрите бяха грозни пиксели, които се движат по екрана. Постепенно с развитието на технологиите имах следващите тв игри - Sega Master system, Nintendo, Sega mega drive, Nintendo 64. Прекарал съм незабравими часове със Super Mario, Cadilacs and Dinosaurs, Golden Axe, Street Fighter, Contra, Mortal Combat, първата стратегия Dune, Fifa и т. н. За съжаление нямах в началото компютър, та се налагаше често да ходя в един приятел с Правец, за да играем Prince of Persia. Когато се появиха първите западни компютри и игри ходех в работата на баща ми, за да играя първите first person shoters - Woolfenstein и Duke Nukem... През далечната 98 година се появиха първите PC клубове... Що пари съм похарчил да играя в тях Star Craft, Diablo, Heroes III, Quake II, Need For Seed, Shogun, Counter- Strike. Като последната беше и си е тотален хит за мулти плеър. Клубовете работеха и през нощта, та и не малко нощни сме правили с приятели. Чак в началото на 2000-та, ми купиха първия домашен компютър още го помня - Пентиум 4 със Сони Тринитрон плосък екран. Въобще - бях с най-добрия компютър след моите познати. С времето компютрите ставаха по-добри и игрита по-реални. Няма да ги изброявам, само ще кажа, че бях изиграл всичко де що можеше да се изиграе, освен това си купувах всички списания за PC игри и гладах Роро по телевизия ММ как представя нови игри и т. н. Въобще не знам как успях да завърша гимназия с грамота за отличен успех... Не знам как да го опиша, за да ме разберат жените - но е нещо такова - веднъж си свалих едно ново RPG, сутринта станах в 7, направих си горещ чай, сложих го до монитора и си пуснах играта, след малко си взимам чая и отпивам - а той истинал, поглаждам часовника - станало 12.... 5 часа ми минаха като миг, без да забележа... Постепенно, и лека полека започнах да си налагам ограничения, придобих усет за стойностните игри, започнах да си подбирам заглавия. Мисля че игрите все пак ми помогнаха и доста с английския език - всички непознати думи веднага си ги вадех от речника и си ги учех... Като станах студент, започнах и да работя и да излизам.... не оставаше много време за игри... Сега съм женен с едно дете и на ръководна длъжност, още по малко ми остава време да играя, жена ми дори ми се сърди за 1-2 часа. Не може да ме разбре, че аз просто се потапяв в един друг свят, далеч от всякакви грижи и проблеми... малко звучи като наркомания, но всъчщност просто е начин да се справя със стреса, да освободя натрупалата се агресия и да се отпусна. Все пак не ходя по кръчми, да пия, цялата си заплата оставам вкъщи и пак недоволна. Даже заплашва да счупи компютъра... Така че призовавам жените - не се сърдете за 2-3 часа игра на компютъра, даже ако го поощрявате малко мъжете да играят повече, на нас от самосебеси ще ни стане гузно и ще се ограничим сами...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f6ef645113
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Хей, аз съм геймър също и то от доста малък. Преди бях пристрастен към World of Warcraft и също като твоят приятел играех през цялото си свободно време. Но не мисля, че има реален проблем във връзката Ви. Виж, че всички постове в тоя сайт са за изневери, а твоят приятел не ти изневерява. А и е доста трудно за геймър да си намери приятелка повярвай ми :(. Затова от съпричастие и към двете страни ти казвам - кажи му, че като обръща повече внимание на лигата те наранява. Но не му поставяй ултиматум - лигата или ти, защото ще стане дефанзивен. Предложи му среден вариант - да понамали малко игрите, за да може да ти обръща внимание на теб. Поне това ти дължи. :) peace out

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker