Няма ден в който да не кроя планове как ще го причакам някъде с колата и ще го блъсна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма ден в който да не кроя планове как ще го причакам някъде с колата и ще го блъсна
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3832 пъти
Знам, че повечето от вас ще ми се нахвърлят с обиди и ще ме заклеймят, че заслужавам съдбата си. Все ми е едно вече, изгубих достойнството си отдавна, омръзна ми цял живот да бъда доброто момиче и накрая да съм все нещастна. Мина повече от година откато той ме заряза, а не е минал нито ден без да мисля за него без да си спомня прекрасното му отношение в началото и грубото му и унизително държание с мен след това. Бше женен, с две деца и с 10 години по-голям от мен. Не особено интелигентен, по-скоро простоват бизнесмен от селски тип със скромен бизнес. Имаше много комплекси, нямаше елемнтарни обноски, дори не можеше да се храни с нож и вилица, когато ходехме на ресторант потъвах в земята от срам заради него. Беше адски дребнав, лъжеше жена си без да му мигне окото, много пъти се е случвало тя да се обажда докато сме заедно и съм се изумявала от наглостта му и скоростта, с която измисляше поредната лъжа.

С мен се държеше отначало много мило , но това беше за няма и месец. После започна да ме подиграва, да ме обижда, но в момента когато повдигнех въпрос за скъсване, той омекваше, започваше да се криви като червей и казваше, че просто се е шегувал. Подиграваше ми се за всичко - че не съм се омъжила, че все още не съм родила деца, присмиваше се на работата ми /всъщност съм с висше образование и съм счетоводител в една голяма фирма/, всичко което правех за него беше незначително и несъществено, хобито ми беше глупост, усилията ми да съм независима и да се справям сама в живота за него бяха смешни. Само той и неговите занимания бяха важни - беше си въобразил, че е някакъв велик бизнесмен, всъщност фирмата му е с много скромни обороти, едно селско ЕТ.

Обичаше алкохола и често се напиваше. Караше често пиян, за което в момента е без книжка. Преди време блъсна и уби пешеходец, размина се без затвор защото извади някакакви вразки в полицията.

Забравих да спомена, че в леглото беше абсолютна боза - просто не го биваше, едно че природата го беше ощетила, друго, че просто го мързеше да вложи и грам старание. За цяла година с него нито веднъж не изпитах оргазъм.

Моля ви дайте ми логично тълкувание ЗАЩО, след като съм наясно с всичките му недостатъци, аз останах с този боклук цяла година и защо след още една година, когато той ме заряза по възможно най-най-грубия и подигравателен начин аз все още мисля за него и не мога да преглътна обидата. Няма ден в който да не кроя планове как ще го причакам някъде с колата и ще го блъсна, след това ще сляза и ще го гледам как се гърчи в агония и ще му се смея и поидгравам докато умира, както той се присмиваше на мен когато ме заряза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6d03be45b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още докато четях в началото се чудех какво си правила с този мъж. ''започваше да се криви като червей'' <- това ми хареса! :Д
Спокойно, не ен ужно да има обяснение за това, просто си под въздействието на лошотиите на тоя човечец и това мислиш за него, сигурно искаш да си отмъстиш, абе просто го забрави, голямо говедо е бил....

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 054bf727d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Четири възможни отговора:
1. Непознат вид мазохизъм.
2. Особено силно привличане на противопложности.
3. Феномен на Квазимодо /с тази разлика, че тук липсват каквито и да е положителни качества на героя/.
4. Не всичко в реалния живот има логично обяснение.
Желателно е да не изпълняваш отмъщението си, защото освен терзанията ще добавиш и търкане на нарове, а не си струва.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e8209df6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Обяснението в случая е просто-вероятно си грозна или дебела,а може и двете.Няма как да си умна,красива,с добра работа и да търпиш толкова време човек,към когото от думите ти блика омраза.При слабия интерес,който проявяват мъжете към теб ,те е било страх да не останеш сама.

Semtex

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 067068745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма какво да те обиждам другите го направиха доста подробно. Почти всеки на възраст над 25 е попадал в тази ситуация с женен мъж или жена, колко приказки са казани от рода на ще се разделим с нея/го и ще съм с теб. Има толкова много влюбени патки, че не виждат реалността, човечеца си ги лъже, а те си вярват. Kак един нормален мъж би се отказал от децата, жената която готви и всеки ден му гледа насраните гащи и му шие вмирисаните чорапи с дупка на големия пръст и протрити пети? Та тя е златна жена, нима наконтената красавица с 10-20 години по-млада с лъскав маникюр за 20 лева би докоснала бельото му? Да, освен ако го сваля, за да получи нещо, но да го изпере? Никога! А жената би ли напуснала мъж който гледа децата, печели повече пари от нея, макар и с 200-300 повече, които не пие не пуши и не я бие? Мъж който се прави на ударен че не знае, че тя ходи еди къде си да върши нещо тайно? Според мен трябва да е луда че да избяга от този мъж, колкото и да обича УЖ любовника си. Така че ти си била горе-долу младичката мръсница развеселяваща живота му. Жена която му е пускала и то без пари, жена която е можел да мачка, като жена си само че с 10 години по-млада от неговата, която така или иначе е престаряла и разчепатена, защото му е създала наследници. Мисля че повече те е яд че си позволила на селянина с пари да се гаври с теб доста дълго време. Може би си изпитвала нещо към него, но е било за кратко

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8399238738
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към № 3 от авторката - там е работата, че всъщност съм доста привлекателна - висока съм и поддържам фигурата си винаги в идеална форма. Обожатели никога не липсват. В сравнение с него, който беше с килограми над нормата, в напреднал стадий на оплешивяване и изглеждаше поне с 10 години по-стар от действителната си възраст. И това е още по-странно за мен - как в моите очи го виждах красив и привлекателен и съвършен, докато в действителност той е мъж който не би ви направил впечатление ако го срещнете на улицата. В съчетание с кофти личността му... Не разбирам самата себе си, обикновено съм много рационално мислещ човек, също и доста придирчив, но в случая сякаш не съм аз.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9c5503ad53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Излизай повече. Явно няма за какво друго да мислиш и мисли все в него. Ако харесаш друго момче, което да ти пасва, бързо ще го забравиш и изтриеш от живота си. Насочи енергияъа си да търсиш мъж, който ти подхожда. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f43c166b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото те е унижил! Още докато си била с него и той е започнал да се държи грубо, ти пък си се вкопчила в идеята, че ще го накараш да те уважава. Смятала си, че ако той види истинската ти същност ще се промени. И така си се завъртяла в един омагьосан кръг и си му позволила да те унижи.

Не се кахъри много. Не е станало кой знае какво. Пиеми го като един житейски урок и давай напред.
Обаче, ако ти падне случай покажи на този селски пръч,
че виждаш ли: хубав мъж си, с положение ама не те бива в леглото! И ако го поразгласиш тук там - смятай, че си си отмъстила!
Стегни се, и си намери мъж на твоето ниво.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 264af19ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти на какво се надяваше- простакът да зареже жена си, за да стане твой съпруг... Отвратителен сценарий... Радввай се, че си се отървала. Вместо да го смачкаш, иди се разведри някъде...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cdd2648657
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Желанието ти да го причакаш и да го прегазиш с колата е просто твоето огроомно наранено его! ! ! Ето това е!
Ако го пуснеш тоя да пасе и продължиш по пътя си ще се почувстваш много по-добре, но егото ти както казах е толкова огромно, че не иска да остави нещата просто така без да отмъсти... Няма смисъл от това, само се самоизяждаш! ! !
Спри и продължи напред, без да се обръщаш!
Той ще си плати без дори ти да помръднеш пръста си, не се съмнявай в това. Всеки си получава заслуженото рано или късно. Има вселенска справедливост, така, че спри да мислиш за тоя и концентрирай вниманието си върху нещо приятно.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 69d9143b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съгласна съм с номер 7 и повечето коментари. Не мога да ти отговоря защо си била привлечена от него ин фърст плейс, може би химия на подсъзнателно ниво (т. е. чисто физиологически е излъчвал нужните хормони, за да те привлече), може би някакви непризнати твои секусални фетиши. Но определено не е била личностната му характеристика.

От друга страна, той е засегнал егото ти и ти си се задържала при него, защото си се опитвала да промениш мнението му за себе си. Това е много ловък манипулативен маниер, които само комплексираните играчи владеят до съвършенство, а той явно е такъв. В годината след раздялата ви пък мислиш постоянно за него, именно защото отново говори не сърцето ти, не тялото ти, а нараненото ти ЕГО. И точно това му е била целта, щом така тенденциозно грандиозно е скъсал с теб. Той иска от теб именно да страдаш по него и да не го забравиш цял живот.

Моят съвет е да поработиш над себе си в смисъл да решиш за себе си, че той е нищожество и не заслужава дори една мисъл да бъде пропиляна за него. Не му доставяй удоволствието да му показваш, че още те боли и или нещо такова. Напротив, ако се случи да се срещнете - прави се, че не ти пука, че той е смешен в твоите очи, обмисли как ще се държиш и дори си измисли резервна история, ако се видите и говорите - какво и как ще му кажеш, за да му покажеш, че напълно си го преодоляла и забравила, че не заема никакво място в живота и мислите ти.

Истината е, че през цялото време - в годината, когато сте били заедно и в годината след това - ти си му играла като мечка на верига, накъдето те подръпне по болезненото място, егото ти, натам си се завтичала. Кажи Край на манипулациите му, кажи си, че колкото и да се опитва, не може да те нарани, защото вече не ти пука, кажи си, че Егото е това, което се тресе в треска, и го усмири, защото този мъж има кой да го съди на финала, но това, в което ще се превърнеш ти няма да е само негова залуга, тъй като ти самата си го позволила. Просто скъсай веригата, която той така успешно ти е прикачил към носа и намери щастие в дребните неща, които те усмихват в ежедневието ти без неговото натоварващо присъствие.

Нека случилото се да ти бъде като обеца на ухото какво не искаш повече да ти се случва в живота, приеми го като полезен опит, от който да извлечеш поука и продължи напред. В живота е важно не какво ни се случва, а как ние се справяме със ситуацията - дали излизаме от нея по-истински и добри или не... Всико най-добро от мен и ти пожелавам случилото се да те направи единствено по-извисен и достоен човек.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b42bc9406d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато обичаме си затваряме очите за недостатъците на мъжа до нас.Просто сме такива,обичаме истински и сме всеотдайни,заложено ни е в природата.Но явно ти си го обичала прекалено,щом си позволявала да те тъпче.Колкото и да обичаш даден човек всичко си има граници.Сигурна съм,че си една невероятна жена,така че недей да се занимаваш с този боклук.Не си заслужава да го мислиш,а пък още повече да му посягаш.Недей да падаш до неговото ниво.Уважавай себе си и се радвай на живота.Ще дойде ден,в който ще намериш човек,който да те оцени!Горе главата!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f80087ac0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката: Когато написах историята си в този сайт, очаквах да бъда заклеймена, но толкова ми тежеше това нещо в онзи момент, че просто трябваше да го излея някъде. Получих прекрасни отговори от чудесни хора. Благодаря ви от сърце. Наистина вие, като външни наблюдатели, успяхте безпристрастно да видите доста от нещата и ми помогнахте да ги видя и аз. Особено много ми помогнаха отговорите на № 7 и № 11, благодаря ви. Наистина егото ми е това, което ме изяжда отвътре. Любовни чувства към този човек отдавна нямам, дори се съмнявам, че това което изпитвах по време на връзката ни е било наистина любов, по-скоро някаква моя идея за любов. Никога не съм се надявала той да се разведе и да се ожени за мен - не съм търсила брак, въпреки, че на няколко пъти той сам е повдигал въпроса "Ако се разведа, ще се оженим ли?"- моят отговор винаги е бил "Не". Може би търсех човек, приятел, мъж, на когото да мога да се доверя, когото да почувствам близък, като в същото врме запазя свободата си и емоционалната дистанция, при която аз да се чувствам комфортно, а сексът за мен беше просто допълнение. Уви, нещата се развиха в накаква уродлива пародия на това, което исках.
Разбира се, аз продължавам живота си, не съм спирала нито за миг, дори след като се разделихме. Времето ми е запълнено с ангажименти - предимно служебни и по-малко лични, но все пак не бездействам. Връзка не започнах, въпреки, че не ми липсват предложения, но просто не изпитвам нужда от такава. Но натрапливите мисли, за които споделих в началния си пост, си ги има, на моменти просто ме връхлитат и се усещам как стискам зъби или забивам нокти в юмрук в дланта си.
Още веднъж ви благодаря за отговорите.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a5043c55b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   миличка и аз преживях същото..излизах с един грозник.плешив,мърляв абе ужасен всички ми се чудиха какво правя с него..най голямото ти отмъщение ще е да те види щастлива с друг..успех ти пожелавам!!!! и изобщо не го мисли не си заслужава

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cbaefd972b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Недей да се принизяваш до неговият манталитет. Някой хора наистина оставят много грозни моменти в съзнанието на друг. Имах подобна история като твоята но, с годините тя отива на заден план. Може би си устроена по този начин да не можеш да приемеш лесно това което ти е сторил но, когато ти падне пердето пред очите и си мислиш за отмъщение си казвай,-Има Господ, той ще го накаже по един или друг начин. Да го убиеш с колата не е начин на отмъщение. Това е само физически, и после какво става-лежиш в затвора за какво-за нищо.
От мен запомни. Има господ и всеки си получава заслуженото.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a4e1155a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   А защо не му предизвикаш една ревизия на" селското ЕТ" ;) На мен ми се струва по-забавно от блъскането с кола :Д

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: b96ec6b9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката: Ревизията на селското му ЕТ вече мина още преди година /нямам заслуги за това, честно/. Установиха неправомерно изтеглено ДДС и от една година той е длъжник на държавата с няколко десетки хил. лв. върху които се трупат лихви. Завел е камара административни дела да оспорва ревизията и отказва да плаща.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6dba2cabf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Моето мнение за това, че е минала година и повече, а ти все още мислиш за него е, че не можеш да си влезеш в кожата, че той те е зарязал. Ако ти беше тази която зарязва сега щеше да злорадстваш като го видиш, а не да кроиш планове как да го блъснеш с колата. Та...... нищо повече от злоба и яд, които ти изпитваш. А за желанието ти да газиш с колата и да се смееш на агонията му..... Виж замисли се, тва са сериозни мисли в главата на когото и да са и те не са за подминаване. Може да имаш психически проблем. Нищо лично :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker