Хванах приятелят ми с друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах приятелят ми с друг мъж
преди: 7 години, 11 дни, прочетена 3201 пъти
С моят (бивш вече) приятел се запознахме преди няколко години в интернет, дълго време комуникирахме, опознавах го все по-добре, първоначално бяхме приятели, след това постепенно се влюбих в него. Тръгнахме чак година и половина след запознанството ни. Тогава аз бях на 19, а той - на 21 години.
От тогава минаха вече 2 години. С него заживяхме заедно преди 6-7 месеца на квартира. Той е студент, работи. Аз също следвам и работя през останалото време. Мислех си, че това е перфектно момче - беше много грижовен, мил с мен. Карахме се, разбира се, но никога не се стигаше до някакви извънредни скандали. Общо взето се справяхме с баланса.
В секса нещата в началото бяха доста добре, правехме го редовно, сексът беше хубав. В последно време обаче, нещата там започнаха да куцат. Правехме го все по-рядко, често той ми отказваше, просто със знаци, без дори да говорим на тази тема - бил уморен и т. н. Проявявах разбиране - все пак съвместяваше университет и работа, не беше лесно. Така и не подозирах нищо, не предполагах какво ще ми се случи.
Беше последен ден преди почивни дни, и си тръгнах от работа по-рано от предвиденото. Мислех с моят приятел да излезем вечерта - да отидем на клуб, или просто на ресторант. Да се позабавляваме. Паркирах колата пред кооперацията, в която живеем, и видях, че колата на моят приятел също е пред блока. Изненадах се, мислех че все още е на лекции, но се зарадвах на късмета, че ще прекараме повече време заедно. Отключвайки входната врата, чух звуци, идващи от дъното на коридора, където беше спалнята. Бяха мъжки стонове, познах веднага гласът на моят приятел. Чувах и стоновете на друг мъж, и в следващите няколко секунди имам бяло петно - просто не помня какво съм мислела и т. н. Просто чувах някакви мъжки звуци, чух как моят приятел изрича разни мръсотии - паниката ме обзе. Осъзнах се след няколко секунди и реших да се събуя много внимателно, за да не ме чуят. Пристъпих много внимателно към спалнята, вратата беше притворена широко, така че успях да надникна и да видя какво се случва. Първо видях лицето на другият мъж - беше управителят на магазина, в който работи моят приятел. Той чукаше моят ''възлюбен'', който беше застанал на четири крака пред него, и доволно продължаваше да стене. Картинката бе още по-шокираща, тъй като приятелят ми бе обут с мрежести чорапи с жартиери, и с кожени ботуши на висок ток. Просто влязох вътре, със сълзи на очи, и се разкрещях. Не помня вече какво виках, цялата ситуация беше един голям хаос. Бившият ми приятел пребледня, а другият просто си събра нещата и изчезна, имам чувството че за секунди. Започнах да го питам защо прави това, защо не ми е казал, откога го прави - отговори така и не получих. Не ме интересувало, той щял да прави каквото му харесва... като цяло и той бе стресиран от цялата ситуация.
Събра си багажа доста бързо, не се и опитах да го спра. Просто седях в хола, гледаща в една точка, не си продумахме даже и дума. Седмица по-късно дойде отново, за да си вземе останалата част от багажа си. Не си казахме почти нищо, просто си пожелахме всичко добро. След това той си тръгна. Завинаги.
Разказвам тази история тук, първо - защото няма къде и на кого да я разкажа другаде, срамът е голям. И второ - за да се замислим и да осъзнаем, че може би, дори и да си мислим че познаваме един човек, би било добре винаги да имаме едно на ум...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 дни
hash: 76d7b9dd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ако не се филмираш, значи приятеля ти е обратен и трябва да го оставиш и да си намериш нов... друго по въпроса едва ли можем да ти кажем...

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 20aef94a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понеже тази история е пикантна, веднага се обзаведе с коментар, да не говорим за пищната дама, дето търси млад левент, там дискусията върви с пълна сила в реално време.
А хлапето с херпеса нека да чака.

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: 20aa3f9176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Явно е бисексуален. Добре, че си го разбрала навреме.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 дни
hash: 6dbad3fa5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-скоро е би.

 
  ...
преди: 7 години, 10 дни
hash: d7f15fb9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Е от какво те е срам? Ти какво напрани? Просто го приеми и продължи напред.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 дни
hash: 5b6ccf22ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   УЖАС! Направо като те четох ми стана много гадно за тебе! Много мъже тръгват със жени само и само да прикрият срама си, че са педали! Използвал те е правили сте секс колкото да сте правили и в един момент той се е променил получил ти е доверието и вече е намалил секса! Направо такива хора не знае човек какво да ги прави... Нямам нищо против обратните но да използват другите хора само и само да се прикрият това е УЖАСНО! Това е най лошото нещо което може да се случи на един човек да разбере че е живял с обратен.. Ти пак си го хванала на бързо има хора с години успяват да запазят гнусните си тайни. Той е бягал от природата си но накрая не е успял и се е поддал но на вашето интимни легло да го прави с ДРУГ Е УЖАСНО нечестно и гадно малко мръсно помиярче!
Но от една страна е добре, че си го хванала и си го разкарала... поне да беше ти се извинил.

Зина

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 дни
hash: 557aa8eabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11 - Споко... Поеми въздух. Много се палиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker