Как да я спечеля? Допада ми.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я спечеля? Допада ми..
преди: 7 години, 4 дни, прочетена 1943 пъти
Здравейте!
Запознах се с едно момиче на един курс. Как стана - ами съвсем естествено, аз бях отишъл пръв в стаята, тя дойде след малко, беше усмихната и ми се видя естествена и забавна. Без да му мисля протегнах ръка и се запознахме. Същата вечер я намерих във Фейсбук, пратих й покана. Мисля, че определено се изненада от поканата, но от единия чат не е много лесно човек да отгатне емоциите.
Казвам, че ми допада, защото още хич не я познавам. Но от общуването си с нея в чата оставам с хубави впечатления. На курса не можах да й взема телефона, всичко беше набързо, но в чата общо взето веднага я поканих на кафе.
Да, харесват ми излъчването й, общуването й, позитивността у нея... Но. Идва времето за това "но".
Тя живее от 7 години в чужбина, каза ми, че й се искало да се установи трайно тук, но не е сигурна още къде ще продължи образованието си. Делят ни около 7 години разлика. Аз съм по-големият. И идва дилемата ми: да се занимавам ли наистина, защото тя както е тук за лятото, така лесно ще си отиде, а не съм на 17, за да я чакам от лято до лято или ваканциите да си идва. Не знам почти нищо за нея, за да говоря свободно, но тези въпроси изникват. На чата не искам да
я питам такива неща. Три пъти я подканвам да се видим, тя все е заета, казваше, че ще ми пише като се поосвободи да се видим.
Нямам проблем с това, че е по-малка, мисълта ми е в това как момиче като нея, на нейните години и с нейната компания/тук или в чужбина/, би се хванала с мен. Аз лесно мога да седна срещу нея и да я попитам има ли си приятел и ако не иска ли да ми стане гадже, обаче все ме спъва липсата на шансове и възможности да стигна до такива признания.
Питам как бих могъл да я спечеля, защото ми харесва мисълта да опитам да бъда с нея / в емоционален и в сексуален план/. А едното голо признание не знам доколко ще проработи. Все пак това е двустранен процес... И идея нямам какво тя мисли за мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 дни
hash: 8268e9c4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти казва, че все е заета, значи не е особено заинтересована, или пък е усетила твоя интерес, който непредпазливо си и демонстрирал. Това моментално я е поощрило да си вирне носа. Така че, сега задачата е много усложнена. Ако ще се занимаваш по-нататък с нея, съветът ми е да го правиш, без да очакваш кой знае какво, и по-добре да не се ограничаваш само с нея, защото по всичко личи, че само ще ти губи времето и че не е настроена да се съобразява с теб. Освен това, не мисля че най-правилният подход е директно да я питаш, иска ли да ти стане гадже. Тя засега не е наясно сама със себе си, според мен, първо трябва да привикне към теб, да се чувствате комфортно заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 8268e9c4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом ти казва, че все е заета, значи не е особено заинтересована, или пък е усетила твоя интерес, който непредпазливо си и демонстрирал. Това моментално я е поощрило да си вирне носа. Така че, сега задачата е много усложнена. Ако ще се занимаваш по-нататък с нея, съветът ми е да го правиш, без да очакваш кой знае какво, и по-добре да не се ограничаваш само с нея, защото по всичко личи, че само ще ти губи времето и че не е настроена да се съобразява с теб. Освен това, не мисля че най-правилният подход е директно да я питаш, иска ли да ти стане гадже. Тя засега не е наясно сама със себе си, според мен, първо трябва да привикне към теб, да се чувствате комфортно заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: ad763d5f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Брат, същата ситуация само дето ми е колежка в университета, но сме задочно и не се виждаме честно. Чудя се и аз как да подходя, не искам да я притискам, но не мога повече да не и призная, че я харесвам. В същата задъдена улица съм като теб, огромният проблем е разликата в километрите не са много, не са и малко, но все пак сме в различни градове, което също е проблем. Бих те посъветвал да направиш, което ти смяташ за най-добро, пък каквото стане.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: 869a6dc58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голото признание не е добра идея и съм забелязала, че при повечето момичета около мен не действа. По-скоро й покажи с действия, че я харесваш, отколкото сладникави обяснения в любов. И недей толкова директно, ако си няма приятел, направо да й предлагаш. Ще я стреснеш. Покажи й - докосни я по-чувствено (и нежно, да не вземеш да в хванеш за задника :)), уж случайно, и ако не се отдръпне, значи не й е неприятно. По нататък може да си по-смел и да я целунеш. Тогава вече ще се сети със сигурност.
Тя на колко е години, ако не е тайна?

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 0ab9f497ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За съжаление, няма как да я спечелиш. В живота е така, колкото искаш някого, няма да го имаш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 35ba160a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Бъди директен и искрен, кажи й на нея това, което си написал. Брей, толкова ли е сложно! Какво ще четеш писаниците тук? Когато разговора е лице в лице, ще видиш и невербалната й реакция, а и ще се разберете с думи прости. Излишно усложняваш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 07efd59832
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 6: Ами според теб не мислиш ли, че точно това искам да й кажа? Само че за да стане, трябва да я видя. А за да я видя, трябва да се срещнем. Да й пиша на чата, че я харесвам не е много яко.
До номер 4: Наскоро направи 20. Но пак, не мога просто да я докосвам ей така и по този начин да й показвам. По-добре е ако тя изобщо позволи, да й кажа какво мисля и да й прехвърля топката

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8268e9c4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №8, ти да не си някоя дървена глава? Питаш хората, те ти отговарят най-доброжелателно, а ти си повтаряш каквото си си наумил... Ми защо искаш мнение тогава? Казаха ти, и не само аз - недей да и прехвърляш топката, защото нищо няма да постигнеш с признанието си, просто ще я отблъснеш. Ама твърдоглав глупак. Нали все отлага среща, нямала време? Като и се обясниш, какво ще промениш с това? Въпросът е не какво ти чувстваш към нея, а как тя те възприема. Търси друг начин, не с признания и обяснения, това е най-тъпото. Но ако искаш да ускориш края на агонията, добре - обясни и се - тогава ще разбереш, че съм прав и всички надежди ще рухнат, ако ги е имало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker