Влюбих се в безчувствен мъж ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в безчувствен мъж !
преди: 7 години, 4 дни, прочетена 3289 пъти
Здравейте искам да ви споделя една кратка история или по точно съвет, как да избегна това...
Започнах да излизам с колега от работа от начало просто беше флирт, заигравка, някакви игрички и т. н., но уви всичко това за мен се превърна в любов и се пристрастих към него не знам какво да правя, а още в началото той ме предупреди да не очаквам нищо. че той винаги имитира чувства, че просто гледа да му е хубаво и т. н. А аз съм адски влюбена искам да е до мен през цялото време, но знаейки че той не изпитва нищо някак си е кофти. Не се оправдавам с това, но просто го срещнах в един много труден период от живота си, когато нямах никому и може би това е причината не знам... но не искам да страдам или да му дам всичко от себе си а той просто един ден да си тръгне, но ми е толкова хубаво с него, че не ми се иска толкова рано да си тръгна

П. С. Нa 20 съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 дни
hash: 4842369d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " но не искам да страдам или да му дам всичко от себе си а той просто един ден да си тръгне, но ми е толкова хубаво с него, че не ми се иска толкова рано да си тръгна"!? Авторке, ти заради него ли стоиш до него, или заради своето щастие? Хем ти е хубаво с него, хем те е страх да не се минеш, че щял да те използва. Чувствата на количества ли ги мериш, кой колко дава и взема? Човек е с някого, за да раздава чувства и обич, а ако се чувстваш използвана, просто се отдръпни от този човек. Чувствам проява на сметкатджийство, на егоизъм ми лъха!

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: e9862bcfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Решението е просто. Кажи му че го обичаш, излей си чувствата и виж какво ще се случи. Ако те отхвърли забрави го, не е лесно но ще се справиш. Живота е пред теб

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: a48695e769
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако почнеш да му се жалваш и гушкаш ще започнеш да му досаждаш, ако искаш да го спечелиш (преди 2 години бях във същото положение както теб но с момиче със което съм все още) направи точно обратното на логиката така аз направих излез с някой приятел качи си снимка със него и се дръж все едно нищо не е станало. Само гледай как ще започне да любопитсва и ревнува. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 дни
hash: a584709340
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си поредната жена жертва на предрасъдаци. Явно пича е свикнал, че жените сте масово такива и за това вече предупреждава предварително, за да няма после ама ти ми се кълнеше в обич, вярност, любов пък ме излъга накрая. Казал ти го е директно, не търси любов а забавление, ти си преценяваш ако искаш. Очевидно ти си се съгласила с него и си приела, че всичко ще е за кефа. Сега изведнъж, оня стана лошия, безчувствения, имитирал чувста, как щял да си тръгне, как си щяла да страдаш и т. н.. Еми нормално, предварително си го знаела, защо трябва да опошлиш всичко, да се изкараш едва ли не прецакана. Все едно си била използвана, все едно като сте се гушкали е било кеф само за него. Секса с него е все едно супер голяма жертва от твоя страна, за да му е хубаво на него. Напротив, забавлявали сте се, било ви е приятно, по добре от тия спомени, отколкото никакви. Приеми нещата. Вкарала си чувста, но не си успяла да събудиш такива у него. Кофти ама момчето не е виновно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 75e691a733
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Този човек честно те е предупредил, че не е за сериозна връзка. Както и да го увърташ, нищо няма да промени нещата. Такива предупреждения отправят към тази с която спят неангажиращо, или обвързани мъже, или незаинтересовани. Тоя твой колега не знам от кои е, но в двата случая ти си потърпевша. Изборът е твой.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 дни
hash: be8e02ac56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Само защото е красив нали.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 дни
hash: a5c46f056b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Винаги става така жените се влюбваме в безчувствени а добрите мъже не им обръщаме достатъчно внимание. Но от една страна това е добре, че ти е казал да не очакваш нищо казвал ти е, че имитира чувства! Защо ти е такъв играч в живота? Просто има хора които нямат сърце а камък. Просто се опитай да го замениш с друг няма незаменими хора всеки човек може да е заменен! Правила ли си секс с него? Ако НЕ СИ, недей щото така повече ще се влюбиш..

Ангел на светлината

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: da1203aa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Човекът те е предупредил. Бил е максимално честен с теб. Рядко, много рядко се среща това при мъжете, оцени го. Илюзиите са загубена кауза.

 
  ...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 0bad6d28e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво значи безчувствен мъж? Или си има друга, или няма чувства към теб. Ти не се увличай толкова, а включи разумът си, за да не останеш с разбиото сърце и използвана.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 дни
hash: f30411cc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Евала на мъжа, че е бил честен. Съвет от патила жена: прекрати тази връзка. Той няма да се влюби, нито да те заобича. не е въпрос на време! Само ти ще страдаш. Да не кажеш после, че не сме те предупредили. Абе не знаеш ли поговорката: по-добре сама, отколкото зле придружена! Да не е единствения мъж на планетата, хайде де!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 8426bdffd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Наистина си попаднала в доста сложна ситуация и ето го и моят съвет. Всички сме хора и не можем да бъдем безчувствени колкото и да ни се иска както твърди този господин. На твое място щях да говоря с него и ако тогава твърди същото бих го пробвала дали говори истината като го накарам да ревнува. Един лек флирт с твой приятел би свършил работа разбира се когато въпросният господин е наблизо. Ако и тогава не покаже някакви чувства по-скоро бих спряла да излизам с него и бих се постарала да не се засичаме толкова често, за да мога по-лесно да ''отвикна'' от него. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 1 ден
hash: 53375e14ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   човекът не е безчувствен, просто няма чувства към теб. бил е достатъчно честен да те предупреди, така че няма от какво да се оплакваш. най-вероятно говори егото ти

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bbd69aab71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма безчувствени хора. Те някога са били от огън и чувства. Но стават такива поради една причина и това е болезнена и ранима любов. Тоест някога са били влюбени истински но нещата не са се получили, наранили са ги, разбили са им сърцето и т. н.
Да не се лъжем човек се влюбва истински веднъж в живота. След това няма смисъл да се живее в лъжа и да създаваш връзки с хора които не обичаш истински. Поне аз така разсъждавам. Любовта е от господ.
За него аз закъснях и вече не бързам за никого.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker