Изневерих му, но все още искам да съм с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих му, но все още искам да съм с него
преди: 7 години, 6 дни, прочетена 3152 пъти
Такам, просто и ясно изневерих на приятеля си. Не знам какво да правя, но знам, че искам да съм с него. Трябваше да си избера и разбира се избрах приятеля си. Не знам отново, защо го направих.. той ми е дал всичко. Преди постъпи зле с мен и може би.. бях прекалено наранена. Постоянно ме разпитва къде съм, с кой съм, защо, по каква причина. Тези неща сякаш ме задушиха.. допълнително и историята от миналото

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 дни
hash: 62277fa2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Питал те е постоянно къде си и с кой си? Явно е имало защо.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 5ac0402f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Поредното подобие на връзка, без да ми се обиждаш. Той се държи кофти, ти му изневеряваш... Защо се мъчите бе, хора? Като не ви се получава - край. Със сигурност някъде там има момче, на което и през ум не би ти минало да му измениш, а пък за него може би има момиче, с което не би се държал така зле, както с теб. Помисли - заслужава ли си да хвърляш усилия и да инвестираш във "връзка" като вашата.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 973e447f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да беше се сетила преди да го направиш, остави момчето на мира...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 дни
hash: 484bf4a0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Просто му кажи! Ако те обича истински ще остане с теб!

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 8d857a8add
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти,

Страхувам се, че не е трябвало и не можеш да избираш вече. Изборът от твоя страна е направен, когато си изневерила. Вече е в ръцете на приятеля ти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 35c1ce3f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Седнете и поговорете, дори и да не му казваш какво си направила. Ако той продължи с това поведение цял живот то твоят гивот ще стане ад. Имате 3 фундаментални проблема между вас, поговорете поне за тези двата - как те е наранил и ревността му. И ти си прецени дали искаш да си с него. Но ако е така ревнив не му казвай защото това ще е краят. Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 дни
hash: e6aca704b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Такам.... по-същия начин, както и ти, така и аз изневерих на приятеля ми с негов приятел от неговия клас... доста дълго време се късаех и постепенно разбрах, че обичам и двамата., но съм само с единия, защото от всичко най-мразя лицемерието и знаех, че за миг бях такава.... Дано намериш правилния за теб :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 18668ccbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Връзката ви е започнала да се руши. Още когато той те е наранил, после ти си му кръшнала... Или седнете и се изяснете. Но не му казвай какво си направила. Или се разделяйте, ако не можете да преодолеете проблемите си. Така да си отмъщавате, защото единият е наранил другия ще доведе до скъсване. А освен това ще загубите и двамата време и нерви.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 208c682a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   До № 3 - От къде знаеш, какво е направил той и как се е държал с нея?
Връзка е имало, но във времето, когато е изневерила, тя вече се е прекъснала.
До № 5 - Това ли е истинската обич, да ти изневеряват, да ти потъпкват любвта, уважението и всеотдаеността, каквато и да е тя?


Това което коментира № 5 е клише, "ако те обича, ще ти прости и ще продължите".
Любовта, не се измерва, като прощаваш измяна!
Ако обичаш истински, ще си тръгнеш, защото любовта ти е потъпкана, може да страдаш цял живот, може да не искаш връзки повече, но няма да стоиш и да си мазохист.
Предават ли те веднъж, ще се повтори рано или късно.


До авторката- Не си за момчето, не можеш да имаш връзка, за това е по-добре да си се е... ш с който ти падне и като се осъзнаеш, какво искаш от живота, като цяло... тогава да мислиш, за сериозни връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 дни
hash: 7d9be0a88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ти си го наранила и предала безвъзвратно! Остави го на мира и си гледай живота, явно е, че нещата няма да се получат между вас! Винаги разделите в една връзка стават заради жената! И запомни всичко в този живот се връща, един ден очаквай и на теб това нещо да се върне. За какво ти беше да му изневеряваш?

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 ден
hash: af82e35dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   " Просто му кажи! Ако те обича истински ще остане с теб! " - няма по-ГОЛЯМА тъпотия от ей това твърдение.. И, без да се обиждате, ама аз лично смятам жените, който го ползват като средство за манипулация за какви ли не поводи - просто за елементарни същества!!! "Ако те обича, ... ала бала " Ти ако ме обичаш ще ми простиш ли? А, ако ти зашия два шамара пред приятелите си да се направя на голяма работа - ще ми простиш ли? А ако те обиждам на всеослушание - прощаваш ли ми? НЕ? -как тъй не, нали ме обичаш? !? Ако пък ми прощаваш, що да съм с теб, като си такава безхарактерна и наивна?? А сега - ти си на ход... ;)

 
  ...
преди: 7 години, 1 ден
hash: 31fa536238
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Авторката: Аз не мога да лъжа, постъпката ми не се оправдава с нищо. Те разбраха един за друг и ме попитаха какво искам. Следователно аз казах това, което имах и исках. Стигна се до това, защото той постоянно ми повтаряше как ще стане нещо, а аз тогава нищо не правех. Постоянните въпроси- къде си, с кой си.. в един момент просто ме задушиха. Излизам с приятелка, негови въпроси - сигурна ли си, че е само тя или че съм с нея изобщо. Всичко, което правех и казвах губеше смисъл.. той така или иначе никога не ми вярваше, дори когато му бях най-вярна. Аз съм го наранила, но кой вижда нещата, които са ме накарали да стигна до там?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 ден
hash: a6dee78679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   А защо изобщо искаш да си с него? Защо избираш 1 от двамата, можеше да избереш да не си с нито един от двамата? Питам, защото това, което ни се случва е резултат от нашите избори. Порасни!
За горните коментиращи- когато има конфликт, независимо между кого, винаги отговорността е по 50% на двете страни. Авторката се е отказала от тая задушаваща връзка в момента, в който е приела да бъде с друг мъж. Няма какво хубаво да ѝ се случи с ревнивец. И въпреки всичко тя избира пак него...някои настъпват мотиката по няколко пъти, докато се осъзнаят.
Към 26, 28- никой никога никого не предава, защото никой на никого не принадлежи! Любовта не се мери, не боли, не наранява, не отмъщава, не може да е потъпкана и т.н. Тя просто е!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b0397a5609
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   32, какво е общото между принадлежността, и предателството, имаш някакви холивудски представи за любовта, единственото вярно нещо което си написала, е - Любовта не се мери -, за всичко останало, всичко е фифти - фифти, мненията са равно раздерени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker