Предадох, единствения...... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предадох, единствения......
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3485 пъти
Имам приятел от 3г. Той е прекрсен, мил, нежен и най-важното обича ме истински! Отначалото на връзката ни се чуваше с бившата си приятелка, което мн ме подразни, но с времето разбрах че е било от уважение в началото (към днешна дата вече не се чуват).

Бях мн ревнива, не че толкова го обичах, колкото мислих за себе си и се чувствах прецакана! С времето разбрах, че той е наистина много стойностен човек в живота ми и много го заобичах и се влюбих до безумие в него. Сега сме истински щастливи и мн се обичаме НО?

Във времето, в което се съмнявах в него му изневерих с бивш един вид да се чуствам отмъстена за нещо, което е било приключило отдавна (аз несъм знаела и все се съмнявах). Може да прозвучи глупаво, но проблемът е че ме гризе съвеста и немога да повярвам, че съм срещнала мъжа на живота си съм го предала по най-долен начин!

Той наистина не го е заслужавал, но късно го разбрах, толкова мн го обичам че немога да го преживея, но немога и да му кажа, защото ще го загубя завинаги! Чувствам адската вина и никога няма да го предам, но просто исках всичко между нас да е чисто без лъжи......... Аз съм на 22г. и разбрах какво е да обичаш!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 69bf60961f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В момента аз се чувствам така и ме е страх да не извърша някаква глупост. Той е всичко, което искам и виждам, че ме обича, но много го ревнувам и непрекъснато се съмнявам в него. Сега минавам по твоя път и не мога да те виня за този страх, който си изпитвала. Не се измъчвай, всеки прави грешки !

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5d24a48742
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Горкото момче... има си злобна, прибързваща, ревнива и подозрителна приятелка... Горкото момче...

Ако имаш и капка уважение/обич към него, ще му разкажеш. Ако реши да те остави - знаеш кой е виновен.

bile

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f9918d2be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 3 - не съм съгласна. Да - не е трябвало да му изневерява, но ревността не е ли именно страх да не загубиш човека който обичаш? Аз съм твърдо ПРОТИВ изневерите във всяко едно отношение, може би наистина трябва да му разкажеш. Но аз не виня момичето за ревонстта и - мъжете далеч не са такива" ангелчета" или поне повечето.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a44f15dfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знаеш ли мила, не бъди глупава, направила си го и цял живот ще си носиш последствията. Но недей да му казваш. нали го обичаш, поучила си се от грешките си, не се мъчи и него и теб. Прояви малко инстинкт. Не прави това повече, обичай си го, грижи се за него. Влез в мир със себе си. Явно си го преосмислила. Всеки прави глупости през живота си. Успокой се и не се измъчвай и се запитай... . на всеки се е случвало и ще се случва, въпроса е да не е многократно. Стъпвайки върху житейския си опит и философия... ти казвам... не си признавай, а си обещай, че повече никога няма да правиш това и спри да се измъчваш, нали затова сме хора, като грешим да осъзнаваме и да не повтаряме едни и същи житейски грешки всеки път. Хайде, бъди щастлива и не му мисли :) повярвай ми и за двамата ще е по-добре :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4ea7a60487
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Би трябвало вече да го познаваш достатъчно за да можеш да предположиш каква ще е реакцията му ако му кажеш. Ако няма да ти прости, при положение, че вече си видяла какъв е и сте щастливи не му казвай, в противен случай е по-добре да му кажеш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a0c05f0de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, въобще не се отплесвай на тема" какви са мъжете" . Мъже всякакви - в случая имаме КОНКРЕТНА ситуация, не обсъждаме темата за изневерите като цяло.
Малко са нещата по-долни и гнусни от изневярата, еле пък такава, провокирана от" нищо" , с цел" отмъщение" .

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8f0ad38935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Затваряш една страница и си отворила друга. Спри с угризенията и пордължи щастливо напред!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 878a74151f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ако го обичаш и УВАЖАВАШ поне мъничко, ще замълчиш и няма да го нараняваш. За да ти самата се почувстваш по-добре, за да не тежи нещо на твоята съвест, ще нараниш най- любимото си създание? ВИСША ФОРМА НА ЕГОИЗЪМ..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1325ef1ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му казвай,и двамата ще съжалявате и ще се разделите,по добре и за двамата да не знае.Повярвай ми,аз бях в същата ситуация и направих грешката да му кажа,е той каза че неиска да ме вижда и че е било по добре да не му казвам,и сега щяхме да сме щасливи е не сме,нито той,нито аз :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 845b1c8c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз съм на мнението да нему казваш и аз сам правила това и направих грешка че му разказах въпреки че ми прости винаги ми го натяква обещах му да се променя и че няма да се повтори е вече е така несам онова наивно и глупаво момиче но той него вижда вижда само онова и почти винаги като се караме ми го напомня и много ме боли. Да грешна съм но всички грешим все пак от грешките си се учим. Дори и да си пише с момиче аз немога да му кажа нищо защото винаги ми казва " не аз съм този който изневери а ти " нямам право дори на ревност.. А колкото до Ревноста опитай се да нея показваш много защото по този начин единствено можеш да го загубиш и да страдаш мъжете мразят това..

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7a8384db41
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Казваш, че държиш на него, обаче не му казваш за станалото... противоречиви са тези две неща. Макар че съм по - малък от тебе и приятеля ти съм си надрастнал годините, а като се огледам и доста хора които са ми батковци и каки :) Имам мнение за себе си че съм доста добър човек... и не преувеличавам :) Моето мнение е, че трябва да му кажеш. Не казвам че е лесно, а че е правилно. Има голям риск да го загубиш... знам ли... като страничен наблюдател си казвам '' Еми майната му, поне е честна с мене''... но случи ли се на мен :X имам чувството че ще се променя коренно към всички следващи. Нереално деликатна ситуация, просто постъпи както мислиш че е най - добре, но не само за теб... а за двама ви. Имате ли бъдеще ако разбере от друго място... поставила си едни нестабилни основи върху които си градила толкова време връзката ( не само ти де... ). Бих разказал и за моята връзка, защото имаше и тук такава подобна история ( не до колкото знам не е с изневяра ) ии след като разбрах за някои неща много много много се ядосах, но то беше защото питах по 100 пъти като молоумник за тези неща и бях лъган... след това разбрах истината... отплеснах се... честносттна в една връзка е много (най) важна... по този начин натоварваш и себе си... Успех Живко

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d0c1df1907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И как да не му каже? ! !? !? Висша форма на егоизъм, а? !? !? Как можеш въобще да го гледаш в очите!? !? Горкия той... . Кажи му, не му давай напразни илюзии... . Ревността, погубва човека, това е... да не си с него като му нямаш доверие... .. Като искаш да е без лъжи.. КАЖИ МУ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 34cddf73d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   аз съм доста по-малка от вас но ще си кажа менението :)... с майка ми доста често гледаме романтични филми в който естествено има драма и жената изневерява на мъжа или обратното то или тя разбира и се разделят но това са филми все пак те винаги има щастлив край... и на края на филма мама винаги ми казва: ако изневериш колкото и да ти тежи това никога не признавай изневярата!

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 727ff35731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Кажи му какво си направила и го освободи от присъствието си завинаги. Няма да лъжеш човека цял живот я. Вече нищо няма да е същото. Да си мислила тогава, ти не си животно а имаш глава на раменете и трябва да контролираш чувствата си. Не ти ли е гузно да го лъжеш и което е по лошо да продължаваш да го лъжеш. Кажи му, че не си за него и всеки по пътя си защото вашия път свърши

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 315038bee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Случило се е! Няма връщане назад! Било е отдавна, не си била сигурна в него, нито в себе си, нито в чувствата си. Спокойно! Не му признавай, но не го повтаряй! Никога не можеш да си сигурна, че и той не го е направил и също като теб се измъчва тайно. Но ако го признаеш има 2 варианта: да се разделите или да ти отмъсти, за да сте 1:1, т.е. пак да се разделите! Уважаваш го- Да, ОК, обичаш го, НО СЕГА, а тогава в началото си била омотана! Имаш безброй оправдания пред съвестта ти, не се предавай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker