В капана на любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В капана на любовта
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1450 пъти
Здравейте, не мислих че някога отново ще изпитвам нещо такова или въобще ще пиша по форуми, но ето че се случи. Запознах се с въпросното момиче преди няколко месеца в началото всичко беше като не шега, тук там се виждахме, ту се сърдехме за глупости и все пак пак продължаваме да се виждаме, но започнах да изпитвам някакви прекалено силни чувства към нея, а в същото време "циклим" на едно и също място - добри приятели, при опит за нещо по сериозно ми каза, че не искала никога да ме губи и държи ужасно много на мен, но не можела да предприеме нещо сериозно сега, когато я попитах защо какво те спира, отговора беше и да ти кажа трудно ще ме разбереш - сложно е. Държа да отбележа, че няма приятел, от един и същи град сме на по 20+ години сме, но защо е толкова трудно.. усеща се и от двете страни че изпитваме едно и също, дори ми го е казвала в прав текст, но сякаш се затворихме в някакъв омагьосан кръг с това "буксуване" на едно място. Самата тя ми каза, че и тя иска нещо сериозно, но нямало как да предприеме нещо сега и не мога да си обясня защо ме обърква така, дава ми някакви знаци, говори ми някакви неща, а в същото време сякаш я е страх от нещо, което дори не мога да разбера какво е, защото колкото и пъти да я питам не искам да ми каже. Имаме общи познати и те са ми казвали, че често говори за мен, как нямала търпение да се видим и всякакви неща ( едва ли има нужда да изброявам). Една нощ докато бях навън не знам дали не беше глупаво от моя страна, но реших да говоря директно, понеже е малко особена и ако предприема нещо по сериозно, като целувки и т. н най много да се разсърди за някой друг ден, а аз не искам това. Та казах й че усещам нещо повече към нея от приятелство, казах й какво значи за мен, тя също ми отвърна че и тя изпитва нещо към мен, но че за момента не може да предприеме нещо сериозно.. и тогава не знам защо ми хрумна директно да я питам.. та как ни вижда, как мисли че ще продължи всичко това.. питах я добре както я караме, така казали сме си почти всичко и двамата се харесваме, и двамата го усещаме и двамата имаме чувства, но нищо.. та така де, питах я мислиш да сме завинаги просто приятели ли или? Тя ми отвърна не, но било трудно сега да се обяснявало и нямало да разбера, просто има нещо което не иска да ми каже, не мога да разбера какво е, нито явно има желание да ми каже скоро. Някакви съвети идеи, какво да правя, какво да действам, да питам.. не знам вече, , , от няколко дена наистина тия чувства ще ме побъркат вече..
Отново да спомена на 100% си няма гадже, не харесва никого в момента ( освен мен явно, щом ми го каза директно и то не веднъж).. и ми е страшно объркано.. казва ми всички тези неща и нищо.. От няколко дни постоянно ми е в главата, само за нея мисля и нищо не мога да правя друго направо е побъркващо..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0926cb1160
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай да не се фокусираш върху нея, прояви разбиране и уважение към желанието й да не задълбочава нещата. Не я отхвърляй, или отблъсквай, но и не очаквай да си смени мнението в твоя посока от днес за утре.
Може леко да се отдръпнеш. Срещай се и с други хора, не е задължително като връзка. В никакъв случай не натрапвай вниманието и чувствата си. Ако тя усети липсата ти или изпита ревност, виждайки те с друга, вероятно това ще й помогне да си изясни сама какво изпитва и иска.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0156068ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мпже да има тайна връзка с някой женен или обвързан... Затова я държи в тайна. Може да не й се иска още сериозна връзка... Дай й още малко време, но ако е още така дистанцирана, си търси друга.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 08dfb54f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не иска да ти каже, може би е нещо много лично, за което й е нужно повече време да ти се довери. Твоята задача е да бъдеш търпелив, защото както ми го описваш момичето не си играе с теб, не се вижда с други, просто нещо друго я спира. Вероятно е нещо в миналото, което е преживяла и сега й е трудно да те допусне до себе си в пълния смисъл на думата. Разбира се, това не може да трае вечно и знам, че на теб също не ти е лесно, но не се отказвай. Щом има чувства, няма как да няма развитие тази история.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 91cb42aa9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не би да има здравословен проблем или някакъв огромен комплекс, свързан с тялото и интимността? Такива неща трудно се споделят, дори и на най-близки, а какво остава на човека, който искаш да привлечеш. Например, да не си харесва гърдите или дори половия си орган! Или да има родово петно или нещо, от което много се притеснява. Възможно е да има специфичен проблем или дори да са и казали, че не може да ражда, не знам. Затова да се въздържа от интимна връзка. Доста трудно ще разбереш каква е истинската причина. Но явно има такава. Може да поразпиташ някоя приятелка деликатно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker