Наистина ли искам да съм с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наистина ли искам да съм с него?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1590 пъти
Здравейте, пиша с надеждата да получа някой съвет или споделен опит, който да ми помогне. Ще започна историята си от по-далеч, тъй като не съм сигурна дали има връзка или не с настоящата ситуация.
Момиче на 23 години съм, не съм имала сериозна връзка, преди 2 години и половина излизах с едно момче за около месец, след което той поиска да се разделим. Явно доста се бях влюбила, защото го понесох доста зле, оттогава плача почти всеки ден, ходих при психиатър, пих антидепресанти. Въпреки това с него запазихме някакви приятелски отношения и продължаваме да общуваме. Осъзнавам, че цялото това нещо не е много нормално, но факт.
Преди известно време се запознах с момче, с което излизаме вече около месец. Той е изключително мил, интелигентен, усещам, че мога да му имам доверие, чувствам се спокойна с него, има добра професия и ясно виждане за бъдещето си, във всяко отношение си приличаме и споделяме еднакво мнение, като цяло той притежава всички качества, които искам от партньора си. И тук се появява един проблем - вчера изведнъж се появи един въпрос - дали наистина имам чувства към него. Без да навлизам в излишни обяснения, накратко - няма я така наречената тръпка и все още мисля за предишния си приятел и като че още искам да съм с него. А сегашния ми приятел наистина ме харесва и знам точно как ще се чувства ако поискам да се разделим. Не искам да го наранявам така, но не искам и да го залъгвам по-дълго време. Последните 2 дни не спирам да плача, защото не знам как е редно да постъпя.
Задавам си много въпроси: дали това ми объркване не е нещо моментно? Дали ако дам повече време на връзката ни няма да се засилят чувствата? Изобщо има ли смисъл да търся тръпка при положение, че тя така или иначе след време изчезва? Дали просто не съм преодоляла предишната любов и това сега да ми пречи? Наистина ще се радвам да споделите мнението си по тези въпроси, както и някой съвет, който евентуално да ме насочи. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: b857004465
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом бившивт е поискал да се разделите, той не те харесва. Дай шанс нс новото момче и върви напред. Бившият ти сигурно си има друга.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 99e18305f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисли, че те разбирам, но не знам дали бих могла да ти дам добър съвет. Едно от нещата, които си повтарям е, че ако мислиш много само усложняваш нещата. Любовта е.. Най- опасното нещо в живота, а влиянието на някого върху теб, било то и за кратко, може да промени живота ти изцяло. Моят съвет е да спреш да мислиш за него, бившият. Спри всяка останала връзка с него малко по малко, тъй като той винаги ще те връща там, където не бива да си. Намерила си нов човек, правилният надявам се. Излизайте, забавлявайте се. Разходка в парка, зоопарка, та дори и лунапарка ако имате време за това. Оставете се на течението. Свързани сте от толкова неща, свикнала си с него. Малко или много не само той е влюбен в теб.. ако не беше така.. тогава ти защо си с него? Запитай се.. Стегни се малко и прегърни новия си живот с усмивка. Миналото си е минало. Сега, настоящето и бъдещето.. те са много по-важни.
Надявам се помогнах. Не се притеснявай и спри да мислиш толкова за това. Той те прави спокойна и те кара да се чувстваш щастлива.. Защо оставяш миналото да отнеме комфорта от настоящето ти?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d6a1c9918d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей да живееш в миналото мила. Бившия ти е решил какво да стане. Намерила си хубаво и добро момче. Трябва ти време. Опитай се да не го гледаш с "приятелски поглед" ако може да се каже така. Гледай го по друг начин, усещай колко те желае. Тогава нещата ще станат.

Станалото станало, гледай напред!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4642220e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Остави бившия в миналото, иначе за в бъдеще няма да си никога щастлива. шансовете в живота не са толкова много, колкото си мислиш, не забравяй миналото на хората им пречи да бъдат щастливи в настоящето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker