Момиче съм, моята колежка е обсебена от мен и иска моя живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момиче съм, моята колежка е обсебена от мен и иска моя живот
преди: 7 години, 4 часа, прочетена 2522 пъти
Здравейте аз съм на 25 години. Преди няколко месеца уредих една съседка и уж нова приятелка при мен на работа и се започна моят кошмар. Тя е на 29 никой почти не я харесва. Няма и приятели. Дори мисля, че не е добре психически. Ще пропусна егоизма и и това, че не спира да се изтъква колко знае. Води монолог и по 5 часа. Това не е проблемът само. Забелязах постепенно, че тя започва да ме копира. Казах и, че ще пътувам в Гърция и в Пловдив тя след дни реши да пътува и тя до тези две места. След това и казах, че имам покана от леля ми да ида в Италия тя проверил а билетите на другия ден за Италия. Разделих се с приятеля си и тя започна да се влюбва в него. Ходи да го вижда в работата намира си все поводи понеже работим и с него и уж по работа. Намеква ми колко харесвала майка ми и как трябвало да идем заедно някъде. Днес е писала на най - добрата ми приятелка, че иска да организира празненство за мен по един повод, и щяла тя да плати и да покани гости. Подарява ми без повод подаръци. Не знам какво да правя? Наистина Моля ви за съвет и мнение. Какво е това? Иска да е мен или е влюбена в мен или е луда? ! Ох днес даже се разплаках защото не се издържа вече. И ми пише късно вечерта и на бившия ми приятел също, а преди това не го харесваше много. Сега даже ме сватоса с друг колега и ми казва, че сигурно бившият ми ще страда ако разбере, че ходя с колегата. Казах и да не говори глупости и че не мисля да минавам цялата фирма. Вече съм и казала, че не искам да сме приятелки вече а този етап, но искам това не помага.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: ceae9b811f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама си си виновна...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a8c08a6980
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спри да й Разказваш за себе си. Тя откъде знае за леля ти и за бившия приятел? Спри да споделяш с нея. Като не знае нищо за теб няма да може да те копира. Не се обяснявай с нея. просто се дръж колегиално, говорете си за работа и толкова.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bcda9a689b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Тя ти е благодарна и ти се възхищава, затова иска да ти подражава и да бъде като теб. Явно няма както казваш много контакти и приятели и може би е малко асоциална, затова нещата са излезли извън пропорция и е почнала да се държи обсебващо. Ти си внесла голяма позитивна промяна в живота и си довела много нови събития и емоции - свързва незнателно всичко хубаво, което и се случва с теб - иска да ти покаже, че и тя на свой ред е достойна за компанията ти, че ти е благодарна и че може да се справя. Иска и се предполагам и тя да е в състояние да направи за теб, всичко което ти си направила за нея. Явно е хахо, но звучи като да е добронамерена и да не се осъзнава, че прекрачва границите. Според мен е излишно да бъдеш груба или да нараняваш някого, който искрено те харесва - просто и покажи че я приемаш и уважаваш, каквато е и че няма нужда да ти се доказва и плавно започни да се дистанцираш :) и спри да споделяш лични неща с нея :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 116d2282ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле тая е ку-ку

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c64c751109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако всичко това е вярно, "приятелката" ти е с личностово разстройство, тип психопат.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 85a0111f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм съгласна с номер 3. Според мен тя просто много те харесва и иска да ти става все по-близка. Затова се опитва да ти покаже, че харесва нещата, които ти харесваш и че би отишла на места, където ти ходиш. Да, обсебващо и плашещо изглежда и вероятно и аз ще се подразня на твое място. Затова, един открит разговор може да помогне много. Кажи ѝ, че те отблъсква по този начин. Че си забелязала старанието ѝ да ти се хареса, но няма нужда да се превръща в теб, за да а харесваш и ти. Тя има сериозен проблем със самочувствието и това, че хората не я харесват, явно я кара да се държи отчаяно. При всички случаи, наистина ми се струва, че е добронамерена. Отдръпни се малко по малко, без да я обиждаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 09399ac9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря за коментарите ви. До номер 8. НЕ, не е добронамерена защото крие от мен, че ходи при бившия ми приятел и му подарява разни неща, а знае че аз още го обичам! Според мен както казва номер 5 има нещо налудничаво в нея. Освен това и вчера е хвърлила нож по баба си. Още повече една нейна приятелка сега е бременна и тя почна да чете книги за бременни и да се интересува изцяло как се гледа бебе и тнт даже иска за се записва на курс някакъв. ТЯ НЕ е нормална. И именно защото буди съжаление така всички я жалко и тя е вечната горканчо а ние сме виновните дето не я искат.... от авторката

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 47169c3186
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, аз съм жена на почти 49 години, зная за какво говорите. Винаги съм била копирана, на вашите години не обръщах внимание, бях винаги повод за подръжание, облекло, почивки, семейство, ремонти с една дума във всичко, била съм глупава разказвах пред уж -приятели, колежки за плановете си. Завиждаха ми за всичко, ако можеха и мъжа биха ми взели/него съдбата ми го отнне преди година, в секция семейство е моята история"Докато смъртта ни раздели"/
така, че дете бъди разумна, дискретна, не си казвай мечтите. /искахме съща на село, нашата мечта осъществи я -колежка, но това е моята мечта, изтормози си мъжа да я ремонтира къщата и след година я продаде, докато следваше стъпките на моя живот вървеше и в семейството и след смърта на мъжът ми тя вече се дистанцираше от мен, а пък аз продължавам да бъда за пример, е вече вдовица но горда, че съм себе си и търся брод без нужда да търся някой и да подръжавам. Бях пример за семейство, сега ще бъда пример за горда - вдовица, която почита паметта. Успех изгради щит и бъди пример.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker