Влюбена съм в мъж, който е с 25 години по-възрастен от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в мъж, който е с 25 години по-възрастен от мен
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2388 пъти
На 17 години съм, почти на 18, и от няколко години съм жестоко влюбена в един човек. Възрастта му не ми беше известна в началото - знаех, че е по-възрастен от мен, но не знаех, че разликата е чак толкова голяма. Мисля, че и той ме харесва, но не мога да бъда сигурна. Доколкото знам не е семеен.

Дайте ми съвет как да постъпя. Не мога да го забравя. Как да разбера дали изпитва чувства към мен, без да го питам, защото ще е неловко, ако го направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 169729a17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако темата не е измислица:
За терапевт си. Не го казвам с подигравка. Съвсем сериозно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ffe040c630
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти никакви подробности не даваш, ние какъв съвет да дадем, когато не знаем нищо. Разкажи малко за обстоятелствата - от къде го познаваш, приятели ли сте, често ли се виждате, семеен ли е, ако не е, сам ли живее, с какво се занимава (да не ти е учител например), ей такива неща.
Казваш, че имаш съмнения, че те харесва, обясни по-подробно и ще ти кажем как изглежда отстрани и дали има шанс нещо да се получи.
Аз като бях на 18 се влюбих в мъж с 27 години по-голям, бяхме заедно повече от година. Споделяла съм тази история и в други теми, но ти го казвам тук, за да знаеш, че те разбирам. Тръпката е огромна, има напрежение, силна сексуална енергия, знаеш, че правиш нещо, което е един вид забранено.... хубаво е. Обаче рядко нещо може да излезе от такава връзка. Все пак ти си на 17, още ходиш на училище, а той е на 45, просто сте от различни планети и най-вероятно, ако се съберете, единственият ви общ интерес ще бъде сексът.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef74ddb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката съм. Да, правилно предположи номер 2, учител ми е и го виждам доста често поради това. Бях решила да не го пиша, защото знам, че ще последват нападки към мен.

Имам съмнения, че ме харесва, защото ми обръща повече внимание, но не мога да преценя дали е защото имам интерес към предмета, по който преподава, или поради някаква друга причина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ad3b04d683
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възрастта няма абсолютно никакво значение в любовта. Любовта е по-високо от всичко и от всякакви еснафски просташки предразсъдъци. Ако оставиш хорското мнение да ти определя живота и да унищожава най-ценното у теб, ще дойде време и жестоко ще се каеш, ще бъдеш по най-жесток начин наказана! В случая единствено важното и определящото е, доколко и двамата сте влюбени и доколко и двамата имате сериозни намерения един към друг. Нищо друго! Освен любов и вярност. Най-големият и абсолютно непростим грях в живота е да убиеш една силна и истинска любов.
Да не би сегашният президент на Франция Макрон да е мислил кой какво ще каже, когато се е влюбил в учителката си, 25 години по-възрастна?? НЕ!!!! И затова съдбата го е възнаградила. И днес той е пръв човек в страната си. Не слушай никакви профани, слушай сърцето си. То е най-справедливият съдия.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cb6035ee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мъж над 35 години, не може да не е семеен. И миличка имаш психични проблеми, липсвало ти е баща в семейството, за това харесваш по-възрастни мъже, които могат да са ти бащи.
Занимавай се, като искаш с по-големи, но да са до 26-27 години, а не застарели, мазни и гадни чичаци.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2dd65b20c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Малката наистина си въобразяваш,за това не трябва да преподават,що годе млади учители,защото учениците си въобразяват,какви ли не неща.
Един човек,за да стане учител,значи харесва да преподава и да предава знанията си на други,а това че някой ученик си фантазира,не означава че е така.
Имала съм учителка,която гледаше само в мен и в съученичката ми до мен,но това не значи,че има симпатии към нас.
Това че учител си гледа работата и обръща внимание на учениците си,не значи че е свалка,а значи че е всеотдаен и не претупва нещата,като дава домашни,изпява урока и после чао.
Слез на земята малката,учи си и полека с развинтената фантазия. ;)




-Angel Girl

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef74ddb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 5: Нямам психически проблеми.

До Angel Girl: Не си въобразявам нищо, предположението ми, че може да има интерес към мен, е базирано върху наблюденията ми пред тези няколко години.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2000d1bd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи, не слушай хора като 1 и 5, които очевидно си нямат понятие от психология. Нищо ти няма, не си за терапевт, нито пък няма вероятност учителят да не е семеен.
Сега, има нещо друго (по отношение на хипотезата, че те харесва). Когато се влюбим, имаме навика да се вторачваме в човека и да интерпретираме всяко негово действие по начин, който ни отърва. Според мен ситуацията тук е такава - той не се държи по-специално с теб, но ти си толкова хлътнала, че ти се ще да е така и съответно дори най-малкият жест (например, че по време на час те е погледнал или първо на теб е върнал контролното) се превръща в знак, че и той споделя чувствата ти.
Но дори и да е така, дори и да споделя чувствата ти (което е малко вероятно, просто защото вие нямате по-специални отношения - не споменаваш нищо извън рамките на нормалното, а през него на ден минават по сто-двеста човека), едва ли би рискувал работата и името си. Макар че всякакви ги има, в гимназията имахме даскал, известен с това, че бройка ученички; беше си доста перверзен и непрекъснато пускаше 'шегички', но се съмнявам случаят тук да е такъв.
И така, какво да направиш, ако все пак държиш да се опариш. Разбираш му приемното време, подготвяш си въпроси по предмета му, взимаш две кафета и отиваш. По време на срещата се опитваш плавно да насочиш разговора извън училищните теми, да му направиш комплимент (ама дискретно, а не: много сте красив), някакви такива неща. И по реакцията му ще разбереш дали има надежда. Подходът е директен и той сигурно ще разбере за какво иде реч, но нищо не губиш, а току виж си спечелила. Ако не се държиш натрапчиво, ще му стане приятно - всеки обича да се чувства желан. И дори до тогава да не е гледал на теб така, ако е самотен, може да размисли.
Абе като цяло не бива да ти давам такива съвети, защото си само на 17, ама все пак един живот живееш. Пробвай, пък каквото стане. Само да не видим тема тук след един месец: "Той ме изчука и ме изостави", защото сценарият си е доста вероятен.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29e47c062f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 5 - очевидно ти си този/тази със психически проблеми. А на тази възраст ще си изперкал напълно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 63737a4ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям номер 8 с две ръце!
Това е плод на твоето въображение, защото аз също съм имала приятелка, която беше по-зле от теб, за това и вече ме съм близка с нея. Именно, защото не различаваше въображение от реалност. Така си беше измислила история, за един млад учител, който им е преподавал, само 1 година. Цели 2 години, само повтаряше, как я е свалял, преследвал я е и разни глупости.
Но истината беше друга, та скъпа приземи се, много времв стоиш в облаците.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef74ddb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз не твърдя, че ме е преследвал, четете по-внимателно. Твърдя, че съм останала с впечатление, че има някакъв интерес на базата на определени случки, които не желая да описвам, понеже рискувам някой да ме идентифицира. Освен това на никого не съм споделила, споделям тук, защото е анонимно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c871fa4204
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторче, така те наричам, защото си неориентирано и си чепато.

Първо чети, ти защото №12 описва ситуация с нейна приятелка, никъде не е написала, за теб.

Искаш, да е така както си мислиш, за това искаш да обориш коментиращите.


Ще се повторя с останалите коментари, но ще ти го потретя: Учителите са за това, да помагат на учениците, да развиват уроците си, за в бъдеще, да стане нещо от тях.



Ще ти дам пример с един филм, за съжаление забравих, как се казва, но сюжета го помня: Ученичка в гимназия, тя е тип зубър, който не се вписва с останалите. Представя си в час, как е станала готина, нейният учител (28-30) преподава урок, а тя леко закъснява, но е със спусната коса, гримирана, с много къса пола и с токчета, влиза в час, а учителят я поглежда с втренчен поглед.
След като свършва часа, тя отива при него, а той се усмихва и я прегръща, а след това си представя, как я мята на бюрото и... , но звънеца за приключване на часа звъни и тя преминава, към истинската реалност.
На следващият ден, някакви момчета от класа й я тормозят и тя решава, да се скрие при учителят си в една от класните стаи, той естествено се интересува, защо е при него и защо плаче, след като му разказва, той й дава кърпичка, но тя решава да го целуне... прави грешката, а той я отблъсква и излиза.
След това, тя прави сатанински заклинания и магии, само и само да е харесвана, и най-после учителят, да я погледне с други очи.



Прочети внимателно текстът ми и не си прави грешни изводи, за да не останеш, ти посрамената.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 02c1128462
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   До но1., аз съм учител. Знаеш ли колко деца >14 са влюбени в мен, всичките на терапевт да ги пратим, а? Интересно как на толкова много хора отговора на всяка тема, е това-терапевт. А отговора е такъв най вече от невежество. Важното е обаче че авторката е кривнала от правия път, нали? Не е нормална като всички останали овце, значи - психиатър. Това е..

Авторке, само допреди няколко стотици години хората са се женели и раждали на по 12-13. Циганите още го правят. Не е редно, защото се предполага че на тази възраст не би могла да имаш необходимия жизнен опит да поемеш отговорност за семейство и тн. Да, ама ти не си тръгнала да се жениш, нали... Нищо не си споменавана за това. Така че... А иначе аз съм на 37 и ще ти кажа че любовта е една и съща и на 12 и на 37. Като дойде, не пита.
Приятелката ми е на 19. По добра връзка никога не съм
Имал. Разбираме се прекрасно и живеем заедно вече година и половина. Даже сме си за завиждане. И до но. 5 да кажа... Как така извади статистика за всички мъже над 35 не знам? Ми аз не съм семеен например. И никога не съм бил. Нямам и деца, за които да знам:)

Авторке, не семейните мъже над 35 обикновено са извратени. Шанса да те харесва е голям. Да нямаш гадже и да преподаваш на 17 годишни носи голямо изкушение. Не казвам, че аз съм извратен(поне не много), но определено предпочитам доста по млади момичета от мен. Стига да са пълнолетни разбира се. Това абсолютното условие. Така че изчакай да станеш на 18 и действай. Загатни му че го харесваш.

П. С. Ако сега мен ще тръгнете да ме одумвате-приятелката ми не мие била ученика. Запознахме с в автобуса.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef74ddb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15, благодаря, че ми сподели за този така интересен филм. Някак си изгубих интерес да го гледам.

Номер 16, благодаря за изчерпателното мнение, но какво имаш предвид под "извратени", иронично беше, нали? Кажи ми, че е иронично. :(

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8fbd3acf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Забрави го!!! И да те "хареса",ще си еднократна кърпичка. :-)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8fbd3acf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 16- Ако си учител, да стана космонавт. :DDD
Учителите, не правят толкова правописни грешки, драги/драга.
Авторката има психични проблеми, не защото харесва по-възрастен, а защото нон стоп виси в сайта и като цъкне, някой нов коментар и напред с рогата.
Мацка, как си представяш учител и ученичка?
Колко много е виждал, такива като теб, защо ти да си по-различна от другите?
Някои учители са си "Казанови", но не са минали, само една ученичка, а много... особенно професорите в Университетите, ако започнеш висше, ще разбереш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c212d68032
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Та тя не го познава - пък била влюбена. Дори ако по някаква причина той те харесва не си мисли, че всичко ще е цветя и рози - ако го хванат, че има забежки с ученички е много вероятно да си изгуби работата.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6c886535ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Класика... Ученичка влюбена в учител. Не си първата няма и да си последната. Тези неща съществуват от самото основаване на институциите. Имам приятели, които завършиха педагогика. По време на следването имаха практически занятия. Водоха си часове в някое училище. Преподавателите им казвали следното нещо "Имате предимство, млади сте, учениците са привлечени от външния ви вид, използвайте го да за да ви мине по-добре урока". Много е трудно да привлечеш вниманието на десетокласник с история, да кажем. Те са учители и имат за цел да ви научат. Ще ти изясня някои неща. Връзка учител-ученик е извън правилата, незаконно е. Ако нещо се случи той ще бъде уволнен дисциплинарно и ще пише "блудство с ученички". Ще гледат на него с презрение и шанса да започне да преподава отново клони към нула. Не се ядосвай на коментиращите, а преосмисли вариантите, в които никога нищо не би се случило между вас. Дори и да си секси парче, не мисля че той би рискувал.
Сега да ти кажа нещо за мен. Разбирам те. Ужасна ситуация. Влюбих се преди 3 години в асистент от университета. 10 години по-възрастен от мен. За разлика от учителите в училище, той не би си съсипал кариерата ако има нещо със студентка. Въпреки всичко най-много успях да постигна приятелство с него.
Не си ненормална. Даже обратното. Ако почетеш малко психология ще разбереш. Но трябва да продължиш напред... Нямаш шанс. Не усложнявай цели два живота с детински постъпки. Отвори си очите :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef74ddb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз знам, че не е редно, а и не искам да му навредя, но искам да сме приятели поне, лошо ли е? Имам предвид след една година, когато завърша.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4a7e17dbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Бях в тази ситуация до преди дни, разликата е, че бях от мъжката страна.
Никога не скрих за годините си от нея, и тя чудесно го знаеше. Но нали беше малка и имаше нужда от внимание, нали все още за света и момчетата бе невидима, и аз бях всичко за нея.
Но с годините нещата се променят, едно момиче започва да бъде харесвано от много момчета, и започва да прави преки сравнение кой по-хубав, кой по-става, с кой до себе си по-добре ще се чувства и гордее....
В момента си на такива години където ти се живее, искаш да опитваш от всичко в живота, и ако вярваш на чувствата си, че са напълно истински и, че след време няма да изчезнат и да търсят друг, бори се!
Но не забравяй едно, докато ти преоткриваш себе си в началото на живота си, на него може да му отнемеш много ценни години от живота.
На мен ми отнеха цели 5....
И нашето начало бе приказно, толкова голяма любов, мили думи, светеха и очичките като казваше милоооо....
Но днес.... Днес от моите очи падат само сълзи, а тя в чуждо легло прекарва приятни нощи с новия си...
Има и друго....
Понеже бяхме от различни градове и не веднага се видяхме, след време когато отидох при нея, ако ти кажа, че ходеше на половин метър от мен на публични места? А когато останем сами беше същото обичливо момиче...
Срамувала се е от мен ли, че съм по-голям.... Или просто вече е била с другия и е искала просто да си легне с мен не знам...
Но ако той е на моите години, той търси спокойствие, той мисли за семейство и дом, той мисли на живота по доста по сериозен начин загрижен за бъдещето си.
И дано и той един ден като мен, не рони сълзи за малкото си момиче което му е било всичко, но той за нея да е никой в един слънчев ден, а мрачен за него.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef74ddb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторката съм. Номер 23, човече, ти ме просълзи.

Не съм от типа хора, които лесно се впечатляват, всъщност той е първият човек, към когото изпитвам чувства. И като се има предвид, че за почти три години вече не съм спирала да изпитвам чувства, не мисля, че и в бъдеще има такъв риск. И не, не е никой за мен и никога няма да бъде, но сякаш много по-голяма е вероятността аз да бъда никоя за него.

Проблемът е, че гордостта ми е в излишък - не знам как ще се съвзема, ако му споделя какво чувствам (след 12. клас, не сега) и той ми се изсмее примерно. Или още по-лошо, ако се опита да се възползва по някакъв начин от мен, както беше споменал някой по-горе. Не мисля, че би го направил, но много често хората не се оказват такива, каквито изглеждат, за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4a7e17dbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ако е като мен, целта му не е да те използва, а обича,
Друг е проблема, че твоето бъдеще тепърва предстои да се развива. Да срещаш нови хора, и вероятно докато това се случва в един миг ще спре да е този единствен за теб.
И аз бях единствен, толкова с ами познати думите ти...
И аз чувах неща от типа: "моля те не ме оставяй, ще умра без теб, аз съм нищо без теб, ти си ми всичко на света"
Минах и пред другия етап, тя беше по-малка преди време, и винаги се страхуваше, че по-голяма и женствена жена ще ме отнеме от нея, в крайна сметка стана така, че зад гърба ми е била с друг, и аз от единствен, станах никой.
Така злобно се променят хората с времето, така най-ценния ни човек може да се превърне в непознат за нас, а това е ужасно болезнено.
Ти го познаваш по-добре, ти би трябвало да знаеш, но имай едно на ум, малко мъже в днешно време ценят това вътре в теб, всеки се стреми към физическото...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4a7e17dbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Бях номер 23 между другото.
И не плачи, няма да помогне...
И аз съм на успокоителни, едва спя, едва ям, но....
В момента вредя само на себе си по този начин.
Много хора ме упрекват, че съм бил голям за нея, да голям бях, но това което имаше преди между нас, те и като големи не биха могли да го имат....
Ти 2 години да чакаш едно момиче, и да не спиш с никоя друга през това време, нека дойдат всички големи ценители на любовта да ми говорят сега...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5f39cbf881
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Искам да ти дам един съвет. Колкото и да ти е трудно, спри до тук. Не си усложнявай живота, не може да излезе нищо хубаво, дори и той да не е безразличен, ще страдаш. По-добре остави нещата така, колкото и да ти е трудно, колкото и да мислиш, че е единствен и че никога няма да го забравиш. влюбена си, на всеки се случва. Но е мн неподходящ човека, не само заради разликата в годините, а заради обстоятелсрвата. Той не би рискувал името и професията си. Гарантирам го. Не му разкривай нищо за чувствата си, убедена съм, че той е усетил.. Все пак е педагиг и психолог. И доста по-опитен. Не се упреквай, че си допуснала да изпираш чувства към него. Някой по-горе беше писал за психологията и за тива колко е нормално да се влюбваме в този тип хора. Защо ти казвам всичко това. Защото ще страдаш по-малко, ако се откажеш, защото съм по-голяма, и за да те предпазя. Случи ми се нещо подобно. Влюбих се в доктора си, семейни сме и двамата, не е безразличен към мен, години си показвахме колко държим един на друг, свалки, погледи, внимание, разговори. Не посмя да предприеме нищо, аз чаках, бях склонна да изневеря на съпруга си, измъчвах се, четях му желанието в очите. Накрая се осмелих и рискувах за първи път в живота си да се разкрия първа. Той се отдръпна, защото не може да рискува кариерата си. Нищо не спечелих. Само изгубих и провалих хубавите ни отношения. Трудно е, но с времето се забравя. След 1 год. няма да учиш там. Ще го забравиш с времето. Приятели не можете да бъдете, избий си го от главата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker