Не мога да си позволя връзка с жена вече. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си позволя връзка с жена вече.
преди: 7 години, 4 дни, прочетена 1462 пъти
Здравейте.
Аз съм бисексуална. Имала съм сериозни връзки и с двата пола, това обаче, което съсипва тези с жените е, че аз не бих си позволила за в бъдеще да бъда с жена. Казвам бъдеще, защото съм едва на 22. Не желая да създам такова семейство, макар че съм се влювала силно в жена и сега сърцето ми е разбито. Просто не мога да си го позволя. Влечението ми, разбира се, не спира. Тръпката е различна. Въпросът ми е- лошо ли е от моя страна, че продължавам да търся подобни взаимоотношения, след като знам какъв ще е краят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 ден
hash: 7a07b4c6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти го кажа така както на никой не съм си позволявала да го кажа. Когато бях на 16 преживях страхотна любов с коя приятелка изгаряща страстна луда ревнива и за жалост скрита от целия свят. Когато почнахме да излизаме с момчета заради хорското мнение всичко между нас продължи до момента в който не станахме на 19 завършихме училище и аз незнаех колко още щях да издържа да се крия и да ме боли от тази любов. Запознах се с един мъж доста по голям от мен и избягах на другия край на страната. Не я чух и видях повече от мислите ми рядко излизаше но поради хората създадох семейство имам две страхотни деца за обич между мен и мъж ни не може и да се говори аз просто съм друг човек. Между всичко това се случи за жалост отново влюбих се до полуда но в жена отново и много ми е трудно да се крия защото тя е нормална незнам дали си пада по жени но не ме отблъсква когато я докосвам гушкаме пишем си много мили думи говорим си за секс и така а с въпросното момиче се видяхме миналата година на 10 години от завършването и сами като я поздравих ми се подкосиха краката гушнаха я и само и казах " май наистина съм те обичала щом още ми действаш" но ме беше страх тя чакаше да я потърся а мен ме е страх тя също има деца. Така че има и други хора като теб. Щом е любов боли

 
  ...
преди: 7 години, 1 ден
hash: 874b0cc8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако и двете търсите само да се забавлявате, няма лошо. Но ако другата жена търси сериозни взаимоотношения, редно е да й кажеш, че не се виждаш в бъдеще да имаш сериозна връзка с жена. Самият пол тук в случая няма такова значение колкото твоите намерения за бъдещите ви отношения. Бъди искрена и сигурно ще намериш човек, с когото да си паснете и с когото търсите едно и също нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker