Всяка част от деня ми е свързана с него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всяка част от деня ми е свързана с него.
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1313 пъти
Знам, че не всички са отворени към връзките от разстояние. Повечето хора дори гледат с насмешка но това. Аз също бях от тях.. докато срещнах него. На кратко, запознах се с един мъж онлайн. В началото беше игра, която бързо прерасна в истина. Да, повечето хора биха казали, че той може да бъде всякакъв. Обмислих го тогава. Разговори по телефона, видео чат.. Водеше ме на срещи и говореше с мен с часове. Но се оказа, че не ми вярва.. искаше да знае всичко сякаш е тук, до мен. Аз бях щастлива, разбирате ли? ! .. Помогнах му да "хакне" телефона ми, за да може да следи движенията ми. За тези 6 месеца, в които се срещахме всичко беше магическо.. с изключение на едно нещо.. допуснах две грешки.. в селото той ми каза, че не ми е позволено да пиша с други мъже.. по влиянието на една приятелка го направих.. съжалих и се опитах да скрия, но той разбра. Мислеше, че го лъжа казвайки, че съм се поддала на провокацията ѝ. Успях да го задържа, но още нещо се случи. В миналото ми бях заобиколена от хомосексуални.. момичета. Най-добрата ми приятелка например. Влизаше във всяка социална мрежа в телефона ми и харесваше неща свързани с тях. Щом той разбра побесня. Реши, че съм го лъгала през цялото време, че аз съм една от тях. (Той е страшен хомофоб. ) Задържах го и тогава, но обстоятелствата стават все по затегнати. Иска да ме контролира.. може да ви се струва странно, но на мен ми харесва. Или поне до моментът, в който започва да се съмнява в думите ми. Аз СЪМ зависима от него. Всеки път, в който реши, че го лъжа и иска да ме напусне аз имам чувството, че сърцето ми ще се пръсне, а аз ще пропадна в най-дълбоката черна дупка. Обсебена съм от него, а? Не знам сама. Плача, свивам се, боли ме. Изпитвам желанието да се нараня, защото съм нараранила него. Той се превърна в най- важното нещо в живота ми. Но какво да правя? Не съм при него, не мога да си позволя да се преместя. А той.. Той не ми вярва. Страх ме е, че може да ме остави всяка секунда. Боли ме, когато каже, че всичко е било грешка и аз не съм това, за което се представям. Той е единственият човек, който му познава. Не мога повече, ни знам какво да правя. Дайте ми съвет.. как да му докажа, че той е най- важното нещо в живота ми? Кълна се.. в себе си, във всичко, което обичам и, за което ме е грижа, но той не ми вярва. Притеснявам се, че може би се разболявам. Обсесия. Не знам. Не мога така. Трябва ми помощ. Моля да ме разберете.. Аз наистина се нуждая от него. Всяка част от деня ми е свързана с него. Всяка мисъл, движение, изречение... Не знам как да постъпя. Аз съм малка.. Той се грижи за мен. Въртя се около него като мушичка около светулка, а той се грижи за мен сякаш съм най-скъпоценната и чуплива вещ на света.. докато не реши, че лъжа, не си състави и стоя за миналото ми и реши да ме остави заради това. Моля ви, посъветвайте ме...
Момиче, 18г.
П. п. Извинявам се за допуснатите грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 97d96e8f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах, а на живо срещали ли сте се? Има значение.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 827ee545b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш спешна нужда от психолог, той също!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d97d3d4369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мисля че е добра идея той да е най-важното нещо в живота ти. Най-важната трябва да си ти и твоето щастие. Отстрани изглежна ненормалник. Опитай се да изкараш 2 месеца без него и виж как се чувстваш. Такова обсебване не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7f2aaa4aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му всичко точно както е без да се страхуваш от реакцията му може да те разбере и ако той те обича ще направи всичко възможно да сте заедно.

М18г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker