Не мога да спра да мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да мисля за него
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1900 пъти
Работим на едно място, постоянно си засичаме погледите, търсим ги.. Наблюдавала съм отдалеч как ме търси с поглед, след като ме види се прави, че не ме вижда и си върши работата... Излизахме заедно, напихме се и бяхме сред много хора и за да не ме изгуби ме хвана за ръката. Допира му беше толкова нежен, за малко да ни се приплетат пръстите.. аз си извих ръката, за да не се случи. Като го погледна ме е страх да се взирам в него, питеснявам се да не би да изглеждам зле, и все правя други неща докато ми говори. Или докато ми говори и гледа настрани се втренчвам в него и едвам му следя мисълта, и трудно се концентрирам. Същото прави и той. Когато ме забележи, че гледам в страни се втренчва в мен.. а като се гледаме в очите, поне в мен нещо се събужда. Мисля, че омеквам и искам да го гушна, искам и да го целунна, а по колко пъти на ден си мисля за секса с него... Не е истина..
По-малък е от мен с 4 години, на 25 съм изглеждам добре не страдам от липса на мъжко внимание, но не мога за една вечер да бъда с някой... никога не съм била. Този човек знае за това, че не мога да бъда с всеки и не бих си легнала току така с всеки. Негов приятел е луднал по мен, но ми е все тая. Та, за човека, за който говоря, ми споделя как се забива с разни мацки, излиза с други, доста често ми напомня, че жените му се кефят и определени ситуации и аз го слушам, даже ги коментирам (за съжаление просто коментарите ми са все негативни... но поне той се съгласява винаги с тях). С този човек се виждам всеки ден на работа... отделно излизаме от време на време... Колегите ни даже ни бъзикат, че има нещо между нас... извън работа ни мислят за двойка... даже дочух как му казват " Жена ти еди си какво" и той каза "Приятелка ми е" и отговора беше " Така ли у викат вече? "... такива неща, и двамата си приличаме и като двойка си отиваме, не е лично мое мнение. Не мога да спра да мисля за него, за секса с него.. Но егото ми не позволява да го доближа, защото мисля, че ще му бъда проосто бройка и след това на работа ще трябва да се разминаваме като непознати... Не знам какво да правя и как да си го избия от главата... Все си мисля, че ще дойде натурален момент, истински и изведнъж ще се случи нещо, от рода на спонтанна целувка и т. н.. Някак си не мога да водя тези разговори от рода на. ". Знаеш ли какво, май имам симпатии към теб... " Направо ми се струва УЖАСЯВАЩО! Мисля си, че ще ме отхвърли, след това ще се почувствам гадно и ще потъна от срам... Ако имате предложения за развитие на тази ситуация... аз не мога да си го представя... Не искам да го виждам даже, че всичко се задълбочава.. поне при мен и се затварям в себе си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 99cf82ee5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, имаш основание да си резервирана. Тези хвалби са доста тъпи ,предполагам от младост/неопитност и желание да те впечатли.Но наистина може да се отнесе с теб точно като с бройка,след като точно по този начин се хвали.Защото ,ако иска да те впечатли ,може да е с нещо друго/ако има с какво/. Тъпо е и да се обсъждат клюкарски бивши връзки,а и вас ви обсъждат ,без да има кой знае какво между вас.Но мъжете са си клюкари ,сексът им е половината трофей,другата -да се похвалят на приятелите. Имай предвид,че на вашата възраст разлика от 4 години се възприема като голяма драма.Като нищо може да ти викат каката,лелята,че и бабата.Чувала съм подобни изказвания.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 77bb48c6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много правилно постъпваш че не му се нахрвърляш.Така и двамата взаимно имате време да се харесате.Ако едната страна има повече интерес другия го загубва.И аз съм правил тези грешки и се старая да не ги повтарям.Момента е точно такъв какъвто ти си го представяш и ще стане спонтанно и неочаквано.Когато дойде моментът той ще дойде.Не бързай и прави както правиш в момента инстинктивно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b150f3be7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка, и аз не можех да спра да мисля за едно момиче, но с времето ми стана ясно, че няма как да съм с нея и постепенно мислите се изгубиха. Нужно ти е време. Всичко това не е реално, а само илюзия в ума ти, от която най-естествения изход е да се освободиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker