Наистина не мога да го преживея и не знам какво става... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наистина не мога да го преживея и не знам какво става...
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1456 пъти
Не знам как се случи... Бях с едно момче, с което нещата не вървяха особвнно, но той много ме обичаше, наистина много..
По едно време момче от моята компания, с което почти не сме си говорили започна да ми обръща внимание.. Усетих тръпка, която до сега не бях и беше нещо наистина истинско. Той е с 5 години по-голям от мен и със сигурност вече знае какво иска от живота.. Дойде ми като гръм от ясно небе, бях в облаците и зарязах момчето, с което бях.. Една седмица нещата бяха розови.. Не беше точно връзка, но беше нещо уникално.. Той е уникален.. И идва лошото.. Той трябваше да замине в чужбина(беше планирано преди да започне всичко между нас). Броях дни и часове докато трябва да замине и с мъка чаках този момент. Вечерта преди да замине бяхме излезли и ествествено още не показвахме, че нещо се случва между нас, въпреки че се знаеше.. Стояхме и се гледахме, а него не го свърташе на едно място, защото знаеше че от утре няма да ме вижда.. Разбра, че няма да можем да се видим, от което личеше, че му стана изключително гадно стана и си тръгна.. Аз се прибрах плачейки, защото се почувствах ужасно все едно ми отнеха нещо.. След като се прибрах той ми обясни защо се е ядосал, каза че мислел, че ще можем да се видиш, но не станало така.. Попита ме дали мога да изляза и аз естествено бях готова на всичко, за да го видя и излязох.. Обстоятелствата бяха такива, че се видяхме съвсем за малко, тръгнах си разбита буквално.. Той замина, но въпреки това нещата бяха супер.. Той беше прекрасен. Обясняваше ми как е луд по мен, а аз не се хабях много, защото още не можех да му се доверя безрезервно.. На думи беше изчерпателен и аз му вярвах.. От типа хора е, които казват истината-абе мъж на място.. Изведнъж нещо се случи и се отдалечихме, може би защото аз не се отпусках, а и разстоянието си е фактор.
Случи се така че бившата му приятелка замина при тях и тогава той ми писа, че няма от какво да се притеснявам, въпреки че не си говорехме от седмици.. Бях спокойна, вярвах му.. След което някой му е наговорил глупости за мен. Никога не се е влияел от чуждото мнение, винаги ми е имал доверие и точно преди да си дойде някой се намеси и му е бръкнал под кожата с нещо свързано с мен.. Наговори ми страшни неща и това беше последното нещо, което ми написа, а аз дори му обясних всичко.. Дойде си и какво да видя.. Вече бяха заедно с въпросната му бивша приятелка.. Гледа ме влюбено, казал е пред приятелите си, че тя не значи нищо за него, но защо го прави тогава? Вече мина месец откакто нещата са така.. Само ме гледа докато е с нея и аз не мога така.. Писах му и той ми каза, че е по-добре да не говорим на тая тема... Душата ми се къса.. Влизах в болница, какво ли не си причиних, съсипах се.. Той не е такъв и не знам какво се случва.. Не мога да говоря с него това не в вариант, защото той дори не иска да ми пише.. А и онази е с него.. Просто го наблюдавам и това ме убива.. Наистина не мога да го преживея и не знам какво става...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4a438f2b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ще ти кажа какво се е случило: онази "бившата" и "необичаната" те е пратила в миналото. Това е станало доброволно и съвместно с момчето на мечтите ти. Но не се отказвай, имаш време да пробваш да съживиш миналото.

М60

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6de993e033
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не казваш за бившия ти и как е преживял всичко след като си го зарязала, а гледаш само себе си.... замисли се върху това.... и какво става сега... май всичко ти се връша нали...??

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0fd8f82820
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я не се разболявай заради някакъв наивник. Някой нещо му говорил, той вярвал... Той няма собствено мнение и не го отстоява. ако те обичаше, щеше да ти вярва и нямаше да се влияе от хорски приказки. Той е слабохарактерен и се поддава на манипулации. По-добре, че ти се разкарва сега от живота. Иначе ще задълбочите връзката си и няма да може да разчиташ на него, защото други хора ще му влияят. Успокой се и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 90d5cb3b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: На моят бивш приятел наистина му причиних огромна болка, но не мога да бъда с някой и да обичам друг-ще го нараня повече отколкото сега.. Той продължава да ме обича, говорим си, знае за случката и продължава са държи на мен.. Колкото до въпросната "моя голяма" любов не знам какво да правя. Може би наистина ми се връща това, което аз съм причинявала. Не са ме оставяли до сега и може би това също е проблем, защото съм такава, че се боря за това което обичам особенно, когато е човек към който имам особенно дълбоки чувства и не мога да повярвам, че мога да имам всичко друго, но не и това, което най-дълбоко желая. Не мога да мисля за друго, постоянно съм отчаяна и депресирана, което води до проблеми в училище, с приятелите ми и дори в семейството. Всичките ми приятели се интересуват от въпросната тема, но пак се чувствам неразбрана. Искам да приключи всичко и да ми мине, но не мога да го допусн, защото вложих цялото си сърце. Благодаря за обърнатото внимание!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker