Съвет от всички дами и господа. Как трябва да се държи една жена ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет от всички дами и господа. Как трябва да се държи една жена ?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2034 пъти
Здравейте имам нужда от съвети относно как трябва да се държи една дама... Аз съм на 19 г.. доста добре изглеждаща с тренирано тяло, което предизвиква повишеното внимание на мъжкия пол. Живея в доста голям град... Умна съм, мислеща, но когото някои започне да ме зарибява му обръщам внимание няма значение кой е... С една дума много съм лесна.. а проблемът е че си имам приятел от доста години и го обичам този човек наистина.... някак си не мога да устоя на мъжкото внимание... (нали знаете какви мъже има свалят звезди). Работя на такова място пълно с мъже които ме свалят нон-стоп... Да голяма съм вече, но наистина не съм запозната с доста неща искам да се променя, искам да съм недостъпна, не искам да разочаровам повече приятелят ми.... Много бих била благодарна, ако някои изкаже мнението си и съветите си към мен. Всичко написано по долу ще взема под внимание..


Модератори моля да публикувате написаното от мен поне този път..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: e99a12d09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да го промениш това. Ако се насилваш да си недостъпна, "достъпността" у теб ще се съпротивлява още повече и ще става по-силна. Ако пък я "слушаш", също ще става по-зле с времето. Просто си си такава. Приеми, че не си жена за един мъж. След време като поодъртееш, може и да улегнеш, но и да улегнеш, от време на време, ще ти се иска нещо странично, в което няма лошо. Просто някои хора са си полигамни по природа и каквото и да направят, не могат да спрат. Това е все едно да се опиташ да направиш лъв вегетарианец. Ами няма как да стане, защото е в разрез с природата му.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1126959d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами моето мнение е, че с времето ще го израстнеш това нещо.
Ти все още не си се оформила напълно като личност и е нормално това да попиваш всяка капчица внимание, което получаваш. Повечето момичета са така до към 20 и малко (разбира се с изключения).
Иначе за да станеш сега недостъпна си зависи само и единствено от теб - можеш да пробваш да си го наложиш чрез воля. Макар че лично аз не виждам това реално за начин, защото ти вътрешно имаш прекомерна нужда от това внимание. Да го получаваш и още повече да му отвръщаш. То всъщност, да, това е проблем, че отвръщаш на вниманието. То си е малко като децата, които трябва/искат да получат внимание от всички възрастни около тях. Така и момичетата, които сте още ненапълно оформени като личности имате такава нужда от вниманието на възможно повече хора от противоположния пол.
И тъй като сте ненапълно оформени личности така успявате да се почувствате силни, важни, утвърдени - чрез вниманието. То затова и сте най - лесни за свалка.
Иначе май не мога да ти дам практически съвет. Трябва да си повярваш, че ти си наистина специална и няма нужда това ежедневно да ти бъде потвърждавано!
Или пък пробвай като тръгне да те сваля някой да му търсиш мислено кусури на външния вид, на тялото, на лицето и така човека ще ти се струва отблъскващ.

А все пак трябва да допуснем, че приятеля ти реално не те кефи вече чак толкова.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a91851a7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Когато някой започне да те зарибява, обърни всичко на шега и смени темата, аз така правя. Пример: страхотна мацка си, много яко тяло имаш! отговор: мда, мис Вселена направо, я стига, тренирам и естествено съм стегната, не е кой знае какво, а ти спортуваш ли? и продължаваш с някакви по-безобидни теми, ако те покани да се видите, отговорът е: съжалявам, но имам връзка и съгласи се с мен, че не е редно да завързвам случайни запознанства, не се обиждай. Бъди твърда и категорична, но любезна. Да отказваш наистина е неприятно, но се свиква, а и начинът по който го правиш има значение. Просто се отнасяй любезно и с уважение към хората, но ясно си изрази отказа. Успех, не е толкова сложно :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5789dc64b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както си иска... бъди естествена, аз такива жени харесвам.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1570d81477
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не разбрах само, авторке, под много съм лесна имаш предвид за флирт или под обръщане на внимание и, че си лесна имаш предвид, че си лягаш с почти всички, които те свалят.
Защото ако е само флирт, какво толкова. Ама май не е само, та затова питам, защото не си го казала в прав текст.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ff9e83eb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Просто някой мъже смятат че след като жената се държи учтиво, приятелски и се базика с тях все едно иска секс, това са си техни фантазии, говоря за онези мъже който те свалят. Ако става въпрос че спиш със всеки който ти допада не знам какво би ти помогнало тъй като аз не съм имала такъв проблем. Отделно много жени го правят смисъл обръщат внимание и на други мъже, на работа или другаде, аиде да не кажа всички жени примерно тези който си нямат мъж/съпруг а дори и да си имат понякога но в по редки случай. Иначе аз съм на мнение че след като се ожени жена, забременее или при съвместно съжителство разбира се че трябва да спазва дистанция.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ff9e83eb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обичаш някого или си влюбен но от къде да си сигурен че той изпитва същото примерно Аз имам проблеми със доверието още от първото ми разочарование, за това нямах много доверие че някой ще иска да се обвърже с мен, а устояването на чуждият интерес не е толкова трудно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b694fcad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Зависи докъде стига твоята достъпност. Ако само флиртуваш, ок. Ако обаче си лягаш с всички, които те харесват, по-добре е да си смениш професията, поне ще изкарваш пари. Истината е, че ти си твърде млада, всичко ти е интересно, вкл. Мъжете. Може би създавай сериозни връзки след 24 г. Поне ще си се находила. А иначе е нормално да те свалят на 19 г. С годините ухажорите ти ще намаляват, така че не гради самочувствието си на тях.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 852e4119b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си още млада. Може би заради това е така. Най-добрата ми приятелка (доста сексапилна жена) от пубертета до 22-а ни година някъде нямаше връзка, в която да не е изневерявала. Хем съжаляваше, хем повтаряше същото. При нея проблема се оказа по-силно либидо, а съвместно с много ухажори, водеше до изневери. След това си намери човек, с който си паснаха като темп на сексуално желание, заради което и повече не е изневерявала. Заедно са си.
Моят период на по-силно либидо пък беше между 20-а и 23-а година. Разликата е, че аз пък не искам да изневерявам и съответно нито веднъж през това време нямах нещо наречено връзка. Но водих разюзден живот през цялото време, пробвах различни неща, лягах с 90% от мъжете, обърнали ми по-специално внимание. Ама и това отмина.
За моите възприятия правилното е да се отдадеш сега на това което искаш да правиш независимо от бройката, която ще навъртиш. Да вземеш да си се наживееш, че в обозримо бъдеще да премине този период и да можеш да преминеш вече към изграждане на някаква сериозна връзка. Иначе ще се стискаш, ще се мъчиш, по някое време ще изневериш, ще съжаляваш, но навярно пак ще повториш. Ще съсипеш някоя друга връзка, ще разбиеш някое друго сърце и вместо да ти останат добрите спомени от тези времена (както е при мен), ще си затормозиш акъла както моята приятелка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 459bbaaf60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторката
От 15 годишна съм обвързана сериозно спала съм само с един мъж... нямала съм сексуален допир до друг.. обичам приятелят си наистина той е чудесен човек... Някои хора цял живот не могат да намерят любовта , а аз я открих още на 15(наистина това е мъжът имала съм гаджета доста но до там.. ).. За това и не искам да развалям всичко заради накакъв кусур на характера. Искам да го превъзмогна заради приятелят ми и моето достойнство... Аз съм човек с твърд характер и не искам да го разруша.. Да предполагам че ако не беше гаджето ми щях да имам доста голяма бройка... Но искам да бъда жена с достойнство да не подавам на всеки... Може би това се дължи на това че винаги съм имала комплекси и съм имала нужда от внимание... Много хора ме игнорират в разговори и за това когато някои ми обърне даденото внимание подавам, но не искам да е така :(

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a1076a3516
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така като гледам единственото което те спира е не това че си влюбена в гаджето си, а че евентуално ще нараниш един "чудесен човек" както го описа. Това подтискане най-вероятно най на края ще избие както е казал и номер 1. Явно комплексите ти са по-силни от любовта която твърдиш че изпитваш след като вниманието на гаджето ти не ти е достатъчно. Както и други са споменали - едно е да се радваш на свалките, друго е да искаш да им отвръщаш, дори и да не си го направила засега. Ако не можеш да преодолееш тази нужда от внимание, изневярата си е само въпрос на време.
Иначе това как трябва да се държи една жена е ясно отдавна - дама в обществото, домакиня вкъщи и курва в леглото. Ама повечето бъркат местата на дейностите, дали понеже просто не могат да са такива по природа или не са с правилния човек, не е сигурно.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f4beb69eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   'Много хора ме игнорират в разговори и за това когато някои ми обърне даденото внимание' -
Еми ето, значи като те заговори някой, който смяташ, че го прави само заради атрактивния ти външен вид, а не заради твоята личност, имаш реален повод да го игнорираш.. да се държиш надменно, но мило, с нотки на подигравателност към него, да му се подсмихваш, ама не с радост и благоговение, че говори с тебе, а с някаква такава усмивчица: 'ти ли бе, льольо, да, дааа, добре ;–), хайде, че си имам работата да върша'.. сякаш е по - малко човек. Всъщност дръж се с тях така, както теб игнорират разни в разговори. Трудно ми е да ти обясня с думи. Надявам се да си ме разбрала.
Просто повярвай, че си специална и умна и няма нужда всеки сульо да ти го показва по някакъв начин.
Това, че някой има самочувствието да се има за умен, не значи, че наистина е такъв.
Иначе чети книги, гледай научно-популярни филми, интересувай се от различни неща - тренирай си ума, така както тялото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 584ded10ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е, убий ме-не разбрах кое ти е лесното в такъв случай? !
Май става дума за типично женско „филмиране„. Навиваш си нещо на пръста и то става реалност в очите ти.
Стегни се, гледай ралистично на нещата, дечко:-))))
Това че ти се услажда на душата да те свалят, не значи. че си лесна.
Все едно всеки който изпие едно питие с удоволствие(щом му харесва-значи е тръгнал по надолнището) е алкохолик или поне пияница.
Мене винаги ми е било приятно когато заглеждат жена ми, защото съм. го приемал като вид признание и комплимент. Споделяй с приятелят си за ухажорите си. и се забавлявайте с напъните им.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fe26e2748a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ох-х-х...! На 19 години и вече дама? С добре изглеждащо тяло, много тренирана. Даже и много умна...?
Въпреки крехката възраст от 19 години с приятел от много време. И колко много? Една, две или три години...?
Работела с много мъже, искала да е недостъпна...! Ха-ха-ха-а-а-а...!
Сега, сериозно! По-скоро си съвсем обикновено момиче, което иска да се държи на положение, но не знае, как...! Като си толкова умна, защо не учиш някъде? И, какво работиш...?
На 19 години, никак не си голяма. Което си личи и по-начина на писане и разсъждение. Мъжете или момчетата около тебе го усещат и просто се пробват... На кого ще пуснеш си е твоя работа.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 72661e499b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Между жена и дама има голяма разлика. Както между мъж и господин. Не всички могат да са дами и господа... Природа...

бтв, с това "тренирано тяло, което предизвиква повишеното внимание на мъжкия пол" направо къртиш :)... Никоя жена даже тук не пропуска да се похвали, но на повечето им липсва тази описателност...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ba57a9656a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Aбе не че се подигрaвaм, aмa товa ми изглеждa история нaписaнa от мъж дето си мисли че всички жени сa кучки.
Aко си женa и имaш тaкъв проблем, иди нa психолог. Не мисля че е нормaлно нa всички дa обръщaш внимaние. Нa мен ежедневно ми се лепят мъже и aз обръщaм внимaние нa 1% от тях. Повечето не ми хaресвaт и колкото и звезди дa ми свaлят, не ме интересувaт. И aз съм млaдa и нa мен ми хaресвa дa флиртувaм и дa зaглеждaм мъжете. Aмa товa дa се предлaгaш нa всеки... не ми се струвa много нормaлно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker