След раздяла с предишната му дългогодишна приятелка никоя жена не му го вдигала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След раздяла с предишната му дългогодишна приятелка никоя жена не му го вдигала
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3711 пъти
Здравейте,
голяма жена съм и съм разведена от доста време. Имала съм връзки-някъде с любов, някъде по-скоро приятелство...

Скоро се запознах с мъж принципно различен от това, което харесвам като визия, но с него водим интересни разговори, имаме много общи интереси - и двамата сме луди глави.

Започна да остава при мен почти всяка нощ, хубаво е-вечеряме, спим прегърнати...но секс не правим. шегувах се, че има персонална непоносимост към мен-отговорът му беше, че от известно време/мисля след раздяла с предишната му дългогодишна приятелка/ никоя жена не му го вдигала...това е единият "проблем", другият -който ми е даже и по-болезнен е, че продължава да се подвизава в сайтове за запознанства...това ми наклони везните в посока раздяла...и в неделя след нормален разговор казах притесненията си и го помолих да си тръгне...МНого детско-наивно ли ви звучи...Може би сте прави...Не страдам от страх, че ще остана сама, нямам нужда и от точно такъв приятел/приятели, на които да споделям и те да ми споделят си имам предостатъчно....

Това е-странното е, че ми липсва, но ще ми мине като на "кутре"...
Въпросът, който исках да ви задам стана много объркан-може би просто съм искала да споделя като непозната...
Хубав ден и разкошни усмивки желая :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 50434c110b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много правилно си постъпила.
Първо.. стои ли си по сайтовете, нещо търси. Какво - той си знае.
Второ.. ако ти не си достатъчо привлечена от него, няма как да го повокираш. Той не излъчва секс за теб и ти не му го връщаш. Такива връзки не са стабилни, защото сексът е ужасно важен в интимните отношения.
Последно - успех в намирането на ново, по-силно и истинско изживяване, без никакви мисли и терзания за случилото се в миналото!
Следващият..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 61fbe0bc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, защо пък секса да е ужасно важен... ? ? Тя може да прави секс с различни мъже, почти всеки ден, но едва ли ще се влюби в повечето!
Един въпрос към авторката... Само това, че не правите секс ли е причината за раздялта ви? Имам предвид, това ли е основната причина? Защото ми се струва, че е така.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ce2169099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към номер 2. Мисля, че ясно съм написала- зарибяването му към сайтовете за запознанства е причината, от която ме заболя... Секса нямаше да бъде" мистерия" след може би кратко време... т. е. как да обясня- разбирането и времето за проблема го имаше...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a127d56a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2? ? Що за безумен въпрос?
Ако ти се прави секс с с различни мъже, почти всеки ден - прави го! Ти не изграждаш връзка с тези мъже, нямате допирни точки освен секса.
НО ако имаш претенциите, че си с някого и той е твй партньор как, за Бога, отношенията ви ще са исински и стойностни, ако не сте силни един за друг партньори в леглото? Влюбването е обвързано с плътско желание. Пожелаваш сексуално човекът, когото обичаш, нали? Ако не успееш да задоволиш нагона си с точно този човек - значи не е правилният з теб!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 85588057d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   от номер 2..... Това е много глупаво и повърхностно изказване номер 4, какво общо има нагона с любовта ??? Да не съм животно за да задоволявам нагон...! Аз ако харесвам човека до себе си по всички други важни компоненти на една връзка, никога не бих го зарязал само заради това, че не ми доставя нужното сексуално удоволствие. Все по трудно се намират качествени и стойностни хора, на които може да се има доверие. Колко много двойки има, които са нещастни и причината не е в това, че не правят секс, а защото е нарушена комуникацията по между им! Те не се разбират, нямат си доверие и за това не са щастливи.
Да, освен всичко друго те не правят и секс, но не е в това проблма... Мога да дам пример със собствените си родители, които са перфектния образец за сплотеност и разбирателство в една връзка.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 03b1668196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Я малко прагматизъм! Спите прегърнати, а на него не му става. Направо си го зарязвай и забравяй! То от сега като почнеш да му се молиш, после какво става.. Нагона това, нагона онова. Връзка без секс си е никаква връзка. Просто такова животно няма!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e5a973839b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, ще поживееш и ще видиш..
Ако не би се разделил/а с човека до теб при липсата на пълноценен, качествен секс (и т в началото на връзката ви), значи не уважаваш себе си и него достатъчно. Подобен компромис е ненужен.
Авторката знае как да се обича и цени себе си, което ме радва истински! Поздравления, още веднъж!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ce2169099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от авторката: Добро утро на всички и много хубава, и топла седмица! Благодаря ви за отговорите... номер 7-такае -обичам се и се уважавам достатъчно, за да знам или по-скоро да усетя къде нещата са ялови/грозна дума, но показва ситуацията/. Пък и комбинацияа от" персонална импотенстност" и залитане почти професионално в сайтове за запознанства ми дойдоха в повече като компромиси...

Към админите: Ма какви заглавия слагате на темите на хората :-))))развеселихте ме доста като си видях заглавието на темата:-)))

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e4a1a790b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от номер 5 до авторката и всички остнали: Ок, наистина секса е важно нещо, но до една определена възраст... Той е елемент от връзката, тъй като представлява израз на взаимните чувства между двама души!
Ваша работа си е, какво ще правите с живота си, но ако разчитате само на единия секс, за да бъде пълноценна връзката ви, това говори много зле за вас. Значи по тая логика, аз ако нямам пълноценен сексуален живот,.... не обичам човека до себе си и той не ме обича. АБСУРДНО Е!
Ами ако във всяка следваща връзка се повтаря един и същ неудовлетворителен сценарий по отношение на сексуалния ми живот, трябва ли да търся до края на живота си перфектния за мен сексуален партньор ? Няма ли да е по-добре просто да си намеря човек, който да ме разбира и уважава и с когото да мога да създам едно стабилно семейство !?... Абсурдни са ви твърденията и лишени от логика! Ако моите родители разсъждаваха така,... сега мен нямаше да ме има, а те вероятно щяха да стоят самотни в някой ъгъл и да се надяват един ден да срещнат перфектния за тях сексуален партньор. Не е ли по-важна духовната връзка с вашия партньор, а не сексуалната? Дали авторката ще мисли по същия начин, ако примерно на стари години остане без партньор в живота, примерно след 50 годишна възраст? Дълбоко се съмнявам, че при тази ситуация ще продължи да поставя секса над всичко. Защото:
Първо - Едва ли на тази възраст ще има особено голямо желание за секс!
Второ - Едва ли ще има силно сексуално привличане към партньора си, който почти сигурно ще е по възрастен от нея или на нейната възраст!
Трето - Едва ли ще може да си намери редовен сексуален партньор, предвид възрастта си,... а и освен това много трудно се намират свободни и читави мъже на 50 и повече години, а и да не забравяме, че мъжете в България са по-малко! Изобщо не се учудвам, че си "разведена от доста време", предвид повърхностното ти мислене. Явно не си успяла да създадеш стабилна връзка с нито един от досегашните си партньори. Дай шанс на този мъж...! Какво от това, че не сте правили секс. Има достатъчно време това да се случи...Мисля, че като дама би трябвало да залагаш повече на чувствата, характера и духовното единство в една връзка, отколкото на механичното търкане на половите ви органи! Какво ще ти стане, ако няколко седмици не правиш секс? Няма да полудееш, нали? Казваш, че нямаш нужда от приятел, с който да си споделяш. Ами от какво тогава имаш нужда? От мъж, с който да правиш секс?... Не искам да съм на мястото на бъдещия ти избранник, и не го пожелавам на никой. Това за мен си е чиста проба експлоатация. Как може да ти се прави секс с този човек, след като не си влюбна в него, а и вероятно и той не е, щом скоро е имал злополучна връзка. Извинявай, но това е животинско!!! Все пак, това си е твоя живот и аз нямам право да те съдя.

Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ce2169099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей номер 9, защо четеш мнението ми и темата ми както дяволът чете евангелието???? Направо съжалих, че споменах изобщо секса :-) Виж, не съм бесна нимфоманка и много ясно съм посочила причината за наклона на везната в посока раздяла. Смятам, че в основата на една връзка е и сериозното отношение на двамата участници в нея, а не в комбинация на висене в сайтове за запознанства с цел "убиване на многото свободно време"...това за мен е неуважение-както искаш тук ме квалифицирай.
Винаги започвам една връзка със 100% доверие и безусловно уважение към човека...най-малкото, защото щом съм го допуснала до себе си, значи така е трябвало. Понеже много добре се познавам и се уважавам, в момента, в който вече го няма усешането за щастливост и спокойствие- си тръгвам! Нямам страх от самотата, защото човек трябва да обича и да се приема и уважава, за да получава най-малкото и същото...
Да! идеалното е приятелство и любов комбинирани с уважение заедно, но когато ги няма, а ти си дал това, което е трябвало като ресурс, обич, внимание и всички останали производни, а от другата страна не желаят да се разделят с ергенски, да не кажа тийнейджърски навици/въпреки, че далече не е в тийнвъзраст/-какво правим?!...оставаме там/ във връзката/, за да не сме "сами"...глупости:-)))
И дано скоро престане да вали, ръми :-)))

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: daa1b5529e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към авторката от натрапника в темата..:))) Сега вече съм съгласен с вас!:))) Щом е продължавал да виси по сайтове за запознанства, въпреки връзката ви, значи нещо му е липсвало, а щом нещо му липсва значи е нямал чувства към вас! Правилно сте постъпила... А вие имала ли сте чувстава към него?
Извинете ме за яростната реакция, но за мен любовта и духовния елемент в една връзка са над всичко и просто не можах да се сдържа...

Пожелавам ти много късмет в любовта, и дано срещнеш правилния човек!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ce2169099c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ей, разгеле-разбрахме се:-))) Благодаря за пожеланията...
Относно "висенето в сайтовете" и "липси"- мисля, че липсите са клише- просто има хора ненаиграли се и се надяват да срещнат универсалният широкоскроен човек, който да е всеразбиращ, всеопрощаващ и т.н.т....но такова животно не мисля, че има :-))
Относно това, дали съм имала чувства- да, щом съм го допуснала в сърцето и дома си...
Както и да е-живота продължава и си е прекрасен, даже днес има вероятност за слънчев ден :-)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 57054cdf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Искрени бяха пожеланията! Виж сега, той може и да не те е харесвал като външност, но да му е било хубаво с теб, понеже си прятна и интелигента дама, и освен това го търпиш...Почти съм сигурен, че е така, без значение какво ти е говорил.:)))
Мъжете в по-голямата си част сме доста глупави същества и не винаги успяваме да оцененим подобаващо, това което вече имаме. Обаче, сме достатъчно умни, за да го задържим, колкото се може по-дълго време! Повярвай ми, никой не иска да изпусне питомното, гонейки вятърни мелници. За съжаление, чарът на мелниците винаги ще ни привлича по един особен начин.:))) Дори и аз, често пъти когато съм във връзка, постоянно си мисля, че може би някой ден ще срещна по-добра и по-красива жена от тази, с която съм в момента. НО така не се държи един влюбен човек! Любовта, освен всичко друго е и чувство, което те кара да приемаш човека до себе си с всичките му плюсове и недостатъци.
Търпението също е много важно нещо в една връзка, дори и когато става дума за обикновено изслушване на партьора при разговор. Търпеливи трябва да бъдем и при сексуалните си взаимоотношения, защото не винаги партньора ни ще е предразположен към секс, когато ние искаме това. Колкото и странно да звучи и мъжете понякога не сме в настроение за секс!!!
Най-добрите отношения са тези, при които партньорите се разбират само чрез езика на жестовете, без излишни разправии...Определено ти го пожелавам ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker