Мъжко момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжко момиче
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2205 пъти
Здравейте! Ще се опитам да формулирам накратко историята си. Жена на 26 години съм. Още като малка обичах да си играя с момчета, а не с момичета. В гимназиалните си години съумях да си намеря една единствена приятелка. Всички останали мои приятели са мъже. Харесвам повече тяхната компания - не са лицемерни, не плетат интриги, не им пука с какви дрехи съм, дали имам маникюр и т. н. Не понасям лигли, които не могат да си сменят крушката или да си отпушат канала сами, които мислят по цял ден какъв да е следващия цвят на косите им. Реших да уча инженерна специалност и много ми допадна. По време на следването ми имаше момичета в групата ми, но те отпаднаха през годините и пак останах само момиче. Сега в работата има няколко възрастни жени, но пак преобладават мъжете. Разбирам се с тях, но тук идва и моят проблем. Не мога да си харесам мъж. В съзнанието си аз виждам дружки, с които да седнем да се посмеем, но не и някого, с когото бих искала да имам взаимоотношения. Оправна съм, сама се справям, но все пак бих искала да имам на кого да разчитам и да създам семейство... НО... искам мъж, който да повече мъж от мен. А такива мъже се оказват рядкост. Относно връстниците ми - има такива, които са още до полите на майките си, такива, които прекарват времето си във фитнеса или по дискотеки, шляещи от цвят на цвят. Искам мъж с професия и с ясни цели в живота си. Относно външния ми вид тип миньонче съм. 1. 60 висока 52кг с дълга тъмна коса и не лошо тяло. Обичам да бягам - още от 15 годишна възраст намерих в удоволствие в бягането и сега си спортувам 3-4 пъти седмично по 50-60 минути тичане в парка. Имала съм гаджета, но никога не съм имала сериозни намерения към тях.

За момента има цели двама, които ми свалят звезди, но не ме привличат. Не мога да се влюбя, а искам и тръгнах да търся проблемът в себе си. Не се имам за надута, даже напротив, почти без никакви усилия комуникирам с всякакви хора. Запознанствата са ми най-малкия проблем. Съвсем спокойно мога да завържа разговор с непознат. Имам професия и доста добра работа. Знам, че не обичате тук хората да се хвалят, но не изглеждам зле. И това ми го казват моите приятели от мъжки пол, а и не само приятелите ми, получавам комплименти. Затова ви уверявам, че не външният ми вид не е проблем. Има нещо в мен, не знам на каква основа, не виждам в мъжете партньори в живота. Не съм и обратна никога не са ме привличали жени. Не мога да си обясня защо съм толкова емоционално осакатена. Какво не ми е наред? Срещали ли сте жени като мен? Какво трябва да променя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 985f33dda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, искрено ме разсмя. Можеш да си смениш крушката и това те прави мъж а. Не знам дали някога си пипала крушка, но и да не си единственото, което трябва да направиш е да отвинтиш, старата и да завинтиш новата. Работа за 5 годишен, ако успее да я стигне.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9ade0f69c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почти същата съм, само че още съм на 20. Разликата ни е само, че аз не съм много оправна. Но винаги съм била само с момчета. Имала съм си гадже, но стават сложни нещата. Много по-добре ми е като сме само приятели. Но мисля, че все някога ще си намеря някой за по-дълго. А пък аз уча за програмист. И аз съм заобиколена около момчета.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bd4ca4d95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може би се държиш малко мъжкарски и мъжете се плашат. Бъди по-женсктвена, по-слаба... Дай възможност на мъжа да се грижи за теб...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d7903f7876
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Винаги съм искал мъжко момиче само че такива трудно се намират. Разбирам те напълно ти си от хората които не се предават и с това е свързано твоето желание да си на върха. Трудно ще намериш мъж защото ще искаш да се налага твоята воля. Ако отстъпиш това няма да си ти.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: befcf0946b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката
Номер 1, не си ме разбрал.
Номер 2, значи не съм единствената.
Номер 3, ще ти опиша две ситуации. Един от бившите ми рева като малко дете като исках да се разделя с него, а бяхме заедно едва два месеца. Миналата година се запознах с един мъж. Висок, красив и много мъжествен. Допадна ми. В процеса на опознаване се оказа, че учи магистратура и му остава една година да завърши. Беше лято, той нямаше задължения с университета, а живееше на гърба на техните, които му даваха по 30лв на седмица и не искаше и да чува за работа.
И аз искам да дам възможност на някого, но как да се доверя на някой от горе описаните хора. Особено последния, който изобщо не можеше да се грижи сам за себе си... Мислех си, че връстниците ми просто не са дорасли и не са готови, но минаваме вече 25 годишна възраст. Би трябвало да са минали прехода момче-мъж.
С това не целя да се оправдая, а само да опиша по-точно ситуацията ми, защото и аз не искам да се държа мъжкарски, но не мога да си затварям очите за някои неща...
Благодаря за коментар номер 3

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 61967e949a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ами аз малко голям от теб, на 32. И мога да кажа, че нашшето поколение просто са си женчовци. Според мен се ориентирай към някой по-възрастен мъж на около 35-40. Само внимавай да не иска само секс от теб, защото обикновено мъжете на тази възраст се оглеждат за нещо младо и неангажиращо.

Иначе ако намериш мъж на тази възраст, който да иска сериозна връзка, смятам, че ще си допаднете много повече отколкото с някой твой връстник.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 47d9b61f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен ми хареса ти си жена която ЗНАЕ какво желае! А силните хора са сами това е факт! Имам една приятелка същата като теб смела силна българка и оправна и остана сама с дете на ръце но въпреки това не се предаде гледа си детето с усмивка. Няма нужда да се променяш ти искаш МЪЖ с качества, а не да се перчи с паричките на мама и татко и с фитнес тялото! Ти искаш нещо стойностно и качествено знаеш какво искаш и мразиш слаби и неориентирани хора. Това нито е проблем,нито повреда ако всички хора знаехме какво искаме и да знаем какво да правим България щеше да е съвсем друга мога да ти пожелая успех не те познавам но ми хареса по писането.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 34a8ba47a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бе нормална си, не си мъжка. Това, че си си втълпила, че си мъжка е най - вероятно благодарение на някои селски ретроградни мързелани и комплексирани неможковци. Това, че си учила, имаш професия и стабилна работа единствено те прави човек, който трябва да е пример за подръжание! Проблема е, че има много момичета, а в днешно време вече и доста момчета, които просто са свикнали да разчитат на парите на родителите си, дори и родителите им да нямат кой знае колко пари. Това конкретно в България си е често срещано явление просто.

Започни да излизаш повече, С НОВИ ХОРА! Запознавай се с нови хора, (ама тези дето казва номер6 - 35-40 годишните ги остави, избягвай ги, защото те няма да оценят това, колко много си се борила да се изучиш и още повече да се докажеш като специалист! в работа си, те е по - вероятно да гледат на теб, ако ще са сериозни, просто като на жена, която ще им готви, пере и ще им отглежда децата.. а и моите виждания по принцип са, че за всеки ще е най - добре да бъде с хора от своето поколение)

Придържай се към мъже на твояте възраст плюс 4-5 години отгоре - примерно с някой програмист в тази връзрастова група (някои са отворили вече и своя фирма) ще си паснете идеално, особено, ако е сериозен, примерно почнал е да работи в бранша преди да завърши вишуту... щото в крайна сметка коденето си е занаят.
И двамата взаимно ще се цените, възхищавате и надъхвате един-друг за прогрес!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 08e771be8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   По историята ми заприлича на поредната нереално претенциозна девойка(както най-вероятно и на номер 1), но с последвалите пояснения малко се поизясни историята.
Понеже "още до полите на майките си" може да се приеме по много различни начини. И много девойки, по "модерно" схващане бъркат това кой с кого живее с това дали е самостоятелен. Понеже и аз живея с майка ми след като минах вече 30-те, но и не виждам причина да се изнасям да си живея сам. Единствената е да сменяш мадами през леглото като носните кърпи. Че е по-лесно мама да гледа къщата е ясно, ама познавам и много такива които са се изнесли уж самостоятелни да са, ама мама си им готви че и ги пере често. Та има една тънка разлика между това да живееш сам и да си самостоятелен(какъвто може да си и при родителите си). Но със сигурност някой който няма намерение да си изкарва сам парите е далеч от самостоятелност и отговорност.
Иначе не ти трябва мъж с цели и професия - целите и професиите се менят постоянно. Макар че не е лошо да има някаква идея. Но това което ти трябва е отговорен мъж. Всичко друго са подробности. А това дали някой е отговорен и си държи на думата или не, обикновено си личи отдалече. Определено такива които се шляят "от цвят на цвят", и редовно се напиват и висят по барове и дискотеки през ден, няма да са такива. На 25 се предполага че трябва да са се понаживяли малко от малко, но може вече и да им трябва повечко време.
Отделно че новата мода мъжете да откривали нежното в себе си, води до индивиди като този плачещия. Та това "вече няма мъже" ще се чува все по-често.
Ако стойностно и качествено за теб е стандарт на живот, с кой живеел и колко бил забавен - най-много като приятелката на номер 7 да свършиш сама с детенце. Та може и да промениш нещо.
Иначе ако наблягаш на чисто човешките качества, но пък не ги намираш - всичко си ти е наред. Хората са изчезващ вид, макар че хуманоидите са все повече.
А и има нещо вярно в това което номер 6 е написал - по-голяма е вероятността да откриеш някой за сериозна връзка който е прехвърлил 30 лазарника :). Къде заради леко различния начин на възпитание, къде защото е поживял вече и му е увряла главата. Не че няма такива и на по 20 да речем, но са доста по-рядко срещани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 75709f3308
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност си лигла, но твоето самочувствие те издига на висотата "мъжко момиче". Съжалявам, но това е истината.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e39f0b9eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще си намериш мъж, с който ще се допълвате, горе главата. Имам една позната двойка жената е абсолютна мъжкарана, мъжът е женчо, обичат се и се допълват.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 37d5697301
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, на мен ми изглеждаш наред, въпреки че не си в някакъв кифленски чалга калъп. Просто не си срещнала човек като за тебе. Добре е, че не си повърхностна и лесно влюбчива, някаква отчаяна да се метне на първия/втория срещнат. Може би просто трябва да смениш средата, пробвай различни заведения, хобита и т. н. Някой ден сигурно ще се захласнеш по някого от пръв поглед, важното е като стане това да не се стреснеш а да се опиташ да проведеш приличен разговор с него. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a4efdb27d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 4, благодаря за разбирането. Не целя да си налагам волята или поне така си мисля.
Номер 6, благодаря за съвета. Любовта нямала граници. Предполагам, че ако съм влюбена наистина 10 години разлика не биха имали значение.
Номер 7, прав/а си. Това, което търся е мъж с качества. Благодаря за коментара.
Номер 8, благодаря за коментара. Винаги съм смятала, че съм късметлийка, че съм родена в тези времена. Мъжете и жените имат равни права и задължения. Жените трябва да работим и да сме полезни за обществото.
Номер 9, възможно е да не съм се изразила правилно. Нямах предвид къде живее. Има хора, които живеят с родителите си, но по-скоро като съквартиранти. Помагат си, но всеки си знае отговорностите в къщата. Не ми е приоритет някой, който плаща 500лв за квартира, но не може да си направи вечерята сам (образно казано). Мисълта ми беше, че това, което искат да видя в един мъж е способността в даден момент да създадем семейство. Някой, който може да се грижи за себе си и още едно малко човече. Да ми е опора в живота.
Номер 10, благодаря за коментара. Възможно е да си прав/а. Човек най-трудно дава точна оценка за себе си. Ще обмисля варианта, в който представата ми за това, което съм не съответства на реалността.
Номер 11, много хубав коментар. Благодаря
Номер 12, много хубави думи. Благодаря! Дано да си прав/а. Никога не съм се влюбвала от пръв поглед. Имам чувството, че би било като в приказка.
Мили хора, искрено ви благодаря за отделеното време да прочетете историята ми и да коментирате. Радвам се, че получих съвети и разбиране. Прочетох внимателно всичко и ще обърна внимание на казаното от вас.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2bde5013ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Интересно... Иначе нищо ти няма, нормална жена си, но тъй като създаваш приятелства с мъже, не си разбрала един прост факт за женската сексуалност. Жената не възприема сексуално мъж който и е приятел. Той отива в друг сектор на мозъка, става безполово, плюшена играчка... Трябва да търсиш мъже които да не познаваш, с които да не се сприятеляваш, които изобщо да не разбираш. Последното ще ти е най-трудно, при условие че имаш толкова мъже приятели. Ако поведението което жените описват като "мъжкарско" се рационализира, то не е много повече от простащина и егомания. То изглежда интересно, само защото 99% от жените никога не са се сприятелявали с нормален мъж и не знаят какво е... Не знаят нито положени, нито отрицателни мъжки качества.

Все пак си още млада, котираш се, излез и я поиграл тая игра на свалки. Може да ти се отвориш и на теб парашута, да се "влюбиш". Само да не останеш и от това разочарована...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9bc5899a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И aз съм кaто теб, предпочитaм мъжкa компaния пред женскaтa. И съм нa твоятa възрaст. Нaй-добрия ми приятел е момче, от 15 годишни сме приятели. Имaм и приятелки, симпaтични сa, не сa лигли, зaбaвни, умни... aмa все пaк, с него си прекaрвaм нaй-добре и той ми дaвa нaй-добрите съвети.
Мисля че просто трябвa дa подчертaеш женственото в теб. Облекло, мaникюр, грим... Не е нужно дa стaвaш кифлa зa дa бъдеш много привлекaтелнa. Aз обикновено си ходя с дънки и блузкa с къс ръкaв или потниче по тялото, някоя по-секси ризкa... aмa гледaм дa не изглеждa префърцунено, пaк дa си имaм спортен вид. И дискретен грим. Молив зa очи и туш зa мигли, туй е нaй-вaжното според мен. Други рaботи кaто коректори и фон дъо тени не си слaгaй aко нямaш нуждa. Мaлко руж aко си по-бледa ще ти отивa.
И нaй-вaжното. Престaни дa се държиш с мъжете кaто с приятели. Тоест, стaрите приятели си ги зaпaзи, aмa с новите мъже с които се зaпознaвaш не се дръж тaкa.
От опит те съветвaм че aко искaш дa си нaмериш приятел, ще трябвa мaлко дa смекчиш изисквaниятa си. Тaкъв кaкъвто искaш със сигурност имa, aмa дaли ще му хaресaш? Дaли нямa дa е някой женкaр дa ти изневерявa? Или някой егоист? Aко си хaресaш някой който живее с родителите си, не го отхвърляй сaмо зaрaди товa. Опознaй го първо. И не очaквaй много от твоите връстници. Един мъж нa 25 може дa живее сaм, дa имa две висши и добрa рaботa, обaче дa рaзигрaвa жените и дa е недорaсъл зa сериознa връзкa. То ги имa тaкивa и нa 30 и нa 40.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c76d2021e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторката, кефиш на макс, не се притеснявай, не си емоционално осакатене, хубаво е, че търсиш проблем и в теб, той може да е там, но може и да не е, според мен, просто не си намерила това което искаш.

Една извадка


It's incredible how much work goes into retrieving the tiniest amounts of gold.

In its earnings announcement this morning, Barrick Gold published some mining statistics for its first quarter.

As you can see from the numbers below, some sites are more rich with gold than others. But the bottom line is that it takes tremendous amount of rock to yield just specks of gold. In Q1, it took Barrick anywhere from 2 tons to 91 tons of rock to produce just 1 ounce of gold.



Усещаш на къде бия, така че, не се сдухвай прекалено много. Има една много хубава мисъл, по-добре сам, отколкото зле придружен.
Не прави прекалено големи компромиси със себе си, и критериите си, защото започнеш ли веднъж, няма спиране, а това гарантирано, ще те обезличи.

За мое съжаление, жени и мъже като теб, рядко съм срещал, устремените, целенасочените и знаещите, какво искат хора, просто са рядкост.

Нещото което трябва да промениш е, ( тук влизам в леко противоречие, ноооо.. ) начина по който гледаш на потенциалните мъже в живота си, защото в момента, май си сложила една рамка пред очите си, и вксеки който излезе, даже и с милиметър от нея, не става. Както по-горе ти написах, не прави прекалено големи компромиси, но без малките компромиси, не става.


-Искам мъж с професия и с ясни цели в живота си-

Става дума за този цитат, малкия компромис е, професията, големия, целите в живота. Бъди по-широко скроена, както ти е написал номер 8, срещай се с нови хора, излез от познатата ти среда.

Научи се да четеш хората, не ги поставяй в рамки, (рано или късно, всички излизаме от тях, някои се връщат, други не), когато успееш, ще знаеш, кой заслужава лек компромис и, кой не заслужава никакъв.

По делата ще ги познаете:)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 86f3521734
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Определено проблемът е в теб. Хубавото е, че го осъзнаваш. Съвсем сериозно и отговорно ти казвам да започнеш да четеш психологична литература, да се поинтересуваш от тератевтичните школи и да избереш подходящ за теб психотерапевт. Ще ти е от голяма полза.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 08e771be8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Проблема на мъжките момичета принципно не е че са емоционално осакатени. А това че наистина мъжете с модерната култура повече приличат на жени. За това и в крайна сметка и едните и другите си седят сами или сменят партньори като носни кърпи(пак са си сами общо взето), но на никой не му прави впечатление.
Това което може да направиш е да станеш повечко като девойките тип кифли. Но ако можеше да го направиш, щеше да си го направила отдавна. След като това време за радикални промени отдавна е минало, намирането на мъж който да е повече мъж от теб ще си е сложна задача. Но пък с толкова познати мъже, едва ли ще е чак толкова сложна. Естествено помага да нямаш някакви определени очаквания - като това с професията и целите. Трябва ти просто някой можещ мъж който да си тежи на мястото. Целите и вдъхновението на мъжете обикновено идват от жената до тях, ако не се изчерпват с това да вкарат повече жени в леглото, да се напомпат във фитнеса и да направят някой лев. А и както са казали източните мъдреци - "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш. " Естествено ако тази философия не ти е по вкуса, ще трябва да се научиш да търпиш разочарования. Обикновено повече отколкото ти се иска :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker