Влюбен съм в проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в проститутка
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 5346 пъти
Казвам се * и съм на 31 години. Завърших висшето си образование във Франция. Работя като счетоводител в средно голяма фирма (българска) и получавам доста висока заплата.

Никога през живота си не съм имал приятелка. Момичетата ме отбягват, защото съм много грозен.
За пръв път правих секс на 24 години с една проститутка. Не изпитах никакво удоволствие. До 28-та си година не правих повече секс.

На 28 години, започнах редовно да ходя по проститутки, но отново не изпитвах кой знае какво удоволствие.
Преди 8 месеца се спрях при една улична проститутка. Слабичка, хубава и много мила. Гнусният й занаят не е успял да я поквари напълно... За пръв път през живота си изпитах удоволстие от секса. Това момиче ме подлудяваше. Виждахме се на пътя, на който тя работеше.

От две седмици я каня у нас (и си плащам естествено). Толкова ми е приятно да съм с момиче у нас... да мога да я погаля, да я целуна, да правя секс с нея в удобно легно, вместо в някоя мръсна кола. Искам да й помогна да се измъкне от ямата, в която е затънала (тя ми каза, че иска да си намери нормална работа).

Разполагам със солидни доходи, два апартамента и доста връзки в града, в който живея. Бих могъл да й осигуря всичко от което се нуждае.

Тя сигурно няма да иска повече да ме види, няма да иска да е с такъв грозник (не страдам от дисморфофобия, това е самата истина) като мен. Въпреки това смятам да й помогна, дори и да знам, че тя никога няма да е с мен...

П. С. Не търся съвет, просто исках да споделя анонимно историята си. Благодаря на всички, които са я прочели до край.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9a2be88aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си добър човек, а това е милион пъти по-ценно от това да си красив! Изкарваш парите си с честен труд и имаш амбицията да помагаш на хора които както се казва са затънали до гуша в лай*ата... Моето мнение е, че дори да помогнеш на кур*ата, файда няма да има! Тръгнеш ли веднъж по тоя път, спирането е трудно, също като с наркотиците! Малко или много това са лесни пари, които на друго място тя ше трябва да изкарва с постоянство, дисциплина и труд (вероятно умствен, ако иска да си докарва повече отколкото като магистрална фея! ), а това няма как тепърва да го придобие! Това са качества които се изграждат с годините и ти като вишист, знаеш това перфектно! Аз съм на 20 и нямам твоя житейски опит, но мнението ми е, че човек трябва да се харесва такъв какъвто е, за да могат и хората да го възприемат такъв! Кво значи, че си грозен? ! Красив и грозен са относителни понятия за всеки човек! Утре някоя нормална жена (като професия имам предвид) може да се влюби в теб и ти в нея, кой знае и да ти се наредят нещата! Мисълта ми е, че еродиран човек, като теб не трябва да се" забива" в тесните улички! Продължавай да крачиш гордо по главното Авеню и да тъсиш късмета си! И не се подценявай, най-важното! Външната красота няма да спаси света, повярвай ми... тя ще го поквари! :) УСПЕХ!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: db5600a84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   потресе ме.. ще те изпозлва на макс и пак ще се върне на уицата, но по-добре си изживей историята, препати и дано ти е за урок ;)
грозен си? сега да ти кажа, че грозни хора няма. за липса на самочувствие - явна е, но с подходящата дама до себе си, може и да претърпиш развитие в тази насока.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 35c9699f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо лъжете човека. Разбира се, че има грозни хора. Друг е въпроса, че вътрешната красота може да смекчи външната. Да ни накара да обръщаме по-голямо внимание на другата. А относно момичето.. и там не се знае, може пък да се промени. Има и такива случаи. Човек никога не знае, до като не опита!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5aa15de818
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Щом си решил направи едно добро дело. Но не чакай да я претопиш. Прасе, което се е научило да яде лайна винаги ще го прави. Грубо звучи, нали? За съжаление е истина:) Така че, щом си решил направи доброто дело, пък нека става каквото ще.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 981ec8804a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Според мен помогни на момичето, може всъщност да е добър човек и в безизходица да се е заела с тази професия. Доброто все някога ще ти се върне, повярвай ми. Какво означава грозен съм? - грозни хора няма. Може да не си първа хубост, но за сметка на това Господ те е дарил с вътрешна красота, която е хиляди пъти по-важна от външната. Нали не си мислиш, че като остареем и се сбръчкаме ще сме все такива красиви и прекрасни. Красивите хора са скучни, бъди сигурен в това. Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1ab1ed3a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Помогни й, това е добро дело. Няма значение какво ще се случи след това, стига разбира се да не сглупиш да й предпишеш някой от апартаментите си или пък на първия месец да й направиш дете. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 92f43f0596
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Бягай, Бягай, Бягай, от опит ти го казвам, аз съм красив мъж с добри доходи, работя в чужбина Преди 2 години бях влюбен в проститутка помогнах й запознах с е с семейството си, манипулираш ме че иска семейство а всичко е само за пари, и после ме заряза заради по богат.

тези жени ги интересува само парите и нищо друго

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 18839cf6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Поговори с нея, сподели, че я харесваш-може пък и тя да не е безразлична към теб. Ако и предложиш брак, тя може да е най-вярната и благодарна жена на света! Защото вече е била в тинята и може да оценява нещата. Ти си разумен човек, ще прецениш как стоят нещата. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 483ef7d1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Можеш да се опиташ да и помогнеш с връзките си за работа... въпросът е да не се изложиш покрай нея. В зависимост от това, което направи след това да си направиш изводите. Както виждам ти вече си го решил, а и в крайна сметка красотата не е всичко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1cb36a81b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз лично не съм виждал грозен мъж, през досегашния си живот! Мъжете по принцип сме си по-грубовати и нашата красота е доста по-различно нещо от тази при жените, примерно... Обаче грозни жени съм виждал и то не малко! ! ! По никакъв начин не възхвалявам мъжкото съсловие, просто изразявам своето лично мнение. Може да си плешив или дебел и заради това да не те харесват (и нисък)... . Другото е, ако примерно имаш много сериозни дефекти по лицето, но това едва ли е така...
Трябва да имаш повече самочувствие, предвид високия ти жизнен стандарт, който сам си осигурил!
Успех с момичето...

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fc77476030
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора на темата:
Благодаря на всички за отговорите.

Аз много добре зная в каква каша се забърквам - сутеньори, насилие и т. н. Нямам намерение да се хвърлям в трапа, без да съм сигурен, че въпросното момиче е готово да се бори за промяна... още по-малко имам намерение да й приписвам апартамент.
Но си мечтая тя да ме иска (нещо трудно постижимо с моята външност), да е готова да се бори. Мога да я отърва от мръсния й живот, но не мога да го направя пряко волята й.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: aac0d6290c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   виж малко - не си писал за момичето нищо, освен че била проститутка - какво образование има, какви интереси, каква е като личност, семейство, защо е станала такава?
Аз лично не смятам, че може да бъдеш на 31 години толкова отвратителен за жените, според мен си въобразяваш. Освен това за един мъж физическата красота едва ли е определяща - ти си учил във Франция! ! ! , финансово си осигурен! ! !
За мен лично образованието и успехът са секси при един мъж, това променя всичко. И двамата ми приятели до сега са били с много над средното ниво на образование, вторият ми приятел, с когото съм и сега е и доста заможен. И двамата са грозни според представите, докато аз съм атрактивна много над средното...
Моля те, разкажи за момичето и се опитай да я опознаеш отвъд сексуалното... има много жени, принудени да работят тази професия - аз лично съм опитвала да се поставя на тяхно място и ми е трудно. Признавам, бих прибегнала също до тази професия в супер екстремна ситуация - например ако имам 2 деца, война има и ги гледам как гладуват. Всичко под тази ситуация не би ме накарало да се продам. Обаче хора всякакви... .
Не съдя никого, вярвам в доброто у човека и вярвам, че всеки има право на шанс, дано не е за твоя сметка!
Успех
Мари

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f668538261
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   @автора
имаш ли скайп или е-майл, искам малко да си попиша с теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker