Дали е по-правилно да си с човек към който не изпитваш чувства или да си с този който запълва празнината. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е по-правилно да си с човек към който не изпитваш чувства или да си с този който запълва празнината.
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1684 пъти
Здравейте,
Реших тук да споделя историята си с вас. Преди 5 години се запознах с мъжа ми. Любов от пръв поглед. Родих му две деца. Той се превърна в един безотговорен човек. Непрекъснати скандали, обиди, дори ми е посягал. Събрах смелост и се разделихме. Запознах се тогава с един изключително мил и добър човек. Беше страхотен… случи се така, че се повлия от мнение на негов приятел и искаше да се разделим, че да се съберем с бившия ми заради децата. Това го сметнах за предателство и вече не можех да му се доверя. В крайна сметка продължихме да се виждаме, но беше доста различно. Точно в този момент се налагаше бившия ми да гледа децата докато аз бях на работа и видях в него промяна към добро. Реших, че мога да му дам пореден шанс и може би и да се получи. Но тук се завъртя колелото. аз вече не изпитвах чувства към него. Виждах, че се старае, но това старание вече ми беше излишно. След половин година раздяла живота ми като самотна майка беше организиран. Станах по инициативна. Започнах работа, която ми доставя удоволствие. И просто присъствието му ми пречеше… да стараеше се, но не го оценявах. Мислех единствено за другия човек. Липсваше ми много. Чувствах се в капан. Реших, че не можем да живеем по този начин и му обясних причините и той се съгласи с мен. Да пробвахме, но без резултат. Разбрахме се, че в отглеждането на малките и двамата ще си помагаме и подкрепяме и ще бъдем партньори и приятели, но просто чувствата като ги няма няма за какво да си пречим да си намерим щастието в друг човек.
След месец аз се срещнах с новата си любов, разбрах, че и той не е спирал да мисли за мен. Надявам се този път всичко да е наред. да се преборим за нашето щастие заедно.
А вие как мислите? Дали е по-правилно да си с човек към който не изпитваш чувства или да си с този който запълва празнината. Едно дете е щастливо, когато майка му е, а не постоянно да я вижда ядосана, тъжна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1373a5b086
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилното е да си с човека, с когото си щастлива.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 52adca72bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е мила, труден. избор но правилния. Не се отказваю от щастието в замяна на гарантираната посредственост. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2658fc1627
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Брей, ама ти хич не си губиш времето! Значи, запознали сте се преди пет години, две деца, раздяла, нова връзка, раздяла, събиране с бившия, сега пак с новия, че и с хубава работа си се сдобила, наистина си много организирана и бърза. А тези дребни деца, кой ги гледа и изобщо на каква възраст са? ! Хайде, като си измисляме, малко по-полека, по-достоверно да бъде. Настоявам, модераторът този път да ми публикува коментара, защото все по-често се качват лъжеистории, някои персони се самозабравят и безнаказано вземат потребителите за мезе, после се хилят на наивниците, дето си губят времето да им съчувстват и да ги съветват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 169a1899bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да си родила 2 деца, да си на години вече(предполага се от децата поне 30-на) и още да не знаеш какво искаш си е постижение. Но сте си таман с тоя добричкия дето имаш чувства към него уж.
Колкото до въпроса дали трябва да си седиш при мъж който не обичаш заради децата - не, не трябва.
Но като гледам и другия толкова обичаш, може и да бъркам, но ми се струва че ако поживееш с него колкото с мъжа ти и него толкова ще обичаш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f7b665694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Виж сега, днес новата любов, утре пак старата - после по-новата, така гледай да ги въртиш да има там тръпка и щастие, пък децата като им водиш мъж след мъж ще станата ама мнооого психически устойчиви, та чак ще дрънкат. Само оная си работа гледаш - мен ако питаш. Ни работа, ни деца те интересуват. Кукувица, пълна.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2ae618011d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5: Много ясно че ще си гледа оная работа, мъж съм и не е упреквам за това. Нима мъжете нямат странични занимания? Явно ти си порядъчен и нямаш забежки, ок но остави всеки да си живее живота както мисли за добре. Времето на партийните секретари отмина отдавна, не се изживявай като такъв. Живота е кратък, а ние сме гости на тази земя за НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ!!! ЖИВЕЙ ТАКА ЧЕ И ПОСЛЕ И ГРОБАРИТЕ ДА ПЛАЧАТ ЗА ТЕБ!!! Аз така мисля и данъм обществено мнение НЕ ПЛАЩАМ!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f7b665694
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Едно дете е щастливо не само когато майка му е щастлива, а когато му се обръща внимание и има любов от двамата родители. Не се оправдавай с децата, че ще смениш мъжа. Освен това ми се струва бъркаш влюбването с любовта. Не си никак наясно. Пребори се за щастието, но ти гарантирам ще има и нещастни - децата. Но, какво ти пука. Продължавай да си гледаш в пъпа. питаш - ние даваме мнение. Ти прави каквото поискаш, ама после да не пускаш теми - втория ме изостави, искам първия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker