Много се обичаме, но тези неща ми пречат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много се обичаме, но тези неща ми пречат
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2225 пъти
Много се надявам да ми се публикува историята.
Посещавам редовно сайта, претърсила съм най - различни теми, които са сходни на моите въпроси и проблеми. Този път сметнах, че имам нужда да споделя и аз.

На 21 съм, той на 22 и сме заедно от 1 година и 7 мес., ако има значение.
Много се обичаме... живеем заедно, и дори като се разделяме за няколко дни всеки до родния си град, понякога си плача. Не съм лигла, а много чувстителна и отдадена. Правя всичко за него, за каквото и да става дума /и той смята така/.

Ще разкажа няколко неща, за да опиша за какво става въпрос, кое не ме кара да се чувствам добре.

Това беше скоро. Не бяхме пак за няколко дни заедно. Една вечер ми пращаше в чата на всяко съобщение целувка, а попринцип не го прави. Сутринта му звъннах в 7ч, и вместо да ме наругае, че съм го събудила рано, се държа толкова мило /нарочно му звъннах рано/. Като се видяхме, не бяхме правили любов 5 дни, и нищо не направихме, въпреки че винаги се случва като се приберем в квартирата ни. На следващия ден се случи, и вместо 10 - 15 мин полов акт, беше 45 мин и той не свърши. Проверих му хронологията на лап топа - изтрита. А да казвам ли, че и без тези неща аз усещам.

Това пак беше скоро. Видях страница от порно сайт, където се предлага видео на живо с чат, на която пише 'Намери момиче близо до теб'. Казаха ми, че се появява, когато е пускано порно. Вярно ли е това? В различни дни му се е появяла тази страница даже 2 пъти подред - споменавам, защото той ми каза, че било реклама. А също така в същите тези дни си е оправял видеонастройките във фейсбук.

Друго - наскоро реших да напиша един негов никнейм в гугъл, и открих, че на втория месец от връзката ни е посещавал форум с порно материали, написал коментар, че чака да му пратят 'неща' на някаква - име, фамилия и град ги уточнил. И от това ме заболя, че търси конкретни, а не просто.. А деня в който го е направил, се бяхме скарали, защото бях видяла други неща в лап топа му - пак беше търсил конкретни 'имена'.
Казвала към му и стотици пъти да не ме лъже, а онзи ден като му показах, че знам за този му профил /само рожденната му дата не беше фалшива, но аз си познавам момчето/, ме излъга в очите. Все пак с 300 зора си призна следващите дни, защото го убедих, че знам, че е той.

Разбрахте за какво говоря, затова ще споделя, че съм доста разкрепостена в леглото, но единствено и само за него. Не харесвам да се гледат такива неща, за мен е изневяра, защото изневярата не е само физическа! Съгласна съм, ако толкова много иска да си пълни очите с такива неща, да гледаме заедно. Неловко му е и неудобно и засега ми отказва. Иначе аз не гледам. Бих го направила заради него, и от малко любопитство. Но не се е случвало и на този етап няма да предлагам.
Това са нещата, които не мога да приема. Иначе да ми изневери физически - не. Не искам решението да е раздяла, и двамата не го искаме. Приемам всички негови други действия, но не и тези. Под други 'действия' имам предвид да пуши трева към обяд често, а не просто вечерта за разпускане /тогава го правим двамата/; да играе много и различни игри /веднъж израждаше жена... /; последния път изпи 2л бира вечерта; пуши цигари.

Благодаря ви предварително, ако прочетохте написаните ми мисли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 61e40758c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз съм жена на 24. Според мен няма нищо сбъркано в приятеля ти. Всички мъже гледат порно. Някои просто не го признават и се крият по-успешно. При жените е различно, наистина има и такива, които не гледат. Аз по-скоро бих се усъмнила ако гаджето ми не гледа. Такива са си. Приеми го. Това че търси конкретни жени на живо явно е някакъв фетиш. Хора всякакви. Има такива които гледат адски извратени неща, но това изобщо не означава, че искат тези неща в реалния живот. Остави го на спокойствие. Уважавай му личното пространство и недей да му се рови в нещата. Нормално е и да те лъже срам го е. Аз като жена гледам от две-три години порно без значение дали си имам приятел. Не би ми било приятно някой да се ровичка из хронологията ми.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c364490694
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ние мъжете гледаме порно ако не ти харесва стани лесбийка.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 76e4c479e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, стига де, какво толкова като гледа порно. Аз съм омъжена от много години, никога не ме е впечатлявало, че мъжът ми отвреме навреме гледа порно. Че и аз хвърлям по едно око, нали трябва да видим как бачка конкуренцията. Избий си от главата, че това е изневяра, и бай бабо да не се сблъскваш с истинска изневяра, с чувства, че тогава ще видиш какво е. Сегашните ти проблеми ще ти се виждат много смешни и жалки...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 374d9ace00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако ще си играеш на следовател, тази връзка я отпиши. Както и всяка следваща. Кой обича да го следят? ! Къде ви е доверието, разговорите. Сама си усложняваш живота и сама си прецакваш връзката. Ако порното е изневяра, то няма да има НЕизневерил на планетата!!!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8539098c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако като тийнейджър е свикнал на порно, то си остава навик... А това за тревата не ми харесва. Нито, че той пуши, нито ти. Незнам какво да те посъветвам освен да не си отдадена изцяло на него и да правиш всичко за него. Това може да правиш за детето си, но не и за друг човек/мъж. Аз бих те посъветвала да се разделиш с него. Той ще продължи да те лъже, а ти да се измъчваш. А и не съм убена, че в някакъв момент няма да го направи наистина с друга жена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 87bd0c6c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво лошо има момчето да си гледа порно ? :Д :Д

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0cf30bc1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Странна "връзка" и разбирания си имате явно. Като гледам сте си повече като приятели които решили и секс да правят. Ама явно на момъка не му е достатъчно или не му харесва особено. Има вероятност и просто да си пада по експериментите момчето. Това трябва да ти достатъчен признак че и да се имаш за разкрепостена, явно не си достатъчно за него. А като ти гледам мнението за порното - нямаш нищо общо с разкрепостеното. Та момчето явно не му е достатъчно. Дали ще изневерява или ще я кара на ръчна е друг въпрос. Ама ти щом приемаш гледането на порно за изневяра... ще му е сложна работата.
Колкото и да я искате тая раздяла, натам сте тръгнали. Когато има толкова явни различия в сексуалните предпочитания, освен приятели не вярвам друго да може да сте.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5d66b56a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нормално е да гледа, все пак е на 22, но това че търси конкретни жени е малко притеснително. Българки ли търси? Защото така има вероятност да се видят и на живо.
И моят гледа, а уж не гледал от години. Но какво мога да направя!?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4c7660b432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Всяка връзка се крепи на доверие, а доверието е нещо което се печели много дълго време, а се губи за секунди.
От личен опит знам, че ако един човек започне да крие от човека който обича, то със сигурност има много повече от колкото дори предполагаш ...
Изпитах го на свой гръб.
Аз бях ограничаван примерно в фейсбук профила на приятелката ми с която се обичахме 5 години ...
Скриваше си чата за мен, за д ане виждам, че е на линия.
Гледах как на вайбър до късно сутринта е била на линия, но както винаги все скайп, месинджър, фейсбук бяха бъгави, а тя невинна.
В това че гледа порно няма нищо лошо, но от опит като мъж знам, че един удовлетворен сексуално мъж, няма да изпитва подобни нужди ... Или идва другия момент в който еднообразието при него е надделяло да търси нещо различно, което аз не разбирам като мъж !
Аз също се запознах с бившата ми приятелка по интернет, и 2 години докато се опознавахме, докато се обичахме, но тя не спираше да греши и аз не знаех какво съм за нея, аз не съм докоснал дори друга !
За жалост верните мъже за които жените толкова много говорят, че ги няма, са наранени от тях самите, а във визията на един красавец, не се крие нищо повече от лъскава опаковка зад която няма нищо добро.
Щом говори за видео материали по подобни форуми, пази се ! Наистина се пази, защото това вече стана бизнес.
Хората плащат пари за подобни материали, и дано те е обичал и не е бил толкова глупав да позволи с ръцете си да те направи видео материал за широка аудитория от хора.
Аз самия съм наранен в момента, защото преди няколко дни след 5 години обич от моя страна, къде с ръцете си я храних, като беше болна до аптеката я водих и лекарства и купувах ... само за 2 дена УЖ ме замени за фотографа си ! Хубаво не съм принц красавец ама, смятам, че тя не видя много по красивото в мен...
Ако имаш нужда да поговориш с някой, пиши ми ...
Споделена болка е половин болка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c2b6fac58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само ще ти кажа ВСИЧКИ мъже гледат порно .. още от 11-15 годишни почват да гледат. Наистина ли не знаеш това? Гледат порно и дори може да се самозадоволява какъв е проблема? Според мен си много дребнава. Мъжа не ти изневерява но ако ти изневерява просто го зарежи? А колкото до порното обясних ти няма момче на тоя свят дето да не гледа.. стегни се малко.

К.Т

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0d2971bfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според мен крие от теб, защото знае че си против, ако му разрешаваш ще гледа много по-малко, защото все пак забраненото винаги е сладко.
От друга страна не виждам проблем в това, той гледа порно и какво от това? По странно ми е как така ти не гледаш?
Имам връзка вече 2г. и съм на сто процента против изневярата, но явно всеки има различни разбирания по този въпрос.
Аз съм жена и гледам порно и това значи че му изневерявам така ли? Не мисля така...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7d1695ca1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хей момиче, замисли се, как се е народил тоя свят. Ами мъжете произвеждат сперматозоиди и трябва редовно да ги изхвърлят. За съжаление Господ така е направил при човека, че да се случва целогодишно. Значи това е като да не си ходила по малка нужда. Натрупваш, натрупваш и трябва да ги изпразниш. Иначе може да се подуят и по-страшно да стане. Да не говорим, че сега е пролет. Никога, не можеш да се напаснеш с един мъж, т. е. никога не можеш да знаеш кога точно му се ебе. Обикновено е сутрин, обаче почти съм сигурен, че не можеш да си представиш да отвориш очи и да ти мушне хуй в устата. А той какво да прави, да не "пикае" ли? Не става. За това гледа порно. За да се изпразни когато поиска. Да не говорим за болки в главата и откази от жената. Е не става, мъжът иска точно сега и тук, веднага, а не да чака "ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ". Защо трябва да бягаме от природата си? Но с порно да си удариш чекия е много по-добре. И това за мен не е изневяра, това е като да си подправиш супата със сол или с люто. Може и без, но със е по-вкусно, нали. И какви чувства може да има към някаква порно актриса, а даже и към курва. Ходил съм на курва, нито помня как изглеждаше, нито нищо. Това изневяра ли е или просто нагон? Е как да стане, хем да си мъжествен, хем да не произвеждаш сперматозоиди. Освен да обърнем всички резбата и така. Радвайте се, обичайте се и понеже, вярвай ми, никоя не може да му влезе в мозъка, освен, ако не е някоя робиня или кукла за секс, остави го да се изпразва, когато поиска. Само да не прекалява де и от това да страдаш ти. Лекарите са го установили. Максимум 4 до пет дена може да се държат сперматозоидете вътре. После трябва да ги изпразниш. Радвай се, докато си млада, че после работата може да те скапе и тебе и него. Ебете се и правете деца, докато още сте млади. После става трудно и все по-рядко ще се "УВАЖАВАТЕ". Успех :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8b7762da8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката:

Не гледам порно, защото се опитвам да съм по - духовен човек. Не че не ми се приисква понякога. Но има и друго - обичам да споделям повечето неща...

Благодаря ви за коментарите, но все пак да уточня едно нещо - да, разклепостена съм, много и ми идва отвътре. Когато бях необвързана, за малко повече от 2 год водене на полов живот съм спала с 25 - ма и абсолютно всички са ме търсили и след това/независимо дали е било за 1 път или месеци/, някои и досега. Всички /без 1 -2 - ма сигурно/ са казвали, че по - добра в леглото не са имали. И да предпожим, че са ме лъгали.. е, поне половината ще са казали истината ;) И нимфоманка са ме наричали. И никога не отказвам, освен ако мноого ме боли корем, което е нормално, а.

До номер 10: По мои наблюдения всякакви, но най - вече българки.

До номер 11: Хей, ето, пиша ти.
Разбирам, не си попаднал на жена явно..

Казваш, че един сексуално удовлетворен мъж не би имал подобни нужди. И аз мисля така! Щом по време на секс ми казва 'много си добра, честно' и други, е поне за това не мисля, че ме лъже, хаха.
И в същото време, преди време като стана въпрос за чекии, ми отговори така, 'да ти изневерявам ли искаш? '.... а ние, не сме на разстояние един от друг, не е останал грам. Една близка жена ми каза, че като го прави, си мисли за мен. Ти така ли беше? Защото като го попитах, му се накълзиха очите - значи е не.
Един истински влюбен човек, през първите месеци поне, би ли го правил..?
Тормозят ме 'дребните' лъжи най - вече, това му е навик.
Вбесена и наранена съм, когато го прави, като видя изтрита хронология и той каже не е вярно, а то е очевадно, че е! А съм толкова търсена, а той не... а какво се получава. Ако можеш, дай ми съвет как да го накарам да ги гледа пред мен ли.. един вид някаква идея за 'решение'?
Казах му, че ако ме наранява така, ще се разделим. Но дълбоко в себе си не го искам, и не го вярвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker