След раждането на детето той е друг човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След раждането на детето той е друг човек
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2347 пъти
Здравейте! Вярвам, че моята история не е първата такава, няма да е и последната. Жена съм, на 24 години. Имам съпруг от 2 години, както и дъщеричка. Ще започна историята си от по-далеч.
С него се запознах като ученичка-бях много малка, неопитна и дори заблудена. Знаете, типична картинка- бях добра в училище, добра вкъщи.. появи се той и, обратно на очакванията, не беше лошото момче. Беше изключетилно мил, отговорен, зрял, хареса се на родителите ми.. и така, от 11-ти клас до ден днешен ние сме заедно.
Всичко в нашата връзка вървеше повече от добре, аз бях на седмото небе, правеше ме изключително щастлива. Беше малко по-властен, но той винаги е бил такъв, като не беше прекрачвал граници. С времето се появиха конфликтите, но в рамките на допустимото, като за всяко семейство.
Преди 2 години разбрах, че съм бременна. Той е 4 години по-голям от мен, винаги е искал деца и се зарадва. Аз също бях доволна, макар и млада, аз желаех да се свържа с този човек.
По време на бременността той се грижеше постоянно за мен, не ми даваше да направя и една крачка без него. Струваше ми се, че на моменти прекалява, но го разбирах, беше въодушевен. Роди ни се дъщеричка и разбира се всички грижи бяха съсредоточени върху прекрасното същество. Непосредствено след раждането и започнаха и нашите сериозни караници. Нямах кърма от постоянния стрес, той се дразнеше от този факт, правеше ми още по-напрегната. Бебето ни не спираше да плаче и имаше денонощия, в който да спя по 2 часа. Той не ми помагаше по абсолютно никакъв начин, освен финансово и със заповедите си. Не позволяваше майка ми да ми помага в грижите за малката.
Границата беше прекрачена, когато съпругът ми започна да ме удря. Първият шамар сякаш те кара да бъдеш още по-смирен и след него винаги идва втори. В момента семейството ни е абсолютен хаос, аз живея единствено заради детето си, търпейки всякакъв вид тормоз, не мога да си позволя да я загубя.
Това беше моята изповед, надявам се да не е било твърде хаотично. Ще се радвам да получа мнение и съвет от Вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: fd88f96990
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Затова човек не трябва да се жени за първия мъж в живота си. Той не те обича, нито уважава. Харесал те е защото си послушна... Но вече си жена и майка и трябва да отстояваш себе си. Защото вече носиш отговорност за детето си. Ако ти си нещастна и то е нещастно. На първо място бих те посъветвала да кажеш на родителите си, че те бие. При следващия удар отиваш на лекар и в полицията, за да имаш документ срещу него. После по най-бърз начин започни работа, за да не си финансово зависима от него. И започни план за развод. Говори с адвокат и действай. детето ти ще е нещастно в семейство с домашно насилие.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e199f852ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към №1, а гаранция ли е, ако се омъжи за последният мъж в младежките й години? Който си е садист, той си остава такъв за цял живот. Мисля, че преди да го предизвиква умишлено и после да документира, по добре да добие смелост и да му каже, че при друг подобен случай, раздялата им е неизбежна. Това ще е най точният индикатор, дали този мъж я обича, или му е все едно дали ще го напусне. Ако я обича и зачита, ще си коригира поведението. Живота изнервя и променя характери, но при желание, може да се противодейства!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a4d1a1a1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Майчинство взимаш ли? Няма смисъл да седиш при мъж, които те бие, тоя не е наред...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 73f1dccdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напусни го този боклук ако бях на место щях да го изкарам с ритници ако съм на баща ти или на негов колега .
Как така ще те удря?! Какви са тези мъже в днешно време

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ff201b2c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   До №1
Какъв ти е критерият, че всеки първи мъж на една жена не я обича и уважава? ! За кой мъж може да се омъжи-вторият, третият, или трябва да се бъде поне с 10?

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8eee676ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не бих стояла и ден след шамар. Това няма да се промени, най-много да започне да шамари и нея. Прибирай си детето и го напусни. Ще ти е много трудно, но определено ще осигуриш спокойствие за себе си. Една нещастна майка не е полезна за своето дете. Казали са го и преди мен. Не си мисли, че нещо ще се промени за в бъдеще. Най-много да се позамаже временно. Децата никога не са причина да останеш с някого, който те прави нещастна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 09a2a98daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво значи търсиш за да не я загубиш? Намириш баланса в гледането на детето. Преосмисли излишните задължения, които са просто излишни, като например гладене то. Важно да е с чисти дрехи, но вместо да градище с часове легна да спиш, докато детето спи. За съжаление много жени, като се роди детето прекарват с грижите и забравят, че имат мъж. Поговори с него, оставете детето на майка ти и отидете някъде поне за няколко дни без да звънеш по 100 пъти да питаш как е. Той е бил, нежен, мил и после нещата са ескалира ли. Помисли къде и ти си сгрешила? Прецени и дали може да живеете заедно в крайна сметка. Детето ти усеща и живее страдащи, може да не се карате през него, но посяваш негативното. Отиди и за седмица, две някъде, разделите се, преосмисляне нещата, но не е нормално да живеете така.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6fd21c0856
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Веднага го напусни заедно с детето и заведи дело за развод! Днес си го изкарва само на теб утре ще почне и на малката! По - добре самотна майка отколкото женена за такъв звяр и преди е бил същия, но се е прикривал и сега е показал истинското си лице.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 753de974e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ном 1съм. До тези, които са ми писали. Човешкият мозък расте до 21 г. Едва тогава човек се формира като личност. Затова и в САЩ човек става пълнолетен на 21г. Авторката е тръгнала с този мъж, когато е била ученичка. Тоест тя е била още полу-дете. Едва ли е имала обективна преценка за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 262c567829
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А колко неща скриваш... И ти си имаш прегрешения. Като например, че искаш да му натрапиш тъщата. Със сигурност има още много. Не се прави на невинна, а си разкажи историята съсвсички подробности, иначе ще получиш мечешка услуга.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ff201b2c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До №1
Каква точно преценка да има?
То самото заглавие на темата казва, че този човек се е променил изведнъж. Ти не разбираш ли, че има и други такива случаи, като няма пряка зависимост от това дали е първият мъж на конкретната жена. Знаеш ли колко щастливи двойки има, които са заедно още от ученическите си години. Примерно може да е напълняла, да са спрели да правят секс, и мъжът и да е започнал да и изневерява? !

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6c4b423f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Така и не каза какви са причините за тази промяна? Потърси ги, първо у себе си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 196ac67636
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До ном. 13. Как ще се е променил, бе, човек. Вълкът козината си мени, но нрава си-не. Там е бил проблемът-че тя е била малка и не е познавала хората и той се е престорил на добър. И после-когато вече са се оженили и тя е родила дете, той си е казал, -ето вече ми е сигурна и си е показал истинския характер. Той не се е променил, само е успял да скрие остинската си същност.
Но сега това няма значение толкова. Важнотот е авторката да събере сили и да го напусне. Авторке, потърси подкрепа от родителите си. И започни работа, за да си финансово по-независима от него. Ако можеш поговори с адвокат без той да знае. Стискам ти палци. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 10de50330b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   хората не се променят изведнъж, освен ако няма някакво драматично събитие в живота им. човекът си е бил същият, просто не е проявявал насилие в явен вид и авторката не е имала очи да го види.
не разбрах защо така наскачахте срещу номер 1, аз пък много добре я разбрах. авторката се е събрала с този мъж когато е била твърде малка, не е имала житейски опит, нито база за сравнение. затова сега пише, че се е променил сред раждането. всъщност човекът е бил обсебващ, властен, задушаващ и ако авторката беше промерно на 30, щеше да се сети, че това вероятно в бъдеще ще прерасне в насилие. във връзката им не е имало взаимно доверие, уважение и разбирателство.
и да, няма гаранция, че и на 40 няма да й се случи, но на по-зряла възраст поне повечето хора имат достатъчно житейски опит да направят сравнение, да помислят с главите си, вместо "със сърцето" (с това клише колко глупости могат да се оправдаят... но да не измествам темата) и е доста по-вероятно да вземат правилно решение, отколкото на 18, когато всичко, което хвърчи се яде и всеки, който ти говори мили думи, ти мисли доброто.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fc4b438644
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От авторката:
Искрено благодаря на всички за коментарите.
На номер 12 и 14 ще кажа, че от самото начало търся вината в себе си. Не съм лоша майка, нито съпруга. Опитвам се да давам на семейството си всички необходими грижи. Не съм натрапвала майка си-тя идва вкъщи изключително рядко, и то когото наистина ми се налага да я повикам, в повечето случаи тогава той дори не е вкъщи. За годините, в които сме заедно аз съм се съобразявала и съм преглъщала много. Не казвам категорично, че е едностранно, но не виждам вината у себе си, тъй като дори и да сгреши една жена, тя определено не заслужава да и бъде посягано.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker