Как забременяхте когато имахте проблеми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как забременяхте когато имахте проблеми?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2851 пъти
Здравейте. Аз съм млада жена и не успявам да забременея. Имам 2 спонтанни аборта, като разликата между двата е 1 година. Измина дълга и кошмарна година докато не успях да забременея отново и още в 8ма седмица изгубих бебето. От тогава правим изследвания, глупостии и нищо не откриваме. Лошото е и че много трудно успявам да забременея а да износя плода невъзможно. Какво ли не правихме вече, то не бяха баячки, врачки, различни рецепти, безсънни нощи в нета в търсене на изход от ситуацията и т. н. Правя всичко което ми кажат лекарите, изпълнявам всичко но без резултат. Изследвания на кръвните групи, на инсулин, на щитовидната жлеза, спермограми и какво ли още не, и всичко е наред. Живея спокоен живот, разбирам се с мъжа ми всичко е идеално.. но така и не забременявам а забременея ли, то не е успешно. С тази си история моля всички онези мами а и татковци, които са преминали през подобен път, да ми помогнат. Може би разбирате болката ми. Нима има жена която не копнее да стане майка? Всяка жена която не успява да дари живот се чувства непотребна, така се чувствам и аз. Моля се от сърце ако има преминали през моя път, споделете как успяхте. Приемам всякакви съвети, вече съм готова на всичко, за да прегърна и аз моето детенце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: f9c155095b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пиех, чай от невен и бял равнец мисля, че беше. Мъчихме се 1 година и накрая когато се предадох и наближи време да си правя цветна снимка се оказа, че най накрая има резултат. Всяко нещо с времето си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 88f56c1f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Д-р Илияна Атанасова, Ендокринолог в Майчин дом. На много жени е помогнала да забременеят, прави пълни изследвания и открива проблема, там където другите не го виждат. Приема на частно в Мед Диа лаборатория- адресът го има в нета, изготвя също и хранителни режими, но това е друга тема. Не мислете, че е някакъв вид реклама лично ми е помогнала, откри проблем, който другите лекари невиждана и казваха, че нищо ми няма. На мен също ми я препоръчаха познати, на които е помогнала. Успех Ви пожелавам, каквото и да решите!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f7d91623eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей,

не мога да ти помогна много по темата как да забременееш освен да потърсиш специалист по Стерилитет.

Пиша, защото ми направи впечатление мисленето ти, че всяка жена, която не може да дари живот се чувства непотребна. НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА. Извинявам се, но да дариш живот е една много малка част на фона на грижите, които полагаш след раждането. Най- вече днес когато даже с така разпространеното секцио по желание и раждането минава бързо. Освен това самото забременяване и износване е независещо от теб, а грижите любовта, възпитанието са това, което те прави МАЙКА.
Трябва да изкореним това мислене, че когато няой има проблем със зачеването е негоден, непотребен, полу-човек.

Аз също съм млада, на 25, не съм пробвала да забременея и съм сигурна, че ако не успявам един ден ще ми е болно, но ако не успея бих си осиновила детенце. Даже да имам свои пак бих, защото майка е да си до детето, да го обичаш и подкрепяш когато греши, да му даваш сила, увереност, да го учиш да е човек и да помага.
Майка не е тази, която просто ражда. Защото може да родиш и да се интересуваш от това дете, да го дадеш на някой да го гледа и когато отидете на кафе/ парка пишиш цигара, а то милото те вика да го вишиш на пързалката, а ти си заета да си говорите кой с кого спи.

Разбирам, че те боли и, че искаш да износиш и родиш дете, но не се приемай за по-малко човек. Млада си още, ще стане, но каквото и да е писано осъзнай, че не това не те прави по-малко жена и майка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f5504b07d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи не му е дошло още времето на вашето духче, да слезе при вас. Използвай времето да си развивате връзката, да се радвате един на друг, а бебето само знае кога да дойде. Щом нямате физически причини, значи има други причини. Бих ти препоръчала регресия, но при опитен специалист, поразпитай из форуми за такъв и ще узнаеш причината.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9e3ac638f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Леля задържа бебето с инжекции в токуда. Ходеше всяка седмица за за и бият инжекции за задържане на плода. А и тя забременя ин витро. Късмет! Дано скоро да прегръщаш едно малко слънчице!

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 935507d7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Репродуктивен специалист и изследване за тромбофилия

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 35cb2b1781
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Регистрирай се във форумана бг-мама. Малко е като реклама, но там има жени на всякакви възрасти, минали и минаващи през какво ли не, за да стигнат заветната цел. Можеш да си напълниш главата с глупости, може да попиеш много полезна информация, както и да споделяш и да се чувстваш разбрана. Не бива да те е срам от това, което се случва! Ти не си виновна.
Аз съм писала и друг път тук, че при мен става със силата на мисълта. Или по-скоро с отказа от идеята непременно този полов контакт да направи бебе. Беше ми втръснало и от лекари, и от прегледи, и от чакане на резултати, и от различното им разчитане от различните доктори.
Честно казано се регистирах в горепосочение форум след като вече родих, но в общи линии разбрах, че е можело да ми бъде много голяма опора и през неуспешните бремнности, по време на изследванията и всички проблеми. Разбиране се среща там.
Не че и тук го няма! Просто там има много жени с едни и същи пътища.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f1bf5411d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, първо и аз не съм износила дете, но съм забременявала. Това, което трябва да направите е да отидете при специалист. Не съм чела какво са ти написали другите, но специалист ще ти назначи правилните изследвания. Направи си също и изследване за тромбофилия, ако не си правила все още! Може би имаш, щом имаш две неуспешни бременности! Хубавото е, че има терапия, с която ще можеш да износиш дете! Изследването си е малко скъпо, но ще знаеш какво да предприемеш след това. И, най-важното, не се отчайвай! Успех!
Ж. 29 г.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: de613b7c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, щитовидната на ехограф ли я гледаха само или пуска и хормони за нея? Питам те, понеже ТСХ, когато не е в норма прави такива проблеми. А за норма за зачеване се смята под 2. 5

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 52a59ccf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, само хормон ми пускаха за щитовидна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker