Обичам ли я още или просто ревнувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам ли я още или просто ревнувам?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1547 пъти
Здравейте, искам да ви помоля да ми дадете съвет, ето я моята история! Преди време съвсем случайно се запознах с едно страхотно, мило, невинно момиче. Влюбихме се един в друг, прекарвахме си страхотно, всичко вървеше перфектно, минаха няколко месеца и на нея и предстоеше да замине да учи в чужбина. Още помня момента, в който я изпращах, плачеше ми се, но се пробвах да не го показвам пред нея, когато я виждах как плаче ми се разкъсваше сърцето. Когато замина започнахме супер много да се караме, нещата не вървяха както преди, реших че трябва да се разделим, защото това беше много време и много караници. Тя го прие доста зле, мислеше че не съм постъпил мъжки и съм се отказал от връзката ни, но според мен спестих много мъки и на двамата, колкото и да ми беше гадно да взема това решение, колкото и да ме болеше сърцето.
Мина време, аз си хванах нова приятелка, тя не е мой тип, но е най - разбрания човек, който познавам, дава толкова много от себе си, за да сме заедно, виждам че наистина и пука за мен. С нея мога да говоря на всякакви теми, мога да говоря с нея като гадже, като приятел, супер отворена е, тя ме обича, аз я обичам, не се карахме изобщо доскоро(ще разберете по - долу защо). Минаваха месеци, а все още виждах как бившата ми приятелка пускаше постове за любовта, как не се отказва и т.н., от което разбирах че още има чувства към мен.
Всичко си вървеше добре, мислех си, че до известна степен съм забравил първата си любов. Всичко това се промени, когато видях нейна снимка с новия си приятел, почувствах се сякаш някой забива нож в сърцето ми, сякаш стомаха ми се свива на юмрук. Всеки път когато стане въпрос за нея или видя някоя снимка с новия и приятел ми става лошо, настроението ми се скапва, всичко ми се преобръща, започвам да я искам, започвам да си припомням хубавите ни моменти и т.н. След това започнах да се държа странно със сегашната си приятелка и тя го усети, аз искам да и дам всичко, искам всичко между нас да е добре, но просто сърцето ми казва друго. Разума ми казва да остана със сегашната си приятелка, а сърцето да почна да се боря за бившата. Според вас какво трябва да направя, дали да остана със сегашната си приятелка или да се опитам да се преборя за бившата, неизживяна любов ли е или ревност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: e7423faed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как ще се бориш бе момче? Това да не е тепих. Новата приятелка щом е свястна, стой си при нея, за старата кво въобще мислиш, отделно тя вече е с друг, ако реши да се съберете и ти направиш тази глупост, как ще лежиш до нея, като си я представяш какви ги е вършила с момчето от снимките. Айде, бори се сега ако искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 37f49b2f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още я обичаш, това е вън от всякакво съмнение. По-добре прекрати връзката със сегашната си приятелка, защото губиш нейното, пък и твоето време. И един съвет - намери начин да изясниш отношенията си, и да излееш душата си пред бившата си приятелка, защото иначе цял живот ще ти тежи, заради недоизяснената ситуация.

Но, ако наистина чак толкова я обичаш, то по-добре да напуснеш другото момиче, защото с течение на времето тя още повече ще те заобича, и още повече ще се привърже към теб, и накрая като разбере, че обичаш друга (а това със сигурност ще се случи, не се съмнявай) ще е безкрайно наранена.

Другият вариант е да прекъснеш всякаква връзка с бившата си и просто да се отдадеш на новото момиче, защото я описваш като свястна и съвестна, а такива жени знаят и могат да изкарат мъж от една такава ситуация. Но при всички положения трябва първо напълно да се изясниш с бившата си, защото този товар, който носиш с времето може да ти натежи прекалено много, и да те направи много нещастен, пречейки ти в бъдещи връзки (или пък в настоящата, ако решиш да я запазиш).

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2064c5bf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен може би ще е добре да поговорите с бившата си приятелка,с настоящата сте си заедно така или иначе,ще трябва да си изясниш чувствата им към двете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker