Обичам омъжена жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам омъжена жена
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 24025 пъти
Здравейте.

От 7 месеца имам връзка с колежка, която е омъжена с дете. В началото всичко беше ок, но напоследък става много трудно. Казва ми че ме обича, че неможе без мен, но в същото време е със съпруга си и това ме побърква. Започвам да ревнувам от него и постоянно се караме. Обичам я много, мога да кажа че така не съм обичал досега, това е жената която искам до себе си. Казвал съм и го неведнъж. Тя ми отговаря че за момента не може да се раздели, и това ме обърква защото виждам че иска да е с мене, прави всичко за мен, не и върви брака, говори ми че няма чувства към него, няма тръпка, питам я защо неможе тя не ми отговаря.

Напоследък като сме заедно вечерта и като реши да си тръгва аз побеснявам, като ми мине през главата мисълта че ще се прибере при него и ще се гушкат, започвам да мисля причини за да се скарам с нея, обиждам я, дори съм и посягал. Съжалявал съм след това, но пак го правя. На няколко пъти съм слагал край на връзката, но пак я търся. Немога да живея без нея.

Преди 5 дена замина на морето със семеиството си. Казах й че неискам да ме търси, да ми звъни да ми пише, ако го направи ще звънна на мъжа и, това й го казах за да не ми звъни, а не че ще му кажа. Минаха се два дена, в които постоянно съм си гледал тела дали ще ми пише или звънне. Защо правя така хем и казвам да не ме търси, а в същото време искам да ми пише или звъне. На втория ден тя ми писа. Изпитах някакво объркано чувство, зарадвах се че ми пише, а като се сетих с кой е и се дразнех. Звъннах и й постоянно се карахме, постояно и говорех как е секса на морето. Тази мисъл ме убива като си представя че прави секс с мъжа си. Аз и затворих телефона, след няколко минути пак и звъннах но вече беше изключен, и досега. Голям инат е и това ме дразни. Също така и много ме ревнува а няма за какво. Кажете какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 103089d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искаш от омъжена жена да не се чука с мъжа си ? Я пак си помисли.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3e5618acb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първо време се успокой. Не може да се държиш така. Ти сигурен ли си, че я обичаш. Или по-скоро имаш някакво чувство за притежание. Нямаш никакво право да я обиждаш, а най-малко да й посягаш. Любовта си е любов. Но с твоите постъпки вместо да я печелиш, ти я губиш. Ако продължаваш така според мен ще те намрази рано или късно. И на нея не й е лесно. Тя има дете. Представи си как би го наранила ако знае, че майка му си има любовник. Говори с нея като с приятел. Не я карай да избира. Просто й кажи, че я обичаш, че я желаеш. Не мисли, че е лесно да приключиш с брака си. Щом имат дете, някога са се обичали.
Това е моят съвет. Просто й дай нужното време, а през това време бъдете заедно. Радвайте се на взаимни ласки. Но нямаш никакво право да ревнуваш. Помислил ли си за нейният съпруг? Ами ако е добър човек?
Има много голяма вероятност тя никога да не го напусне :( Изживявай щастливите мигове и стига си мислил. Ще стане каквото трябва да стане.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 7c32d2896f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Мисля, че имаш право да я ревнуваш, но не и по този начин. Тя какво може да направи ? Все пак той е нейният мъж... Според мен трябва да и покажеш, че си по-добър от него. Всички тези твои нервности, изневери, скандали я карат да се чувства несигурна, ако реши да напусне мъжа си. Все пак старите хора са казали: "Изпускаш питомното за дивото..."

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 927fd8580e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю, трудна е и твоята. Подлагаш се на мъчение, което няма да издържиш много. Била съм в твоята позиция и съм стигала до нервни кризи и истерии и какво ли още не. Запитай се така ли искаш да живееш!! Това ли да е твоят живот. Вечно преследване, ревност, жажда за минутка внимание. А и тази работа с посягането и обиждането е много гадна. Никоя, уважаваща себе си жена, не би го търпяла. Стегни се !!!
Ако наистина те обича тя ще е с теб. Децата си растат, но и животът си минава.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 138ba8cc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Какво да правиш - Е... си майката! Ти на колко години си бе - 32, 22 или две? Питаш я защо не се раздели с мъжа си за да е с теб. Ти не можеш ли сам да си дадеш отговор? Тя да не е твоя собственост? Кой си ти, че ще я обиждаш и ще посягаш бе паразит такъв!!! Нищо не си написал за детето егоист гаден. Не ти ли е ясно, че никога вече не трябва да й се обаждаш, а ако тя те потърси да не вдигаш? Ако трябва напускай и се махай.
За твое сведение съм мъж и не съм изпадал в положението на съпруга й за да ти пиша това!

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 270b45e215
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Точно така №5 ! Само дето смятам, че и жената не е мн. стока, явно не мисли за детето си. Защото щастието на детето е 1000 пъти по-важно от т'ва ти да си се на**ал добре.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 21a60144d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искам да посъветвам това момче, защото е явно че е малък...., че час по-скоро трябва да си намери приятелка свободна и "само негова", като преди това трябва да си преразгледа поведението, което ми се струва е доста незряло. Остави жената на мира и иди сам да провериш как е секса на морето със жена която е свободна без угризения и съмнения.....

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: aa8771d8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   на 5 и 6 мога да ви пожелая да станете свидетели как половинките ви изневеряват, много сте отворени. Ама да я хванете в леглото в което спите заедно да я чукат двама не един. А на другите 2,3,4 ви благодаря за саветите. Наистина са ми от полза. А как да сложиш край на нещо без което неможеш 7 ще ми отговориш ли?

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: bcbbcee803
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ти си много заблуден, а може да имаш някакви психични проблеми.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 00bfa88f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такааа... Аз съм омъжена жена. Имам дете. От сега ти казвам, че да умирам от любов, няма да се разведа никога - не и заради друг мъж. И ако съм ужасно влюбена в тебе, ще спя с тебе, ще прекарвам колкото се може повече време с тебе, ще правя всичко за тебе... всичко освен да се разведа. Или пък да престана да се гушкам и да спя със съпруга си. И ако се дърпаш, ще гледам да откопча колкото може повече време заедно и като стане непоносимо ще си се разделим.

Наивно, агресивно, голямо момче - да те питам ако си на нейно място ще се разведеш ли. Ама адекватен отговор на този въпрос ще можеш да дадеш след като се ожениш за жена, която обичаш, след като ти роди дете... след като се влюбиш и след като поискат от теб да изгубиш живота си - живота, който си градил!

... имах едно гадже като тебе, голямо бебе се оказа... еххх...

 
  ...

...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f7dde7a678
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   И аз съм в подобна ситуация. Не съм и посягал разбира се и нямам намерение да го правя. Обичам я, но знам че не можем да бъдем заедно постоянно и за това мисля да се оттегля от живота и. Колкото и да е трудно, мисля че за всички ще е по-добре.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: dbfb0d5d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Към номер 10:
Като ти е хубавичко да гушкаш мъжленцето си за какво съм ти аз тогава, момиченце! Или сърбела е силен и един не ти стига! Или другото. Ще кажеш, че като го правиш с мъжа си си представяш мени че с него живееш заради децата само и не спите заедно. Хайде стига курвенски истории. Кажете си мили жени, че на никоя от вас един мъж не и стига, камо ли след 10-15 г. брак. Репертоара на всички омъжени ми е ясен. Всичко сме го чували вече. Измислете нещо по-добро за оправдание или просто си стойте при мъжете си!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 60306eff6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мило момче, много време е минало откакто си писал, но няма информация как са се развили нещата. Аз мисля, че ако я обичаш, ще и осигуриш дом, ще и осигуриш глезотии, ще и гледаш детето ще и направиш още... и ще паднеш на колене с пръстен в ръка.. Така си мисля, че става ако се обичате.

 
  ...
преди: 15 години, 27 дни
hash: d448cfcd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   И аз съм в твоето положение (с една колежка). Не знам какво да правя. Всеки път щом я погледна направо ме разтапя, дрехите й прилепват (очертават формите й), а когато минава покрай мен винаги я заглеждам, казвам й, че бих я отнесъл вкъщи...

Знам, че не е етично, все пак е омъжена има и дете, но страшно много я харесвам (като човек, а не само за с*кс)
Все още не сме контактували по телефон или някакъв друг начин, освен на живо, докато сме на работа и от ден на ден все повече затъвам по нея.

Усещам, че ако й направя нещо (примерно да я целуна докато е съсредоточена в монитора) тя няма да има нищо против, но мисля, че ще ме отхвърли и ще я нараня (не физически).

Сънувал съм я доста пъти, винаги мисля за нея, как бих прекарал времето си с нея, ако бяхме заедно.
Сърцето "казва", че тя е жената, която обичам, а разума обратното.

Не издържам на напрежението и мисълта, че някой друг я прегръща (в случая мъжа й), а аз не мога да направя нищо, с което да я "спечеля".

Иска ми се да имаме дуел с мъжа й и аз да я извоювам, но в днешно време тези неща са само по филмите.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8bdf5ed896
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Имам чувството че 5 и 6 никога не са обичали истински, ако бяха... нямаше да ти казват да я оставиш. Трудно би могъл да я оставиш щом я обичаш толкова, а и има ли смисъл..? Как да тръгнем срещу себеси... Относно коментара на номер 2 ("Помислил ли си за нейният съпруг? Ами ако е добър човек?") имам малка забележка, дори и да е добър човек, той явно не и дава всичко, от което се нуждае, иначе тя щеше ли да е с теб..? Имаше една мисъл: "Тайната към успеха е в постоянството към целта". Моят съвет е, бъди упорит и не се предавай, все някога ще успееш.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0c557ef5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ох , какво да кажа , ако преди една година го бях чел щях да кажа ,че това не може да се случи на мен , но уви :)

Значи преди време имах една колежка която много ме харесваше - естествено омъжена с малко дете ...
Всяка вечер ми звънеше , на работа където да отида аз тя ме следваше ... аз не потеглях на никъде ,докато на един купон не се напих и ... стана каквото стана , след това отново поддържахме много добри отношения ,всеки ден ,след това я съкратиха от работа , пак продължихме да се чуваме както и от време на време да се виждаме . Естествено на мен ми беше много кофти и гадно че имам такава връзка . Тя от своя страна не ме оставяше - влюби се още по-силно в мен , аз отново се държах на страна ...

След време обаче поддадох и почнах да се връзвам на приказките и за съвместен живот , да и казвам постоянно че я обичам .. един вид показах наистина че държа и също не мога без нея .
Това обаче на нея май не и хареса и този път тя се отдръпна и почна да ми говори най-различни простотии ...

Сега все още сме заедно и наистина се обичаме , но просто си нямате на представа какви нерви и лъжи ми коства това .

Вярвам че това нещо което правим не е нормално и не може повече така , обаче от друга страна ,не мога да я оставя така ,защото страшно много се привързах към нея .


Както и да е ... мъките са големи ......

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: f4dc32741c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Искам и аз да изкажа мнението си по въпроса :

Момчета , не си пропилявайте времето и живота за такива връзки !!!
Това са само празни приказки и напразни очаквания .че ще стане нещо .
Недейте да изкупувате вината на жените , които просто са си решили ,че са нещастни ,или просто както прочетох по-нагоре, "сърбежа им е малък само с един" . Също така и вината на мъжете им

След време ще разберете ,че просто сте били лъгани и използвани , а от това по-гадно няма , повярвайте ми .

Говоря като човек ,който тотално е затънал в тази глупост .
Намерете си свободни момичета и жени и се наслаждавайте на тях .

А омъжените нека бъдат само "поредния о(е)бект"

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: caa1136542
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Забавляваите се докато ви е хубаво и това е вие избирате с кого да бъдете. Жените каква вина имат тука с ТЕБЕ ли е с тебе е радваи се на моментити и това е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7be5ca8165
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не знам какво е станало защото статията е писана от доста време, но ще ти кажа следното: Защо искаш да си с нея какво общо имате, не разбираш ли, че тя е майка. Воубще не си споменал за детето и. То не е ли важно за тебе? Ако я обичаш, трябва да приемеш детето за свое но аз какви ги приказвам. Вземи си млада неомъжена девойка и се любете колкото искате. Но запомни от мен, че дори да разделиш жената от мъжа и детето си остава най - голямото скъпо нещо на жената и връзка със съпруга и.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 075b0536d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Здрасти :)
Аз съм в твоето положение от една година. Жена съм, красива, умна, независима нооо... се влюбих в женен мъж.
И се започна една сагаа... не ми е за разправяне. Накратко какво стана : Той от втория месец на връзката ни ми заяви че иска да създаде ново семейство с мен. До тук добре, но нищо не правеше по въпроса, и аз като теб (понеже се срещаме у нас), когато той си тръгваше изпадах в нервни кризи и плачех по цели нощи. Но след 8 месеца висене м/у да и не (1000 раздели и 1000 красиви помирявания) му поставих ултиматум за един месец да промени нещата или тя или аз. Ако реши отново да лавира аз ще намеря начин да информирам жена му. Речено - сторено. Той месеца си го изкара м/у мен и нея и нищо не направи, в последния ден го питах : Какво правим, предупредих те нещо, той аман - заман, ама детето, ама не е удобен момент сега и т. н. Казах му : остави ме на мира тогава, иди си. Той: ок.... и на другия ден дойде в работата ми - последва скандал и му взех халката.... Той обаче не спря да ме търси и да идва да ме вижда но само през работно време и нито намек за нещо различно. Полудях... Молих го да спре да ме търси защото това ме съсипва, аз го обичам и ми е достатъчно тежко че трябва да взема АЗ окончателното решение, поне да не ме търси. Пишеше ми мейл след мейл, понякога по 30-40 на ден и така пак 2-3 дена. След 3 дена ми преля чашата на търпението и му писах : ей сега ще проверим колко ме обичаш в действителност... Направих си фалшив фейс профил, качих на него наши общи снимки, под тях коментари с насочващи въпроси, които тя да му зададе, и изпратих покана за приятелство на жена му :) (да ме съди който и както иска, когато ЖЕНЕНИЯ/АТА не иска да се откаже от любовницата/ка си е редно да се откаже от съпруга/та си). И познай какво стана:) Чутовен скандал за него и голяма победа за мен :) Да видиш как всички въпроси се уредиха бързо и точно - и за детето и за къщата и за т. н Вече живеем заедно и мога да кажа че сме много щастливи. Просто има и по - нерешителни хора, на които им трябва ножа да опре в гърлото и тогава да предприеме действия. Не се страхувай да се обявиш, поне ще знаеш какво се случва, и къде си ти в картинката:)
Успех:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 12970d7838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Едно мога да кажа само, постави се на мястото на съпруга и детето и и виж ти как би се почувствал ако твоята жена е такава и ако ти си детето какво ще преживееш ако майка ти избяга с другият мъж... Моят съвет е махай се от там, просто нямаш работа и не разваляй семейства защото първо е гадно и второ знай че всичко на този свят се връща

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2f605450db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Като мъж те разбирам. Влюбен си. Но трябва да си силен. И да я оставиш. Не е редно да поущряваме жените да изневеряват на събратята ни. Освен това мислил ли си какво можеш да и предложиш? Ти ли ще гледаш и издържаш детето? Къде ще живеете. Не са хубави тези работи брат. Омъжена е жената. Влюбването трае известно време. Ако не я виждаш и нямате контакт за 3-4 месеца ще ти избледнее от акъла. Но оставиш ли нещата така по течението - и двамата ще загазите. Ако я обичаш я остави докато не е станало прекалено късно.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9be8dd1b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Ако бяхте силни натури и двамата или щяхте вече да сте заедно или изобщо нямаше и през ум да ви мине идеята за това.Изпадал съм в подобни ситуации с неженени(дано да не ми се случва с женени)и това е едно от най-гадните неща,в които човек със съвест може да изпадне за съжаление...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 82718fbd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   До 21 Направо ме разби колко си била категорична и смела в постъпката си, ама важен е крайният резултат. То и мъжът си го е просил де, хем така хем иначе. Сега внимавай, че човек веднъж направил го няма спиране и утре вие ще имате деца и голямата любов ще утихва постепенно, и не е изключено да се появи нова любов за мъжът ти на хоризонта.
А историята на автора е от преди 6 год, там вече не се знае я камилата я камиларят, много вода е изтекло от тогава, дано са се развили нещата по най-добрият начин за всички!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker