Ако можех да умра от мъка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако можех да умра от мъка..
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3313 пъти
Здравейте!
Ще се постарая да бъда много кратичка и да не се увливам в излишни обяснения. Младо момиче съм, бях ужасно усмихната и по възможност, винаги жизнена, но - вече не... . много ми тежи, задушавам се от мъка.

Прекарах най-красивите 4 години от живота си с един ПРЕКРАСЕН мъж! За жалост, Господ реши да го прибере едва на 33. Това НИКОГА не бих могла да преживея.. Когато той загина, носех бебето ни и.. пометнах.. не знам защо изобщо останах жива. Не знам какво съгреших.. не разбирам живота, не мога да си простя, че аз дишам, а най-любимите ми създания ме напуснаха, дори преди да сме се порадвали на семейството си.
Той беш чужденец от доста заможно семейство. Получавах лошо отношение от страна на родителите му, заради това, че съм българка и защото бях така малка, когато се запознахме. Сега.. ме ненавиждат още повече, но не мога да ги съдя, знаейки какъв яд изпитвам, колко съм ядосана на живота, на всяка бременна жена по улицата.. не себе си, на Господ..

Единственият близък за мен човек след смъртта му-това е брат му. Сега и неговите и моите родители ме гледат с погнуса, щом се доближа до брат му, само той ми дава сили да продължа. Чувствам се безсилна, понякога плача с часове, с дни и просто припадам от умора. Имам нужда от подкрепата му, от глъдка въздух.. не мога да се примиря, не мога да си простя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: d0c468fc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто каквото и да кажа не бих могла да ти помогна. Мога само да ти съчувствам. Което съшо по никакъв начин не би могло да ти помогне. Много съжалявам че ти се е случилото такова ужасно нещо.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 67da218014
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баси..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1370100dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   е ти наистина си много неприятна! детето ти е умряло и мъжът ти е умрял и сега отиваш да се сваляш с брат му. за кво го правиш??? кво печелиш така???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5d259123b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До авторката:
Вчера прочетох историята ти и реших да драсна няколко реда. Писах, писах и ...го изтрих... Колкото повече се замислях в-у проблемите си, които сподели тук, толкова повече се убеждавах, че нямаш нужда от нашите ох-кания и ах-кания. Да, не се нуждаеш от съжаления или от разни клишета като „живота продължава”.
Защото той живота наистина ще продължи, но трябва да се научиш да живееш с болката, да я надмогнеш и да си дадеш шанс отново да обичаш и да бъдеш обичана.
А дали времето лекува – може би, но не заличава...
Живота предлага всякакви неща – ти си получила едни от най-лошите, сега позволи на хората, на които държиш да са близо до теб за да се подготвиш да изживееш и най-хубавите.
Желая ти много щастие!
До ном. 3: От позицията си на кой или какво си позволяваш да съдиш?!?

от една такава-онакава

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1cf42e7a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   такава-онакава сега ще ти кажа от ква позиция съдя. не съм много дърт и аз обаче една катастрофа прееба и моят живот. сега не се движа свободно като преди не мога да скачам да тичам да се радвам на движенията с крака и моята любима малко след катастрофата отиде при брат ми пак така за подкрепа и сега си живеят щастливки и си чакат дете а аз съм съкат и преебан от една **** като тази. съдбата знае кои са лошите хора и им го тъпче много лошо и моята неверна жена ше страда яко много скоро и тази страда щото е същата. аз даже знам защо се случи всичко тва с мене бях лош човек.
съдбата учи тва е.заслужавала си си го

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e57b2a12c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Миличка,искрено ти съчувствам за случилото се. Единственото,което мога да ти кажа и пожелая е да гледаш напред в живота, вярно,че живота предлага всякакви гадости и ти си се сблъскала с една от тях,но повярвай ми,че всичко ще отмине,ще намериш и ти своя принц,ще се радваш на бебче и ще бъдеш щастлива. Пожелавам ти го от сърце. Нали знаеш,че и след най-тежката буря изгрява най-топлото слънце! Целувки и успех !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d93431aa90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ВИ! Не искам изповедта ми да звучи като жалване, не търся съчувствие, но понякога е много тежко..
5, дано успееш да простиш и дано Господпрости на теб!
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a232429562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Щом на Бог разчиташ, ще се оправят нещата. Явно взаимоотношенията между Вас, семейството на мъжа, брат му и Вашето семейство са много сложни. Моят съвет е да направиш сложното просто. В скръбта само от допълнително усложняващо тегло няма нужда човек. " само той ми дава сили да продължа" може да крие някакъв егоизъм. Внимавай с това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker