Нещо повече от само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо повече от само секс
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1763 пъти
От малко повече от една година се занимаваме с едно момче. Миналата година излизахме за кратко, но спряхме, тъй като той искаше от мен да го правим, а аз още бях девствена и ме беше страх. Та, разделихме се. Оттогава се виждаме от време на време, излизаме, просто се натискаме, но той вимаги иска нещо повече. Проблемът е, че аз го харесвам адски много. Искам да съм с него, а той не иска връзка. Иска просто да се забавлява. Той също има чувства към мен, но явно не достатъчно силни. Всеки път, когато иска да се видим, аз отивам. Не мога да му откажа нищо, толкова го харесвам... Преди седмица отново се разбрахме да се видим. Отидохме в тях, но той отново започна да настоява да правим секс и да ме моли. Аз реших, че съм готова да опитам. Направих го заради него, за да бъде доволен. От тогава той ме търси по-често, но единственото, което иска от мен е това. Проблемът е, че аз искам повече. Искам да бъда с него, харесвам го адски много. Мислила съм много пъти да му поставя ултиматум и да му кажа, че или ще бъдем заедно, или повече няма да се виждаме, но нещо все ме спира. На първо място страхът, че ще ме остави и ще спрем всичко.. Освен това съм сигурна, че колкото и ядосана да му бъда, няма да мога да го изпълня, тъй като обади ли ми се, аз винаги съм готова да бъда с него.. Не мога повече така, искам да сме заедно.. Моля ви за помощ, какво да права? Как да не му бъда просто партньорка за удоволствия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3ca08ba729
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сама си виновна!!! Като е търсел, само секс, защо не си го отсвирила, ами се връзваш? Самоуважение имаш ли? !
Имах случай, аз също харесвах един мъж, но като псуваше и говореше грозни думи, някак си ми се отврати и спрях контакт, ако бях като теб до сега, да съм спряла контакт, какво като имаш чувства, нима не могат да се изпарят, когато се подиграят с теб и изхвърлят? !
Мъж, само със секс, не може да задържиш миличка!!!
Ще си намери приятелка, а теб ще зарежат.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3cf37dd2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имай достойнство и не му угаждай на всичко, което иска. Прояви характер и на някои искания му кажи-не. Отказвай му неща, които на теб не ти харесват. А иначе -Насила хубост не става. Ако той не иска сериозна връзка трудно може да го завържеш за себе си. Просто поставяй и своите оскания-той да задоволява и тях, не само собствените си желания.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b570a29ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го! Намери си някой, който те цени, ако не искаш да спиш с него не си длъжна! Ако ти наистина го искаш добре, но не давай да се възползват от теб! Сигурно бъркаш любовта с привличането, но ако не иска връзка с теб няма как да го принудиш! Решението е твое, дали искаш да намериш твоето момче или да си момиче за секс. Не се страхувай от самотата всеки има такива периоди. :)
Дори да му поставиш ултиматум едва ли ще има полза. Помисли си какво наистина искаш, и какво ще те направи щастлива, не се страхувай да му отказваш. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 699141c820
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това положение, е мечта за всяко момче. Връзка за секс, без обвързване. Според мен ако искаш нещо повече му кажи, или не си губи времето с него. Той няма да се промени.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 14c7f3797a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма как. Вече си му дала това, което иска. Не е мотивиран :)
Аварийно решение - кажи му, че повече не искаш да се виждате и без да му даваш повече обяснения започни да се виждаш с други мъже. Не му вдигай телефона и го избягвай старателно.
Вероятността да "изтрещи" и да почне да те гони е доста добра в твоя полза. Въпросът след това ще е дали ти ще искаш пак да сте близки ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker