Любов,истинска ,но трудна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов,истинска ,но трудна
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1433 пъти
Здравейте, имам нужда да споделя с някой, това, което се случва с мен. Ще се опитам да бъда кратък, въпреки, че всичко е много оплетено. Аз съм момче на 24години, работя и живея в малък град, имам си приятелка от една година. С нея всичко върви добре по малка е от мен разбираме се, но немога да кажа, че имам чуства към нея. Преди нея имах връзка с момиче в продължение на 4години, смело мога да кажа, че това беше любовта на живота ми. Предишната ми приятелка е с една година по малка от мен много е готина, отговорна, умна и най вече много красива и поддържана, най нежното същество в моите очи, прекрасна. Разделихме се, защото последно време просто не се разбирахме, характера и е много труден, но в това и е чара. Нещото което винаги съм оценявал и харесвал във връзката ни е това, винаги е била сериозна към мен, никога не е имало трети човек във връзката ни, просто е голям инат. С въпросното момиче сме разделени от около 2години, намерих си друга приятелка само за да я забравя, но уви нестава. Като побъркан съм по нея сутрин се събуждам с мисълта за нея, вечер заспивам пак с същата мисъл, през повечето време съм тъжен, много ми липсва, чуствата ми вече са по силни от мен. Тя учи медицина в пловдив, до колкото знам си няма приятел, защото следя профилите и постояннно... търся я, но без успех, не ме отразява. Знам къде живее в пловдив и преди седмица отидох, бях силно депресиран събрах смелост и отидох. Тя просто ми отвори и даже се зарадва че ме вижда, покани ме направи кафе, започнахме да си говорим като преди, тя освен гадже винаги е била и най добрата ми приятелка, докато ходехме. След дълги разгори за много неща, дойде момента в който аз и казах, че е било грешка да се разделим и т. н... отговорът и беше, че аз съм затворена страница, но меже да бъдем приятели Каза ми, че щом съм с друго момиче, значи чуствата ми не са истински а просто съм свикнал с нея. Опитах се да я целуна, но тя не ми отвърна. видях че ревнува, значи не съм и безразличен. Пожела ми да бъда щастлив... но как като тя е смисъла на живота ми. Решен съм ще опитам да се боря за пореден път. Немога захвърля всичко това на вятъра, обичаме се знам, че и тя ме обича, многократно ми е казвала, че обича само мен, късно през ноща понякога получавам тъжни любовни смс-и като е пийнала само тогава се отпуска. Брат ми има дете тя много го обича а и с жена му са близки, ще я накарам да е покани на гости, а ние живеем в различни къщи но в един двор. Искам да направя най голямата изненада така, че да си признаем, че се обичаме и да се свърши с този кошмар. ПОМАГАЙТЕ!!! Относно сегашната ми приятелка-оставих е. Относно родителите ми с една дума-обожават е. Забравих да кажа, че живеехме заедно в къщи и моя етаж е обзаведен по наш общ избор. А това и липсва много сигурен съм, чистеше всичко, подреждаше, готвеше постоянно.... помощ трябва да си дадем шанс!

Ш

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: b7a950f228
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момче, забравѝ за това момиче, всичко е свършило между вас. И с риск да те обидя, ще ти кажа защо. Тя учи медицина, пишеш, ами това е, вие сте на различно интелектуално ниво, ако не вярваш, прочети си поста по-внимателно и ще разбереш защо мисля така, ако не разбереш- още по-зле за теб. Моля да не се търси скрит хейт, няма такъв. За съжаление, това е истината.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 39fa29533f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Раздели се с приятелката си. Не й губи времето. Остани известно вреем сам, така и че бившата да го разбере. Пък тогава пак опитай да видиш какво ще се получи...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 82a32a4ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами сегашната? Няма ли да й кажеш, че търсиш бившата зад гърба й? Ако не се получи между теб и бившата, просто ще скриеш и ще се направиш, че нищо не се е случило?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker