Секс с обвързан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс с обвързан
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 4897 пъти
Ето я и моята история. Наскоро приключих една много важна за мен връзка, но от която просто нямаше смисъл, защото беше само сексуална. Сега, напълно сама и готова да отликва на предложения от свободни мъже, аз отново се проявявам като карък.. и попадам на обвързан мъж! Мъж, който ми е хвърлил око и който аз доста одобрявам, но прекалено много мисля и не зная как да постъпя. Всъщност в това се състои проблемът ми.. да му позволя ли да стигне до по-далеч.. дори и да е за една нощ.. или да се въздържа. Ще изглежам ли много лека и ще бъде ли огромна грешка от моя страна? Не е редно, да, но аз лично мисля, че грешката ще е негова, а не толкова моя. Моля дайте мнение по въпроса, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7059e15e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Защо мислиш, че грешката ще е негова? Той си има жена и семейство, а теб ще използва само за секс, за удоволствие докато му омръзнеш. Хич и не си мисли, че ще се разведе с жена си заради теб. Той е разбрал колко тие акъла, че си лесна, затова ти е хвърлил око.
Защо не си намериш мъж за семейство, с който и да имате дете...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 88c0aae550
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А той, колко точно е обвързан? - приятелка, годеница, съпруга?

До Номер 1: "мъжът за семейство" не се "търси" и "намира" все едно е кило домати от пазара. "Мъж за семейство" е мъж, когото да обичаш от все сърце. Ако не срещнеш такъв, по - добре хич не се и жени, да не се развеждаш после...

До автора: Ако не е женен, защо да имаш скруполи? Но, не бързай със секса. Спечели го първо, ако го харесваш. Накарай го да мисли за теб, да те преследва, да се отчужди от нея... Не му лягай на първа среща, ще го загубиш така. Флиртувай, но не се дръж като лесна.

И, да, няма да е негова грешката. Обща е. Не си измивай ръцете като Пилат Понтийски. Не е достойно.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 87fd3aeab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той не е женен, има приятелка, на която изневерява и с други-курвар е и честно казано за това не ми пука толкова.И да, опитвам се да се държа да ниво и да не изглеждам като лесна курва, ще изчакам да мине още време..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d70c672d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Еми, като е курвар, не му ставай и ти поредната бройка. Само ще се изложиш. А ако е супер добър любовник, може и да вземеш да хлътнеш и гледай тогава какво става... Стой далеч!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86635abd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   извинявайте че ще се вместя в темата но прочетах съвета на номер 2 и ми изникна един въпрос... значи аз съм такъв тип момиче.. малко недостъпна... обичам да карам мъжете да се борят.. да искат.. да дразня... и понеже всеки казва че мъжете са ловци и обичат такива игри... защо от известно време попадам на мъже които като видят малко трудност и се отказват? вече по лесното ли предпочитат?

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f4b10d042d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До номер 5 от номер 2:

Недостъпността е като лекарство - в малки количества и в точния момент може много да помогне, но при предозиране може и да убие човек. Не бъди прекалено недостъпна. Не давай всичко, но и не отказвай всичко. Не очаквай мъжът да свърши всичко - така ще си все разочарована. Нормално е да се отказват, никой не иска да си губи времето за "безнадеждни" каузи. По мои лични наблюдения, мъжете са директни същества и не обичат игри. На нас обаче, понякога ни се налага да "играем" за да постигнем определена цел. Ако искаш да разделиш мъж от половинката му, много ясно, че трябва да се играе. Но, ако всичко си е нормално, т. е. никой не е обвързан, тогава е безсмислено да "измъчваш" човека. Ако го харесваш, не се страхувай да го покажеш. Това не те прави 'лесна", а искрена. И двете крайности са отблъскващи - и "лесната" и "ледената кралица". Ако искаш успех с мъжете, най - добре забрави стериотипите. Забрави за ролите и за клишетата. Бъди себе си и прави това, което ти идва отвътре, а не това, което си гледала по филмите, чела по книги и списания или, което са ти казвали разни "доброжелатели". Всеки мъж е различен. Опознай добре този, който ти харесва и импровизирай смело. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 87fd3aeab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 3 : Номер 2, много ми хареса съвета ти много точен ;) и това с разделянето с половинката наистина би била доста сложна игра.странно , но си мисля, че в повечето ситуации е почти безрезултатна ...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2301bfcff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От 2 до 3:

Много се радвам, че разсъжденията ми ти допадат:) Е, ако човекът наистина си е влюбен, тогава... май нищо не може да се направи... а и не бива:) Но, това няма как да го знаеш от по - рано. Затова, няма нищо лошо да се опита. Всеки заслужава шанс в тоя живот! Това, че някоя го е срещнала по - рано, не означава, че ? е вързан в кърпа доживот! Може пък точно ти да си истинската му любов и той твоята... Но, ако не е така... ако се окаже, че наистина обича жената до себе си, тогава вече трябва да се отдръпнем... Така си мисля поне аз.

Поздрави!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86635abd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   от номер 5 до номер 2 :
Благодаря ти за изчерпателния отговор ...искам да знам още нещо и пак се извинявам на авторката че се намесвам в темата ...има хора които не могат да говорят открито за чувствата си ...аз съм такава ..поради редица фактори ..най вече страх от нараняване не мога да седна срещу човека и да му кажа направо какво чувствам ...възможно ли е дадени жестове да се вземат като израз на чувства ...примерно подарък или самото внимание към човека което е по специално ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5ffd95d569
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 2 до номер 5:

Здравей!

Както и ти самата казваш, това е проблем на много хора. Но ти съвсем правилно си се ориентирала към компенсирането му с жестове. Това е даже повече от компенсация, защото думите може и да са празни приказки, а жестът със сигурност значи нещо. Не се притеснявай да оказваш внимание на човека, когото харесваш. Дано не е дебил и го оцени! Подаръци прави много внимателно. Когато сте още в началото, добре е да има повод. (подаръците без повод са за вече изградена връзка). Гледай да не са и прекалено скъпи, да не реши, че искаш да го купуваш или, че се перчиш с пари или нещо подобно. (То със сигурност няма да е това, но човекът може да си го помисли). За един подарък най - важното е да казва: "Аз се интересувам от тебе като човек, аз те познавам, знам кои са ти хобитата, какво харесваш" и т. н.

Въобще, внимание можеш да покажеш по много начини. Важното е да се стремиш да опознаеш човека и да му покажеш, че ти е интересен като личност. Показвай му това, БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ОТ ХОРСКОТО МНЕНИЕ. Добре е и колкото е възможно по - рядко да си казваш сакралната фраза: "КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ТОЙ ЗА МЕН". Следвай усета си. Даже и нещо да би изглеждало идиотско на приятелите ти, например, на него точно може много да му хареса. Точно затова е много важно да знаеш конкретно с кого си имаш работа. Към всеки мъж си трябва индивидуален подход. Няма общи правила. Но, ако се потрудиш да го опознаеш, ако слушаш сърцето си, а не чуждите предписания, тогава значително ти се повишават шансовете за успех! Абе, просто прави каквото ти идва отвътре! И помни: "Съдбата помага на смелите!" (мисъл от преди 2000 години, извадена от произведение, наречено "Изкуството да обичаш") Желая ти много успех!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 92f7bfd24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 5 до номер 2.. Благодаря ти.. за съжаление човекът се оказа дебил... взе си подаръците и ми каза чао... просто няма как да знаем дали този човек за когото правим нещо ще е правилния и ще го оцени... още повече че има страхотни артисти.. кофтито е че заради поредния боклук страдат и останалите... Благодаря ти за вниманието и съветите ти

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 65dffcc277
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не вярвм докрай в спонтанните неща. В тях липсва моментът на оценка и са с голяма вероятност рисковани. Затова са и по силна тръпка. На тях именно залагат всички писачи на любовни истории, вплитайки провидението и съдбата в романчетата си. Всъщност ние сме обикновени грешни и уязвими хора, които не бива да се отказват от риска на спонтанността, но и не бива да залагат много на нея. Ето защо, първата крачка се прави свободно под напора на първото впечатление, но после задължително се прави оценка на ситуацията, в която си се озовал. Моето мнение е, че няма как да правиш оценка на ситуацията, без да си в нея. " Курвар" съгласно смисъла, който влагаш в тази дума, има право да бъде всеки млад мъж, както и" курва" в същия смисъл -всяка млада жена. Семейството е важен съюз -ако двамата не си подхождат в нещо съществено, каквото е сексът в днешно (а защо само днешно) време, ще се наложи празнината да се запълва по други начини, а това вече би било с доста по тежки последици, от разделите преди брака. № 2 е перфектна в разсъжденията и съветите си. Не мога да си позволя коментар по тях, защото нямам аргументи противни на нейните. А за авторката -няма да си поредната" бройка" , ако се окаже, че си по дбрият избор за него, но не бива да забравяш, че съществуват (ако не сега, то по късно, задължително) и по добри от теб. Но и от него има по добри, така, че по този показател сте" квит" . С теб той няма да престане да" търси" , но същото важи и за теб -вече си го правила за самия спорт, не ти пречи да опиташ отново. Не намирам нищо соъдително в това, за разлика от някои други писали преди мен. А по възможно е от статута на спорт, да се превърне в нещо по сериозно. По трудно е да се случи такова нещо вследствие на съзерцание, така, че ти пожелавам да бъдеш по смело момиче! Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bc66a00081
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От номер 2 до номер 5:

Здравей пак!

Поправи ме, ако греша, но мисля, че си много млада още:) Т. е. твоите "мъже" са по - скоро "момчета". Те, за наше съжаление, обикновено не знаят какво искат! И хич не се замислят колко ни нараняват с неосъзнатите си ракции. Не си заслужава да страдаш и да си вменяваш разни комплекси заради тоя дебил - оттървала си се, всъщност! Виждам, че си добра и способна да обичаш, готова да се бори за любовта, а не някоя "Спяща красавица", чакаща вълшебния принц... Всъщност, на повечето стойностни момичета "не им върви" в първите опити. Поне аз така съм забелязала. Важното е да не се оставяш подобни простаци да те "изваждат от строя", поне не за дълго:) Знам, че е трудно - вложила си чувства, усилия... и нищо... НО - ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТЕБ! Ще мине време и ще срещнеш ИСТИНСКИ МЪЖ, който би те оценил и би се държал с теб като с ДАМА. Не губи надежда, поддържай форма и ще стане:) При мен стана. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: fd81b7a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   от номер 5 до номер 2 ..благодаря ти ...думите те ми подействаха освежаващо ..все още съм в "сляпата неделя "..все търся вината в себе си ...но един ден ще се отрезвя и ще осъзная че всичко е било за добре ..надявам се ...всичко хубаво ти желая ..и успех желая и на авторката ...един съвет от мен ->пази сърцето си ...има толкова хора които нямат съвест и не им пука ..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0937f07a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   нм 5 и 2,що не вземете да си размените тел.номера :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 87fd3aeab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   от авторката :
до номер 5 -благодаря ти за съвета.Имам сърце и мога да обичам, смея да кажа дори че се влюбвам много лесно.Яд ме е, че съдбата ми изпраща все такива непукисти като последния ми случай, нещо става в мен, разума ми се губи и започам да правя глупости, да нямам съвест, да не ми пука от нищо..и чак след кратко време да осъзная какво съм направила и да започне да ми е адски гузно.Мразя когато става така, имам чувстото че отблъсквам свестните момчета и привличам лошите..сякаш аз самата съм "лоша".. а не съм такава..Започвам да изпитвам малко срам дори, защото вече стигнах достатъчно далеч с този човек и най-лошото е че не е първия обвързан мъж, на когото съм позволявала да съм поредната..и да, малка съм и знам, че живота е пред мен, но ми трябва в момента нещо много позитивно, за да спра да се измъчвам.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fd81b7a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   не се измъчвай ..нищо случайно не ни се случва в живота ..всичко това е един урок за теб ..дано да съумееш да извлечеш поуките от него ...и дано един ден когато си намерила мъжа на живота си и си безкрайно влюбена и щастлива не се окаже подобен на този с който си в момента ...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0adc7d7a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ! мъжете се възползваме от подобни объркани жени просто за поредната бройка малко са жените който ценят мъжете до тях .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2c594ad40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами ако просто и на нея и се прави само секс? ! Щом си го харесва нека пробва, пък каквото излезе. Не се ли замисляте, че щом харесва мъже, който нищо сериозно не могат да и предложат, значи тя самата търси това, което и се предлага. Иначе щеше да си падне по някой самотник и хайде хоп троп след 2, 3 месеца сватба. Давай мацка, щом те кефи действай, пък дори да е най-голямата ти сладка грешка.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fba0373f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   19, хоп-троп и видиш ли минали 12 години от както мацката е питала. Определено е станало каквото е имало да става. Та съветът ти е леко позакъснял, ми се струва ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker