Изключително объркан и изправен пред огромен кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изключително объркан и изправен пред огромен кръстопът
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2015 пъти
Здравейте,
Първо искам да помоля модераторите за подкрепа и публикуване на историята ми, защото наистина имам нужда от съвет и подкрепа - дори и анонимна.
На 26 години съм и съм изправен пред може би най-голямата дилема в живота си, от която НЕ намирам изход.
Бях с момиче в продължение на 4 години. Бяхме дори и 2 години в друга страна. Трудно ми е да опиша чувствата и моментите, които сме имали заедно. За мен тя беше мотивацията да продължавам напред и да постигам всичко. Нека започна с това, че бяхме най-добри приятели, имам невероятно силна връзка с баща й. Просто в него намерих подкрепа, която така и не открих в истинският си баща. Животът никога не ми е бил бесен и съм се лишавал от абсолютно всичко, за да я зарадвам и да я видя усмихната. Ако трябва да описвам милионите перипетипрез, които сме минали надали ще ми стигне мястото. Винаги съм бил до нея - смел и истински. Случи се така, че след втората година в чужбина се прибрахме и аз започнах да работя върху това да създам кариера и основа за бъдещо семейство. Нещата започнаха да се нареждат и започнах изключително добра работа, която ми даваше всичко, което имах, но взимаше доста от времето ми с нея. Аз разбира се таях надежда, че това е за добро и ще мога да осигуря семейството и домът, към които се стремяхме. Искам да изясня, че към момента съм управител на огромна фирма и имам всичко в кариерен и финансов план, за да създам това, което искам. Проблемът е там, че вече нея я няма. През времето, в което аз се бях отдал да работя върху нашите мечти тя се отчужди. Разделихме се преди година и половина, но тя не престава да ми звънни ежеседмично. Правил съм милиони опити да я върна, но разбира се безуспешни. От около година тя има друг приятел, който е от друг град и идва да я взима всяка седмица. Тя от нейна страна продължава да твърди, че не е продължила напълно и това явно ми дава напразни надежди. Казва ми, че я боли, но не знае как да продължи. Не й звъння, нито безпокоя повече, но тя се обажда тук и там и не спира да ми е в главата и мислите. В момента усещам как бизнесът ми зацикля на едно място, защото мисля постоянно за нея. Казах й, че е по-добре да спрем да говорим и всеки да продължи - тя се съгласи и ето - преди два дена ми се обади и отново разговаряхме около час. МОЛЯ ВИ за съвет, някой минавал ли е през подобна ситуация. Може би ще ми кажете, че е добре да я оставя или блокирам, но не съм такъв човек. За някого, който е направил нещо за мен оставам лоялен до край. Не искам и да се лъжа с други жени и да запълвам празнина. Опитвал съм се да говоря с нея, но тя е прекалено изчерпателна, казвайки, че я боли, че не ми вярва и т. н. МОЛЯ ВИ, МОЛЯ ВИ... дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 866db15e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боли я, а е с друг, това ми обясни, каква болка е?
Значи 4 години заедно, когато сега сте разделени и хуква при първия срещнат, сорри пич, но тя не те е обичала, толкова колкото ти нея.
Звъни ти, защото имаш бизнес, ако закъса, да си нейната опора във финансова гледна точка.
Една двойка, която се обича и която е преминала през всичко, не би трябвало, да се разделя, толкова лесно.
Разбирам, да е било заради изневяра, но то е защото не си обръщал, много внимание при положение, че е знаела, защо го правиш.
Щом сте се разделили, това е край!!!
Не се обръщай назад, гледай в настояще и ти пожелавам, да откриеш любовта на живота си, но този път наистина.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c85a4ddc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е или я блокираш или те търси нон стоп. Сори, тва е дилемата дефакто - да продължиш или не.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6fd388fe04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти не го виждаш, но съдбата е видяла, че тя не е подходящият човек за теб! Помисли си как се държи - има си приятел, ама и тебе не ту пуска, натоварва те, това НЕ Е ЧЕСТНО. Тя не те обича, тя е енергиен вампир. ТИ си си най-важен, не й вдигай вече. Продължи напред. С друга. Може да е клише, но от собствен опит ти казвам - клин клин избива. В съзнанието ти новото момиче ще измести тази не знам как да я нарека. Веднъж те е предала, ще го направи пак. Тегли чертата и само напред. Успех и стискам палци. Ти си свестен, добър мъж. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ce2fa55368
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ви благодаря!!! Чета всеки един от коментарите ви и се възхищавам на това, че има хора, които споделят опита и отделят от личното си време, за да помогнат!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f86b32dcfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Каква помощ, освен да ти нарисуваме явната картинка. Поради липса на особени опции в чужбина и това че си правил всичко ЯВНО за нея, тя си е хранела егото и сте се обичали уж. Тук си започнал да обръщаш повечко внимание на работата, тя явно няма достатъчно акъл в кратуната да проумее защо, и се е отчуждила понеже в нейната глава тя вече е била на второ място за теб.
Съответно си е хванала първия по настоятелен който и е свалял звезди, ама след като я е изчукал няколко пъти нещата не са и толкова розови. Явно е че не знае какво иска - интересно и е да е секс обект, но пък няма връзката с тоя новия си приятел. Та сега ви ползва двамата - теб да ти плаче на рамото и някакво приятелство, другия за секс и да си задоволява нуждата от внимание.
Та ти си решавай какво и доколко ще търпиш. Аз лично бих и казал да реши сама какво иска, и да не ме занимава докато не го направи. Също че ако е толкова жадна за внимание и не мисли че тия неща които правиш ги правиш и заради човека до теб, да не те занимава с простотии докато не порасне.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9ebf555ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора: Просто след като се разделихме й обещах, че винаги ще съм до нея и може да разчита на мен. Лоялността от моя гледна точка е едно от най-важните неща, както и мъжката дума. Това различава момчето от мъжът. Осъзнах обаче, че тази отдаденост и лоялност могат да се превърнат в глупост, давани просто така. Наистина много благодаря за всеки прочит, коментар и съвет. Намирам сила и истина в редовете ви. Благодаря

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5710115c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, човек, ти луд ли си? ! Каква кариера и бизнес ще правиш, след като едно решение в личния си живот не можеш да вземеш и хленчиш по форумите? ! Една жена, с която виждаш, че няма смисъл да си, те разконцентрира напълно. Били сте заедно и много сте преживели, но не можете да слепите счупеното. И не мога да го разбера това "аз работих да подсигуря бъдещето"? Един наем толкова ли е трудно да се изработи /от двамата/ и да имате нормален живот? За какво е това гонене на Михаля? Хората сега потребяват 10-100 пъти повече материални придобивки, но изобщо не са толкова пъти щастливи. Все се оглеждат за повече. Помисли какво ти е приоритет. Твоята Жулиета е "хем сърби, хем боли, хем драго ми е". Тя не е щастлива с новия/разбирай няма достатъчно пари, и за това ти мрънка по нощите. Ако се беше уредила с някой, който да я развежда по Малдивите, изобщо нямаше да се сети за теб. Не пуска клона, преди да се е хванала здраво за друг. Това е.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c76faedf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Жалко, че така са се развили нещата. Ако тя е млада, а ти не си й обръщал внимание, а около нея са се въртели други мъже, които са я ухажвали, товае станало в крайна сметка. Тя се е поддала. Може би първо е трябвало да й предложиш брак, за да види тя, че имате бъдеще и тогава да се заемаш с бизнеса.
Сега, какво. Щом е с друг-значи край. Тя е избрала и то не теб. Постави й ултиматум-или да се връща при теб, или да спре да звъни. Така да си играе с двама ви не е честно. Дай й срок-ако до месец тя не се е разделила е не сее върнала при теб, то-край. И наистина сложи край. Какво е това-да ви върти и двамата на пръста си.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 13e90183e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Зa дa ти е кaзaлa, че я боли и не ти вярвa, то ти спестявaш нещо вaжно. И щом спестявaш нещо толковa вaжно, знaчи, че имa прaво дa не ти вярвa... тa ти и тук кaто aнонимен, търсещ съвет, не кaзвaш истинaтa. Прaво е момичето.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7f89e6efa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мога да кажа само едно - ти си страхотен човек които знае какво иска И се бори да го постигне. И според това което казваш си постигнал много. Това че тя е човек които не може да го оцени, не е твои проблем. Знай само че има много жени които биха го оценили. Сега е въпроса да ги потърсиш.
Разбира се има И много които биха те искали само заради парите, трябва да се пазиш от тях.

Сувета ми е, колкото И тежко да е, а за теб наи-вероятно ще е много, спри всякакъв контакт с бившата ти. След първия месец ще е по лесно вече. Зарови се в работа И опознавай други момичета.
Успех!

М20

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6bba263fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей,
Продължи на пред с нови цели и с нов партньор в живота си! Изгради си свой любим кът, свое семейство. Блокирай разговорите-кажи й, че тя те натоварва повече и разговорите с нея те объркват.
До болка си лоялен към нея или към баща й? -но не бъди глупакът зациклил в /минало/, а бъдещето принадлежи на друга. Дай си и ти личен шанс да живееш. Живота ти дава урок, тя вече се опитва без теб да живее! Бъди успешен в изборите си не само в кариерата си, бъди винаги оптимист. Миналото остави в миналото. Може да те боли, но спомените и обажданията й, те правят нещастен. Вземи се в ръце, преоткрий забравено хоби, или стари приятели, виж се с роднините си, поговори с близък за теб човек- това винаги помага да преосмислиш нещата от живота си, да се погледнеш от страни. Приеми го като етап от живота си, който трябва да преодолееш. Като стара рана, позволи си да оздравее сърцето ти, имаш опита и грешките от това старо минало. В личен план рискувай да мечтаеш, да отвориш сетивата и сърцето си, просто времето е пред теб.
Много сериозен човек си- просто намали малко темпото, събери себе си, притегли изборите си. Ако все още мислиш, че тя е жената за теб-не от лоялност, не от навика просто- направи последен опит да си я върнеш, ако е просто приятелство за приятелски разговори- не прави никакви стъпки за нещо по-сериозно, и постепенно спри да й вдигаш телефона си.
Желая ти личен успех със самия себе си, направи себе си щастлив в личен план, бъди щастлив!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d1f9767e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Продължи напред и не се оставяй да бъдеш утешитрлят й. Тя е мибало, нали не искаш да си пропилееш живота така! Сега се наслаждавай на това, коеъо си постигнал и отвори душата и сърцето си. Животът е хубав, объркан си, но отстраниш ли я от живота ти ще изгрее слънцето! Ж 35 г.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e03aacab24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хората които искат или молят за съвет, го правят по две основни причини ( освен нерешителността си).

1. Да направят точно противоположното, на това кото са ги посъветвали.

2. Да послушат съвета, само и само, за да имат кой да обвиняват, в случай, че съвета, не ги е довел, до желания резултат.

Решението на всеки един проблем, лежи в познаването на детайлите му.

Моят съвет е, седни си на Д-то, използвай онова, дето ти е между ушите, и се опитай да вземеш най-доброто решение, за теб самият.

Дали ще ме послушаш, няма значение, все пак знаеш мнението ми за съветите:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker