Не го разбирам!!!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не го разбирам!!!!!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1832 пъти
Здравейте, мили хора имам едно питане към вас. Познаваме се с едно момче от 3 години вече. През тези години си станахме доста близки приятели, а от година сме и в една компания Миналото лято на купон у тях се напихме доста и си казахме неща, които може би никога повече няма да изречем. Той ми каза колко страхотен човек съм, колко ме харесва, забавна съм и още доста хубави неща. Както се досещате обаче имаше едно "но". Тъй като аз съм леко пухкава и честно казано нямам нищо общо с неговия тип никога няма как да се случат нещата между нас. А и той далеч не е мой тип :D
Както и да е от тази вечер насам имахме само още веднъж подобен разговор и то беше преди да замина. Вече 4 месеца съм на еразъм в Австрия и почти не се чуваме. последно ми намекна преди да замина да се стегна тук и като се върна да ме взима а вече имаше прятелка от два месеца.
Първо не съм сигурна какви чувства имам към него, защото е страхотен приятел, често ня вярвах че такива хора съществуват още Второ последно като се чухме се скарахме, защото ми каза че е на работа и няма да го видя седмици наред след като съм се прибрала в България, ав яда си че е предопреден кога си идвам, н все пак е решил да се пише на работа, аз го нарекох параноик, защото ревнува без причина прияелката си, той ме изкритикува относно едно момче по което си падам тук в Австрия. В общи линий се скарахме малко.
Преди минута говорих с най- добрата ми пприятелка и тъй като аз съм малко маниак на това да знам всеки момент къде трябва да съм, колко време ще отнеме, стрикна съм просто. Опитвайки се да организирам всички да се видим веднага щом се върна тя просто се ядоса и се изпусна че са искали да ми направят изненада. По точно този въпросния е проявил инициатива за това. Искал е да направят нещо специално за мен, а аз пак прецаках всичко.
Осъзнах колко пъти се е опитвал да направи нещо за мен и аз колко пъти ъм прецаквала нещата и после сме се карали.
Не знам какво да правя, дайте ми съвет. Харесвам го разбраме се през доста голяма част от времето, но тойме обърква казва, че няма чувства към мен, в следващият момент разбирам колко пъти е искал да направи нещо специано за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 431407f8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уж сте само приятели, а ти казва да се постегнеш и да те взема? Т. е. дебела си, готин човек си, но ако не отслабнеш, няма да правя секс с теб? Ти сериозно ли се чудиш за него? Той дори приятел не ти е. Повярвай - един ден ще го разбереш.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b2ce2d4734
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би те харесва. Дай му шанс. Ти си се отказала предварително, смятайки, че не си Негов тип. Тоест ти сама блокираш нещата между вас. Защо?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d4e98f7a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момчето определено те харесва, но за съжаление, прекалено много се влияе от чуждото мнение, затова ти е казал тая простотия с отслабването, което направо не е за коментиране. Такъв не ти трябва, послушай номер 1.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker