Казва че ме обича но не спира да търси него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казва че ме обича но не спира да търси него.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2230 пъти
Добро утро/Добър вечер/Добър ден

Здравейте аз съм момче на 20 години. От 1 година имам приятелка тя също е на 20. Но от 3 седмици насам тя си намери приятели ( или по точно приятел. Според нейната майка са били приятели. Но понеже живея в Холандия а тя в Германия и ни делят само 250км. Но от 3 седмици насам тя ме ми обръща внимание каквото и да правя. Пиша и поглежда го и до там след 10-15 минути отговаря. Днес и вчера на 18-06 и 19-06 бях там тя сподели, че са излизали САМИ..! и не в града а извън държавата (до границата) Попитах я има ли нещо което не ми е казвала. Нейният отговор е НЕ да но той и написа нещо а телефона беше в мен. Защото тя не се спря пише ли и веднага отговаря.... та той и писа защо и говорел така боляло го, че вчера са се целували.... това ме заби в земята. Правих и правя всичко за нея. НО тя не го оценява. Аз я обичам повече от себе си. Сигурно има и други хора като мен. Аз съм заклет фен на Кар Аудио. Продадох и автоколоните който имах и баса дори и усилвателите. За да отида при нея а тя на 17 срещу 18 от 23 до 04 са били заедно а не пита готов ли съм да тръгна или пък дали съм се събудил. А аз на 18ти 4 чеса заранта тръгнах. Бих искал вашето мнение.
Казва че не го обича а го харесва като приятел. Мен ме обича но един път не искам да сме заедно един път искам.
Ако някой нещо не е разбрал сега накратко.
Ние сме 1 година заедно но от 3 седмици се намеси 3ти човек. Който тя не оставя намира/ не ме търси/не се интересува от мен/ Когато и кажа да го остави тя е готова МЕН да остави но не и него.
Много бих искал да ми помогнете. Тя постоянно мисли за него... дори и когато сме заедно
Давай те съвети/въпроси каквото пожелаете.
Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: ba36ac8e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   мисля, че и сам знаеш отговора. момичето просто не те обича или не достатъчно. може да е с теб по навик, може да те пази като нещо сигурно докато намери по-добър, може да си гали егото, че повече от 1 мъж припадат по нея... може много неща, ние няма как да ти кажем точно.
по-важното за теб, е че тя не те обича. не гледай думите, а делата на човека. ако не е този, ще е някой друг. колкото по-скоро я оставиш, толкова по-лесно ще продължиш напред.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ee594f3883
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи я. Свършена работа е вече.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6269c1f3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не обичай никого повече от себе си. Обичай се и се уважавай. Това мога да ти кажа. Ако тя е решила да тръгне с него нищо не може да направиш-Насила хубост не става. Според мен й кажи, че приятелствотот й с този човек те наранява. И ако тя наистина държи на теб, ще спре. Ако не го направи, значи не те обича достатъчно. Тогава спри да й пишеш известно време.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f3f8a6ab97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Класически бермудски триъгълник. Ти си потъващия. Използва те. Ненужен си. Не можем да помогнем.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a3b22e6041
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Мнението ми е че си НЯМАШ и напонятие какво правиш :) С това поведение би отблъснал всяка една жена приятел.

Ти си сигурен залог... продаваш неща които обичаш, кланиш се и т. н. Очевадно - тя те използва само за запълване на времето.

Приятел, като мъж в края на 20-те си ще ти кажа, че най-важният урок за жените е... Желанието трябва да е 50 / 50 от двете страни ;) Ако ти я искаш 95%, а тя теб 5% всичко е ОБРЕЧЕНО ЗАВИНАГИ. Трябва желанието да е двустранно, няма как да убедениш някой да те "жалае".. много хора си мислят че тва е "пазар", но са много далече от истината.

Която и жена до теб, трябва да знае ча ТИ МОЖЕШ без нея, че можеш лесно да я смениш.. Помисли си за главният герой от 50 нюанса сиво ;) Защо жените по света луднаха по този филм? ! Във филма миличкият и нежен "фотограф" беше заврян в миша дупка, а "садиста-милионер" получаваше цялото внимание и секс на света.. Защо? Защото жените УВАЖАВАТ мъже които имат цел в живота, свои си неща там и не се отказват от тях, а жените са просто допълнение.

Ако някоя жена стане центъра на вселената на един мъж, то тя губи на момента уважение към него. Давам ти мъжки съвети, жените ще ти говорят други глупости за мило поведение, жестове и т. н.. и като им намръзнеш ще отитяд да се наебат с лошото момче :)

Инвестирай, инвестирай, инвестирай в себе си ;) Работи, имай интересна кариера, бъдеще, финанси.. Финансите позволяват да водиш интересен начин на живот.. инвестирай в социалната си среда, в тялото си и т. н. След като станеш достатъчно добра "оферта", жените сами ще те търсят.

Моят искрен съвет е да не се фокусираш в/х тази жена, дори да я "спечелиш" само ядове ще ти създаева. Отдръпни се рязко и я пиши "загуба".. ако се върни я секси и се фокусирай в/х това което ти казвам. Прочети книги като "the way of superior man" и "the rational male". Тия 2 книги ще ти обърнат представите за живота и жените, особено втората.. и ще ти спестят мноооооого мъки :) И не слушай жените кво казват! ;D

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ce57d7083b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно съгласна съм с номер 2....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 50dfd3e012
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи я. Не те обича и уважава. Само ще страдаш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: be3ae3ff18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Глупоста е много по-опасна болест от СПИН-а. Особено на такива като номер 5, които си мислят че са открили на хляба мекото. А реално не правят нищо по-различно от това да превръщат всичко в търговия и даже не осъзнават че играят чуждо хоро.
Иначе за авторчето - почти всички жени(особено тия дето не са видяли нищо в живота) ги интересуват предимно вниманието и емоциите които им показваш. Много малко забелязват това което реално правиш за тях. Принципно мъжете са обвинявани че не порасвали и били като деца - трябвало да се грижат за тях. И това донякъде си е така. Но пък повечето жени са си бебета, не деца. Ако не си се мъчил да привлечеш и най-вече да задържиш вниманието на едно бебе, няма да ме разбереш. Него не го интересува кой го е хранил или забавлявал вчера, ако му предложиш нещо което иска днес. Това че утре може да реши че и това не му е интересно е отделен въпрос. Единственото хубаво е че наистина не са бебета и може да ги оставиш да си чупят главите колкото искат. Обикновено след няколко сътресения им идва и акъла. Дали ще я искаш обратно тогава е загадка. А има и такива които и след сума блъскане така и не им идва тоя пуст акъл.
Та остави я да си блъска кратуната с тоя новия като и е мерак, така или иначе насила не става. И следващия път недей прави подобни глупости като да я поставяш на 1 място пред всичко. 1 място трябва да се печели, не да се дава по милост - т. е. и тя да прави жертви за теб. Докато не го прави, винаги гледай себе си първо.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 82b9cab93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бягай далече от нея, че да не си блъскаш главата и да страдаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 33503ca88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз пък съм съгласна с номер 5.
Имала съм мъже като автора в живота си и ги наричам и до сега момчета, макар че са били на благоразумна възраст да бъдат наречени мъже. Мен лично отношението да съм номер 1 в света на друг човек ме плаши, отблъсква и по никакъв начин не ме заинтригува. Оценявам жеста, оценявам отношението! Но все си представям как след 5 години ще искам да се разделим и той ще си среже вените, защото аз съм неговото всичко. Такива момчета на мен ми изглеждат психчески нестабилни. Особено пък когато привързването е станало свръхбързо както в моите случаи. Да получа сърдечно предложение за съвместно живеене на трета/четвърта среща. Кой луд прави така?
Най-добре съм се чувствала в компанията на хора като в коментар номер 5. За тях аз не съм центъра и никога няма да бъда. Не искам това, стана ясно вече. Тяхното внимание се задържа много по-трудно и има значение какво ще кажеш. Те също те слушат като крайно влюбения тип, но в повечето случаи разсъждават върху това, което казваш и те преценят. Не се прекланят пред всяка твоя дума, не я приемат за пълната истина и си имат собствено мнение. Печеленето на тяхното доверие, уважение и най-вече на тяхната любов е по-постепенен и приятен процес. С тях можеш да говориш за своите амбиции, да печелиш добри съвети и да се чувстваш сигурна, че имаш силно рамо до себе си.
На 20 години е ясно, че не може да си постигнал всичко в живота си. Но притежаването на амбиции, следването на план и запазването на здрав разсъдък е достатъчно за да те хареса жена. Докато си влюбчив младок ще хващаш и все буйни момиченца.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f70a4b20c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5 прав, кефи ме.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1482502bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти си вече рогоносец... Ако ти харесва положението още сега да ти изневерява, всичко е ОК.. Но, след това ще има други мъже и други мъже и ти вечно ще я чакаш... Т я няма да остави, защото това е райска свобода. Има си мъж вкъщи, който се грижи за всичко и не прави проблеми, да не е луда да те изпусне...
Но, ако си истински мъж намери си друго момиче...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a3b22e6041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   до 9

(аз съм N5)

Ти ако не си го разбрал до сега, всичко е търговия :)


В момента обществото ни са във фаза на разпад, заради отприщената женска сексуалност. Това не е мой анализ, а на Фройд и други известни философи, които са изследвали какво се случва с обществата, когато женската сексуалност няма контрол - обществата се разпадат. Аз съм доооста либерален, но съм съгласен с тази теория, защото въвежда закона на "джунглата"

Жените имат 2 "сратегии" на размоножаване или се сексат с богатият/успешният ИЛИ с мъжа с отличителни външни белези - разбирай красив, висок, поведение на казанова. Казано по просто на американски "Alfa fucks, beta bucks". А тия които не могат да предложат нито едно от дввете, отиват на генетическото бунище.

Има статистиски че около 35% от мъжете на възраст до 30 год в САЩ не са имали приятелки, в Япояния е много по-зле. Когато обстановката е толква жестока или слагаш нещо на масата или го караш на чикии. М/ж мастурабацията е N1 убиец на умението да привличаш жени, разгледайте your brain on porn ;)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: be3ae3ff18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   5/14 добре е поне че осъзнаваш какво говориш за бизнеса.
Иначе аз лично обичам да наричам нещата с имената им, колкото и на повечето жени да не им харесва. Следователно на подобни бизнес отношения, няма как да им казвам "връзка".
И далеч "връзките" не са единствения вариант да не караш на чекии. Всеки средноинтелигентен човек знае че не ти трябва да си плащаш за кола под наем всеки ден, като се возиш 2 дни в седмицата евентуално. Това което поддържа "женската сексуална революция" са глупавите мъже. Които плащат далеч по-висока цена за това което жените им продават.
Но като цяло е несериозно да даваш "бизнес съвети", на човек който наистина има чувства - нещо което много хора в днешно време само са чували че съществува. На него не му трябва да привлича жени за да е "атрактивен бизнес", а някоя която наистина може да го допълва.
Вече ако идеята е само за секса - жена се лъже много по-лесно от бизнеспартньор. А и да не са ти по специалността лъжите - винаги може да ги замениш с пари.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 662ad5f264
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   14 - И аз не съм имал приятелка и никога няма да имам. Имам достатъчно пари, изглеждам прекалено добре и имам предостатъчно приятели, за да се зачерня във връзка. Секс, колкото искаш. Ако съм толкова закъсал, просот ще отива в някоя студенстка чалготека и там лесни има, колкото си искаш.
От емоционална подкрепа нямам нужда, защото съм мъж, а с начина си на живот, се съмнявам, че ще избутам до 50... както е тръгнало и 40 ми е много, така че няма да мисля за старините си.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 662ad5f264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14 - Чакай, чакай. Това, че Сулю и Пулю не могат да си хванат жена, не означава, че трябва да им дадем такава. И западното общество се опитва да се диагностицира със собствения си упадък от 200 години насам.

" А тия които не могат да предложат нито едно от дввете, отиват на генетическото бунище. " - И това е лошо нещо? Как?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker