Вече не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не ме желае
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1299 пъти
Не ми е леко да го призная, но истината е, че съпругът ми не ме желае, а и вероятно не ме обича вече. Заедно сме от 9 години, първите 3 от които бяхме като герои от порно филм, правехме го където и когато ни застигне желанието един за друг, след като заживяхме заедно дори се прибираше в обедната почивка за да „обядваме“ заедно. И така докато не се оженихме и не се роди първото ни дете, близостта ни рязко намаля, имахме и проблеми със свекървата, но не това е причината, а и нещата там се успокоиха, скоро след първия рожден ден на детето ни забременях с второто ни дете, подчертавам че той искаше децата ни да имат малка разлика, за да растат заедно. Така и стана имаме две прекрасни деца, които са като малки котета, непрекъснато са заедно в игрите и всичко останало, здрави и щастливи деца. Но след раждането на второто ни дете секса съвсем се разреди, първо беше веднъж седмично, после на две седмици, на месец и така докато не ме погледна чак след 3 месеца. За себе си ще кажа, че винаги съм усмихната, ведра, в добро настроение, въпреки че не намирам особена помощ за децата и домакинството не мрънкам и не се оплаквам за глупости. Винаги го изпращам и посрещам с усмивка и целувка Споделя с мен и винаги го изслушвам с внимание, приятели сме, но тръпка не изпитва към мен, не ме желае. Напълнях след второто раждане, но спортувам усилено и се боря с тези 10кг отгоре, но трудно се получава защото имам здравословен проблем. А той е мъж за пример, работи много, за да живеем добре, грижи се за нас, никога не закъснява от работа и все още се обажда през деня да ме чуе. Отказва да говорим, за него няма проблем, бил изморен, твърди че не ми изневерява, не го притеснявало че съм напълняла и така дрън дрън... а аз се чувствам зле, необичана, нежелана, тъжна и болезнено влюбена в съпруга си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4b3c2f351e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста обичайна ситуация... Просто е свикнал с тебе, вече си майка, битовизмът смазва хората и често единият омръзва на другия. Дори да изглеждаше като топ-модел, нямаше да има гаранция, че след 9 години връзка, щяхте още да сте герои от порно филм. Честно казано не вярвам това да се промени. Много хора биха те посъветвали да пробваш със стандартното - нова причекса, бельо, някоя нова играчка, смяна на обстановката, но нищо не може да замени чистак новото и не вярвам, че някой от тези методи ще има дълготраен ефект.
След като отказва да говори, виждайки, че страдаш и в зависимост от това колко далеч си готова да стигнеш/си зависима от него, има два варианта: поставяш въпроса ребром и му заявяваш, че ако смята да си живеете като брат и сестра, си събирате крушите с децата и да се оправя сам. Не става въпрос да го караш насила да правите секс (едно, че е унизително за теб и второ, ако той самият не иска, ще е още по-зле), а да ти каже ясно какъв е проблемът, защо се случва и какви са вариантите за двама ви.
Другото е просто да ти писне в един момент и да си хванеш любовник.
Абсолютно убедена ли си, че не ти изневерява? Съмнява ме на един здрав мъж да му стига веднъж на високосна. Дали не предпочита да гледа порно? Тук се извинявам за грубия въпрос, но след 2 раждания, много жени стават по-широки отдолу и цялото усещане се губи. Забелязала ли си нещо подобно?
Постоянно мрънкане, че е изморен и т. н., е изключително дразнещо и съм сигурна, че прикрива нещо друго - малко или голямо може само вие двамата да разберете.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f6d9a0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че ти изневерява. От това, което си писала, разбирам, че сте млади хора. Наистина когато се появят децата и проблемите, секса се поразрежда, но това 3 месеца да не те докосне-извинявай, кой ще ме убеди, че това е нормално. Колкото и да работи все пак секса е естествена потребност, а нали има и почивни дни. Това, че ти звъни от работа и че не закъснява вечер нищо не означава. Основния критерий е секса. Щом не го търси от тебе-си го взима на друго място. Минала съм през същия огън и знам какво говоря, повярвай ми...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker