Приятелят ми следи съобщеният ми във Фейсбук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми следи съобщеният ми във Фейсбук
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2304 пъти
Здравейте, пиша тази тема по поводът, посочен в заглавието.
От няколко месеца насам приятелят ми започваше да се държи доста странно, когато си пиша с някого. Първата ми мисъл тогава беше, че има по някакъв начин достъп до профила ми. Казах си - невъзможно е да е просто съвпадение. И днес се оказах права - следял ме е месеци наред. И съм сигурна, че данните в профила ми за вписванията не ме подвеждат - всичко съвпада като дати и сравнителни часове.

Да подчертая - винаги и (все още съм) му била вярна. Уча инженерна специалност и понякога се налага да търся съдействие от колегите. Най-често това са момчетата- колеги, защото като цяло са по-запознати и отговорни. На моят приятел като ли че това никак не му се нрави, не е изпускал повод да се заяде на тази тема. Наскоро се опита да вметне "на шега", че смята да си купи дрон, за да ме следи. Казах му да отиде да прегледа, защото със сигурност това не е нормално.

Случиха се някои неща с мен в здравословен аспект и трябваше да пропускам цели дни и седмици от университета. Съответно, за да успея да вляза в "ритъм" за оставащото ми време, трябваше да се свържа с колегите. Разбира се, последваха скандали заради това мое намерение.

Днес обаче "случайно" реших да си проверя профила, за да установя най-накрая съмнителното. Не знам защо не проверих още преди месеци. В момента съм му толкова ядосана, че дори бих го зарязала. Не е честно и нормално, просто. Скоро ще установи, че вече няма достъп и не знам как ще реагира. Дайте съвет как да се отнеса към ситуацията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1b86dca579
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ъм, съвети, не знам какво очакваш... или го зарязваш или му търпиш цирковете и ревностите.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 48e2c35aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднага му бий шута и това е нищо добро не те чака останеш ли с него!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3062128a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ужас. Ненормална работа, наистина. Този човек няма капка уважение към теб, щом без знанието ти се гаври с личното ти пространство. Смени пароли, подсили защитата и виж как ще реагира. Ако си отвори устата защо си му отрязала достъпа (сякаш е негово право), според мен направо го зарежи. И го прати да св прегледа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: da5af14b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той е болен от ревност... или е някакъв психопат! Раздели се с него час по скоро този човек не е добре. Може дори по-време на яд да те убие.. може би раздялата ще е трудна ( понеже такива типове не пускат лесно) Но ти се бори положението е съвсем сериозно. Днеска ти следи фейсбук утре ще праща хора след теб.. махай го докато е време.

Зина

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3e9d9ce797
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Моето мнение е, че това изобщо не е повод да те дразни. Напротив трябва да си щастлива от това, че те обича. Не е нормално да ти се сърди, че общуваш със съучениците ти по теми за университета, но всичко друго е ОК Моето мнение е, че човек ако иска да има здрава и пълноценна връзка с човек, който обича не трябва да има никакви тайни от любимия си, камо ли пък някаква си парола за фейса. Моята приятелка ми казва, когато почна да й се сърдя за нещо подобно, не прави муцуни, а се радвай. Спря ли да те ревнувам, значи съм спряла и да те обичам истински.
Но все пак не е хубаво и обсебването, а ти най-добре можеш да си прецениш кое е в твоя случай.
Малко ревност е ОК, обсебване не. Така, че тук другите хора не могат да ти дадат съвет. Ти най-добре чувстваш нещата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bf081af37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Фейсбук предлага опция за смс с код, когато някой се опитва да влезе от устройство, различно от твоето (преди имаше опция със смс известяване, вече е с код). И си провери нещата. Това е поведение на неуверен човек, който изневерява. Явно той пише с разни момичета и го гони параноя, че ти правиш същото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7d06d1cfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти заради тоя може и да не завършиш ако продължава така. Зарежи го бързо.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3dbf5f939c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Много е лесно,да се дават съвети,когато не става въпрос за вас.
Колко от вас,ще си признаят,че също ревнуват?! Колко от вас,ще си признаят,че сте ровили в телефони,за да гледате смс-и,обаждания и т.н?! Колко от вас,ще си признаят,че са влизали,без позволение,само за да видят,какви ги върши той/тя (половинките ви) в социалните мрежи?!
Никой не си признава,че ревнува,а и да си признае...казва: " Не ревнувам,много","Не съм болен/болна,за да ровичкам в личното простанство,на някого".
Ревнуването,не е болест,то е нормално състояние,не може да определяш,някого за болен,ако ревнува много.
Ревнуването,без повод означава,че всъщност не вярва.
Напълно нормално е,да ревнува,щом контактуваш с мъже,а не с жени.
От къде да е сигурен,че няма да тръгнеш,с някой колега например?!
Голяма болка е,да си вярвал,да обичаш,а накрая да ти забият нож в гърба.
Не го приемай,като нещо ненормално,а го приеми,без да се обиждаш и да се ядосваш.
Следващия път,когато изревнува тягостно,просто се усмихни,прегърни го и кажи,че той е единствен.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 61c9052186
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   №8, "Ревнуването, без повод означава, че всъщност не вярва"- означава, че е болен. Всъщност си прав/а, че не вярва, но не вярва, защото е комплексар. Такива като него и като теб имат нужда от психолог най-малкото. Една връзка без доверие не може да съществува. И какво искаш да кажеш - да общуваме само с жени ли? Че то на патологичния ревнивец в някакъв момент ще му щукне, че съм обратна. Няма оправия. Аз никога никого не съм следила, проверявала, ровила из телефони и подобни. Кредитът ми на доверие е докато бъда опровергана. И тогава - край - деца, семейство, няма значение. Личното пространство е неприкосновена територия за всеки човек и трябва да се уважава. Ревността без причина не е любов, както си мислиш, а обсебване и контрол.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bf2c21f70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха забележи как всички които ти казват да го зарежеш са жени... Ето ти и едно мнение на мъж - не е станало кой знае какво. Мисля че е нормално да те ревнува от колегите ти. Я се постави на негово място? Сигурно ще ти е ОК да си пише с разни момичета?

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7599a20775
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Много сте ми интересни вие, обвързаните. Какво лично пространство щом създавате връзка? Нали точно това е идеята на връзката - общ живот, споделяне на всичко материално и душевно. Не е ли логично и нормално за една връзка другият да знае какво прави половинката му и с кои хора общува? Тоя твой фейсбук някаква Енигма ли е, че дори близките не трябва да знаят какво се пише в него? Защо се е получило така, че приятелят ти трябва тайно да шпионира фейсбука ти, вместо спокойно да може да види и участва и във виртуалния ти живот? Или едиственото общо нещо във вашата връзка е само сексът и леглото, както при повечето недоволстващи от връзките си в този сайт? Горните неща говоррят, че точно ти му нямаш доверие, което води до същата реакция от негова страна. От предишните кометрари само номер 5 и номер 8 са разумни, останалите ги игнорирай, ако искаш да ти върви във връзката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker