Какво всъщност се случва на ергенско парти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво всъщност се случва на ергенско парти
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 4612 пъти
Понеже забелязвам, че много жени имат доста погрешна представа, реших да споделя моята история. И защото се чувствам много огорчена от случилото се.
Преди сватбата приятелят ми беше решил да си направи ергенско парти в стриптийз бар. Предимно заради приятелите му. И аз какво да го спирам, казах, че съм ок с това.
Но се оказа, че това, което се случва по тези места си е реално секс.
Лап денсът (една от услугите в стриптийз бар) представлява едно здраво натискане със стриптизьорката, триене в еректиралия му член и опипване на всичко без гърдите. Ако иска да пипа и цици, може да отиде в стаичка за малко повече пари и там вече пипа каквото иска и обикновено бива задоволен сексуално. Цялата вечер естествено ги минава колкото успее момичета. Говорят му е еротични приказки на ушенце. Сигурно и много други неща стават, все в този дух.
Та с други думи си е чиста изневяра. Сега, има жени, на които не им дреме и изобщо не се дразнят от сексуална изневяра. Аз също се опитах да не се дразня, но просто не мога да го гледам, колкото и да се мъча.
И се замислям, че съм бясна, но за какво? За това, че си е прекарал много добре и че се е отдал на нещо, което явно много му се е искало? По-добре ли е да седи, да точи лиги и да се стиска, за да не ме наранява? И стигам до извода, че за да си щастлива с мъж, трябва просто да не се дразниш от сексуална изневяра. Другата може и да не им се случи, но тази с мерака им, рано или късно избухва. Гадно ми е, но не мога да продължа така и едва ли ще бъдем заедно още дълго време. Гнусно ми е да знам, че е седял цяла вечер и е стискал някакви задници и се е задоволявал с телата на някакви жени.
И нищо против тези момичета, техен си е изборът, но са си проститутки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5464cb8015
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега пък ми е интересно, какво си мислят жените, че се случва в стрийптиз барове? Хах, ама ти сериозно какво очакваш, да си разказват училищни случки ли?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b6dfb186b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дори на ергенско парти в стриптийз бар можеш да сложиш някакви граници. Ако не искаш да ходиш в стаичка да бараш мадами - няма да ходиш; ако не искаш да ти се натиска в скута - няма да ти опре пистолет в главата. Винаги можеш да си останеш само с танца на пилон, да ѝ оставиш няколко банкноти в гащите и изобщо стандартното.
В твоя случай става въпрос за човек, който чисто и просто си е искал нещо по-така и само е търсил повод да го направи, а ергенското парти ти е директният билет за това действие без последваща гузност и угризения, защото "ми то така се прави, нали е ергенско парти! ". Ми сори, ама не... Човек, който не иска да изневерява, няма да го направи нито на ергенско, нито на луната, нито където и да е. Изневярата си е изневяра, независимо от всичките псевдо-смекчаващи обстоятелства, които си измисляме: алкохол; ма то и другите така правиха; очаква се, нали е последната ми вечер като ерген/мома и дрън-дрън. Това са успокоения за мишоци, които искат да топнат чушлето, ама нямат топките да си признаят. Изневярата и връзката се правят само от двама души (ако говорим за стандартна двойка, нали) и никога от външен човек.
Та с други думи си се хванала със слабохарактерен тип, дето няма смелост да си каже, а се крие зад разни поводи и простотии, за да си чеше крастата. На твое място не бих търпяла такова чудо и директно ще му покажа вратата. Не заради това, че е боднал някаква мацка, а защото няма ташаци да си каже като голям човек кво-що.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6a6b329d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Затова трябва да говориш с приятелия си. Стрип баровете, са основно бардаци под прикритие. Повечето ергенски партита са грубо напиване, с идеята, че уж няма да стават такива повече и всички ще са по-сериозни. Това с проститутки изкачащи от торти, е рядко срещано.
"И нищо против тези момичета, техен си е изборът, но са си проститутки. "
Т. е. имаш противно мнение за проститтутките, които са тези момичета, или за проституцията, каято тези момичета практикуват...?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 83d16dfc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Замисляш ли се как шяха да се развият нещата, ако ти беше разбрала какво всъщност представлява едно ергенско парти?
Най-вероятно щяхте да преживеете един спор, в който той ти обеснява как иска да отиде, а ти на него как не искаш, шяхте да спорите и накрая той така или иначе щеше да отиде(в което съм почти на 100процента сигурна).
Сега всичко което се е случило там е в миналото и ти трябва да го преживееш, зашото за такава дреболия (не казвам, че одобряввам изневярата! ) да развалите брака си е абсурдно. В един брак има много изпитания както и във всяка връзка, важното е колко са силни хората, за да ги преодолеят. Според мен в случая не мисля, че си заслужава да се разделяте.
Ти имаше ли моминско парти?
И искам да ти кажа, че съм на 100 процента против изневярата, но какво лошо има да се позабавляваш една вечер, при положение, че след това ще се закълнете един на друг да сте си верни и ще прекарате живота си заедно?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 26cfee2fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мхм, лесно е да обвиняваш жените. Типична интернализирана мизогиния.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ebdba16a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Щом едно посещение в стриптийз бар не можеш да понесеш и мислиш за развод ( ако съм схванала правилно, вие сте женени, или? ), направѝ го сега. Животът, освен цветя и рози, ни поднася и кризи, и нещастия, и болести, и трудности, и какво ли още не, очевидно не сте готови, или сте неспособни да градите семейство. Що за брак, връзка и любов са това, ако едно ергенско парти е в състояние да ги унищожи? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 87951f5433
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Не знам, но ако имах приятел и той отиде да ми стиска к"рвенски задници в някаква пропаднала дупка, щях да му счупя ръчичките и повече никога да не го погледна! Не искам да обиждам никого, но според мен тъпите ергенски и момински "партита" са една излишна простотия, а изневярата не е за поощряване, без значение кой е изневерил! Нали се вричаш във вярност на някого? Тогава защо още в началото трябва да постъпваш долно спрямо този някого, а и ако си шавлив, едно моминско или ергенско парти няма да те спре да бъдеш такъв и за в бъдеще!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 48e4708153
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Естествено, че е ЧИСТА изневяра. Аз съм твърдо ПРОТИВ т. н ''ергенско парти''. А тоя твоя изобщо не те обича щом си е позволил да си организира такова парти, с цел да изплакне очи и да топне чушката в нещо чуждо. Ти като една влюбена жена, на която й предстои сватба, да не би да преспа със стриптизьора на моминиското ти парти? Не, нали. Дори ме съмнява да си си организирала еротично парти, просто поради простата причина, че нямаш нужда от подобен вид забавления и вече си улегнала, намерила си човека, който да задоволи всичките ти потребности и нужди, и си мислиш, че всичко е напълно взаимно. Да ама не. Бясна си с право. Аз на твое място не бих сключила брак, но това е мое мнение и отношение в случая. За мен този човек ще продължи да ти изневерява и изобщо не се чувства гузен и омърсен от преживяното на партито му, дори би го повторил пак. Ако беше мъж на място, който наистина е ЛУД по теб, такова парти едва ли щеше да се състои, вярвай ми. Или пък ако се беше състояло, нямаше да обърне внимание на нито една жена, защото е луд и обсебен от теб, и нямаше да има очи и каквото и да било за друга/други. Това е моето мнение. Просто твоя е поредния, който се жени колкото да е женен и да му родя деца. После ще си прави каквото си поиска и ще се чувства свободен от всякакви задължения.
Дано да не стане така, както аз си мисля, но след година-две като надуеш корема и като родиш, върни се в тази тема и ще видиш, че съм се оказала права. Твоя просто не е мъж на място. Това е.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5f26b488e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво!? Да не се дрязня, че си ляга с други, че всичко да ни е наред? Е няма как да стане. Имам си достойнство и принципи и няма да търпя на някой изцепките, за да има привидно щастие. И какво ще е това щастие, фалшиво. Само човек, който не уважава себе си ще си затваря очите за такива неща. Най-малкото е нехигиенично.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ca3ec70999
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Абе я да не ти пука. Човешко. Нито ще я запомни тая, нито нищо. При мъжете секса не е изневяра, не знаеш ли? Гледай по-широко на нещата. Още повече, не знаеш какво и дали се е случило, сама си прожектираш филми!

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1c7d61e972
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Отговaрям ти нaпрaво- без товa нямa тaшaци, кaкто се изрaзи мaцкaтa по- горе, тa бих му покaзaлa първо, че и пишкaтa му зa нищо не стaвa. A после с удоволствие бих му позволилa дa ме "излови" с някой, който дa довърше и без товa... липсвaщите му нещa ( товa метaфорично, не е мъжкaр и нямa зaщо дa се чувствa тaкъв) и НЕ, нямa дa му кaжa, че знaм! Некa си остaне с догaдките... нямa aз дa си тровя нервите, дa си ъоди после по проститутки, че дa си докaзвa, че може дa го вдигa, негов си вече проблем.
A към мъжкият пол тук... сериозно? ! Не зaбрaвяйте, че можем повече и с повече! Aко ние сси ги стискaме зa други, вие ще стискaте по-мaлките си мерaци, зaщото когaто ние отпуснем спирaчките- нямa стоп! Зaпомнете го и не ревете после!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9b06ed34b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А да не би моминските партита да са нещо различно? Момичета/жени, точещи лиги и обарващи намазани с масло мускулести мъже.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1cb33da7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами... този човек явно не е за теб просто. Не знам защо не си го разбрала по-рано.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f9b2fe6864
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Е, няма такава малоумна история! Доколкото виждам, всичко в тази история е плод на догадки, слухове и т. н. Цитирам: "Но се оказа, че това, което се случва по тези места си е реално секс. ", "Сигурно и много други неща стават, все в този дух". Е как така "се оказа"? Така като гледам, авторката и повечето коментиращи никога не са влизали в такова заведение, а са чували "това-онова" и може би са гледали и някой филм. Имам предвид, че в повечето от тези заведения, "отношенията" са строго регламентирани, и не става така всеки да си пипа, "опъва" и т. н., която си иска. Дори и да има някое проституиращо момиче, сигурен съм, че малко мъже биха прежалили парите, които се искат там за по-специални услуги. Като освен всичко, своеволията на клиентите бързо биват спряни от охраната. Много "по-опасно" е присъствието на приятеля ти или който и да е мъж в една обикновена дискотека, където има куп пикли на по 16-17 години, готови да направят чудеса за 2-3 водки. Така че, ако искаш да си спокойна, хвани приятеля си и иди заедно с него една вечер в стриптийз бар. Така ще можеш да разбереш на място за какво става въпрос...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cc0e9e76af
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Много моралистки тука, вие момичета споделяте ли всичко с мъжете си, кой от приятелите във фейса, са ви бивши гаджета, колко аборта си правила преди да се запознаете и т. н, или това минава в категорията ''много лични неща''

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a5df5bce1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Към авторката: Хем си се съгласила, хем си недоволна:) Изводът? Потърси проблемът в себе си... :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6bb2f0290d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ходи и ти на подобно моминско парти ако предлагат. С жигула. Обаче, патриархатът още властва и най-много да си с посинено око на сватбата.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ca3ec70999
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Ако една жена не разбере, че мъжката психика е различна и отношението на мъжа към жените е различно, я чакат само проблеми. Голяма работа, че праснал някаква там, ще му остане готин спомен, то затова се прави - да се отпуснеш докрай.
Трудно е на един мъж да е моногамен. Ще го избие на алкохол и прочие. Важно е да си стои при жената и децата, а това че кръшка чат-пат - е, голяяяма работа. Светците не живеят на земята!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d54ae27e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Това е възможно най-тъпия начин да си скапеш семейния живот още преди да е започнал. След всичкия панаир по една сватба, целия тоя цирк минава и накрая жената научава, че младоженеца е ходил по xку*ви на ергенското парти. Като му се иска можеше да изчака да мине всичко това, пък после да ходи по чуждо- любовници, проститутки, най-обикновени к*рви дал господ колкото искаш.
Към авторката - вариантите са няколко - слушаш част от по-горните коментари че всичко си е ок, че така е нормално и всички мъже са такива, слагаш си тенекиените очила и продължаваш смело напред с любимия ти. Ако ти харесва такъв живот всичко е наред.
Другия е да му биеш шута, третия е да се начесваш и ти където ти падне и да му обясняваш, че секса си е секс, пък той е единствения на сърце (както е много модерно напоследък, поне на приказки по форумите).
И още един сериозен съвет - в случая слушай това което ти е на сърце - едни могат да простят подобно нещо или дори не им пука, за други това е краят. Ако така чувстваш нещата, изчакай известно време и се разделете. Животът е дълъг, двойки които са били много влюбени в началото на семейния си живот след време не издържат и се разделят, докато при вас още в началото нещата тръгват зле. Решението можеш само ти да го вземеш и никой тук във форумите няма да може да ти каже кое е най-доброто за тебе.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c4e743691f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   80% от жените сте тотално ку-ку и нямата грам представа как фунцикционират мъжете..

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d12d9e38bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   От автора:

Благодаря на всички за коментарите!
Съгласила съм се, защото не мислех, че се стига толкова далеч на такива места. И да, той не отрече за някои от нещата, за които казах, че са се "оказали". За други поразпитах и разбрах и той пак не отрече.
Да, в този клуб, в който е бил, пипаш колкото искаш. Само без циците. Регламентирано, колко да е релгаментирано - превъзбудени мъже, даващи си парите, професионалистки, които са специализирани в това да доставят удоволствие и които искат клиента да си прекара супер.

Ами той по принцип е доста свестен човек и дори не гледа порно. Но явно си има мераците, както и повечето мъже. Обича ме и на него му е много кофти, че така се получиха нещата.
Ако му бях казала да не ходи, изобщо нямаше да настоява въобще. Но аз се радвам, че отиде, защото поне разбрах на какво е способен. Явно е поредният мъж, който като му се завърти нещо секси и му се натисне, забравя всичко и не може да устои. Но аз и не искам да устоява. Не искам да седи и да се стиска да не прави нещо, което явно толкова му харесва.

Някои мъже са казали тук, че мъжката психика е съвсем различна и трябва да го разберем. Моят опит досега показва май същото. Съгласна съм, че мъжете са доста по-първични и така са устроени. И че дори да не изневерят реално, на повечето ще им се иска. Проблемът е, че просто не мога да го приема това, което се е случило и усещам как се отдалечавам от него. Нормално или не, гнусно е и е гадна изневяра. Засега сме женени, но честно казано, много вероятно е да не издържим още дълго. Май ще си карам без мъж.

Против момичетата нямам нищо, защото техният избор как да си изкарват парите не ме засяга. Проституцията е гадна работа, но тя е просто отговор на огромното търсене, нали?

Моминските партита много ясно, че са много различни. Повечето жени изобщо не се възбуждат от стриптизьори. За мъжете ергенското парти си е точно релгаментирано, позволено натискане с жени, които на всичкото отгоре иначе само ги гледат на картинка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5c293cc7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   А как точно функционират мъжете, номер 22, би ли споделил? Ами че те още не са изблизали меда-имам предвид медения месец-и той хукнал по проститутки-визирам това, което споделя авторката. Да, досещам се-за мъжете секса не е изневяра. А какво е всъщност-ще се осмели ли някой мъж да обясни...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c2ce2ce2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   22, то по твоята логика и аз мога да кажа същото с обратен знак. Значи много интересно - мъжете така функционират и по подразбиране кръшкат, щото такава им била природата. Обаче имате претенции към една жена, ако кръшка и я наричате еди как си. Тя как функционира според теб - да ражда деца, да ги възпитава, да готви, чисти и да е моногамна? Ами не е така. И на всичкото отгоре "моето си е мое, чуждото - общо". На какво отгоре да обясниш, ама не с това, че по природа мъжът, разбираш ли, бил ловец. 90% от патологичните ревнивци са от мъжки пол, не от женски. Що така? И в края на краищата ние сме хора с мозък и ценностна система, сексът не се прави от нас само с цел продължаване на рода като при животните, че да ми обясняваш как функционира един мъж и точка.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2e7b2d0978
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Моя съвет е да пораснеш и да почнеш да гледаш на живота в дълбочина. Грешна представа са ти дали филмите и приятелите за тези заведения. Допълнително се филмираш сама и си вгорчаваш ежедневието да търсиш под вола теле. Замисли се само - ако един от двама ви реши да изневери, другия ще може ли да повлияе на това решение, разбира се че не.. Хората не са нечия собственост и всеки трябва да си изживее живота така, както му харесва. Никакво право нямаш да обвиняваш някого за избора му как да живее или да го слагаш в рамки. Вие сте заедно защото се обичате, а не защото се притежавате. Ако не можеш да се примириш с факта че света е голям и пълен с много жени и мъже и не можеш да си избиеш от главата сценариите с евентуалните изневери, то остави този човек да се развива както си поиска / защото с тази ревност ще му вгорчиш живота / и си вземи кученце например, което ще ходи и ще прави само каквото и колкото му позволиш. Сигурен съм, че приятеля ти не ти е изневерил, сигурен съм също че ревността ти е патологичен проблем - също, както съм сигурен, че ти си по-склонна да изневериш в един брак. Обикновено ревнивите хора са доста големи кръшкачи, с болезнено собственическо чувство спрямо техния рогоносец.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 87951f5433
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   17, ами ако момичето е девствено? ! К'во пра'им тогава? !

Стига сте си оправдавали интимната краста с това, че сте мъже, защото е много жалко! Само да ви припомня, че жените също имат нагон и че масата от тях също НЕ са моногамни. Дай и те така да се праснат за кеф! Човешко е, все пак! Тогава вие мъжете няма ли да се почувствате предадени? ! Няма ли да се почувствате така, все едно някой се е изгаврил с чувствата ви и е предал доверието ви, както би се почувствала една жена, ако вие постъпите така? ! Или сте просто едни егоцентрични и безчувствени същества, които се интересуват само от себе си и от нагона си? !

Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 97fa25bc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Това с природата на мъжете е тотално оправдание. Жените имат цикъл всеки месец и имат нагон всеки месец. Не са като животните, разгонващи се на определен по-дълъг период от време, а целогодишно, ежемесечно. Защо се оправдавате, че на мъжете им се искало, а на жените - не? Говорите, че жените не били мъже и съответно не ги разбирали. Та вие жени ли сте, че да разбирате пък нас? Смешно е. :)
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6a6b329d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Това с природата е извиниение. Преди 10 години, дори започна да се говори за "сексуална зависимост" и имаше куп научни термини, с които, разни неморални хора, от двата пола, оправдаваха безхаберното си поведение.
Ергенските партита се превърнаха в някаква пълна бумащина, която бе повлияна от няколко американски филма. Преди бе, едно последно здраво напиване, с предтекст, че младоженеца ще става семеен човек, и ще трябва да остви пиянските изпълнения и изцепки в стария си живот. Това продължава, да е така и до днес, но все пак се намират такива, които го обръщат на груба оргия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c2ce2ce2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   26, по принцип си прав, но в конкретния случай - не. Авторката не ревнува по принцип, а от конкретно проявено поведение. Така че реакцията й изобщо не е проява на патологична ревност. И да, светът е голям и нито мъжете, нито жените са моногамни, но да отидеш на ергенско парти и да се възползваш от екстрите там, а пък на другия ден да се жениш, не е като да кръшнеш след 7-10 годишен брак, не мислиш ли?

№25

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 98764e0537
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Седнете и поговорете, всеки може да сгреши. Попитай го кагво му липсва и защо го е направил! И какво значи пипат всичко без гърдите? Значи може да проникват момичетата с пръсти но не и да ги опипват по гърдите! Бил съм на еротични барове и няма такова нещо. Гърдите са най-лесни!!!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4635ffc5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Има разлика между това "какво се прави" и какво ще направи твоят годеник. Тук в коментарите се развиват теории, мъже защитават мъже, жените - жени. Това е просто един повод за парти с приятели. Иначе ако му се прави секс с други жени нито ще чака ергенската вечер, нито пък ще се спре само до нея. Но това би трябвало да ти е ясно до момента. Струва ми се, че номер 17 е прав, ти дали си му дала отчет за всичко, което си имала с други мъже?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3a5a9a8f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Със сигурност момчето те обича... щом се е стигнало до ерганско, така де, брак! Няма смисъл да го разпитваш повече и да дълбаеш. Ясно ни е на всички какво се случва по такива партита. Но ако продължиш да му натякваш за случилото се - рискуваш да започне с истинските изневери тип "виновен без вина". Мъжете са си просто устроени и лесни за манипулиране. Прави се че не ти пука.
Преди време попаднах на едно публично ергенско парти в Планет клуб, не просто в някой бар предназначен за това, и се замислих дали има граница на пошлоста, наглостта, чалготията за проститутките и консумиращите ги? ! Не, няма. Не си единствената. Затова остани разумна и знаеща кога да се реваншира подобаващо! ;)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 696e54f471
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   До Н. 16. Абсолютно съм съгласен с теб. Авторката само предполага какво се случва в тези барове и нейните предположения стават реално секс. Лап дансът бил здраво натискане със стриптизорката и триене в еректиралия му член. Авторке, кой ти каза, че така правели стриптизорките, ти била ли си там да видиш с очите си. Ти как разбираш, че члена му е в ерекция. Този мъж да не е животно та пред толкова хора да се дърви. Ти така говориш сякаш си още девствена и за теб едно ергенско парти е изневяра. А ти призна ли му с колко мъже си правила секс до сега. Вие винаги се правите на светици, а може да е точно обратното-да сте сменяли мъжете като гащите си. Нямаш си представа какво е на ергенско парти, но дрънкаш глупости, пък и ти било гнусно. Ами ти като си ги вършила с други мъже и той ли трябва да се гнуси от теб. Спрете с вашето женско лицемерие. Когато започнете да се правите на невинни и аз се погнусявам от вашите лъжи. Направо сте безсрамни.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f85b74036a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   От автора:

34, еми значи може да ме е излъгал, че не е пипал гърди, какво да ти кажа :) Е, ясно, че не можеш да я проникваш, но можеш да я опипваш иначе колкото искаш. Сега да не правя реклама на конкретния стриптийз бар, но там е така. В различните барове може би варират правилата.

26, не съм патологично ревнива и никого не обвинявам. Да си живее живота, както иска, нали и аз това казвам. Просто ще е без мен най-вероятно. Мен просто ме боли от това, че като му падна възможност, направи това.
Ти какво точно казваш? Че ако жена ти се прибере след като някакъв мъж я е натискал цяла вечер и знаеш, че е била супер възбудена, пожелала го е и си го е получила, ще си ок ли?
И наистина всички мъже, които обясняват как са такива просто- ами добре, тогава и вашите момичета би трябвало да им прощавате сексуалната изневяра.

Аз познавам жени, които изневеряват физически, но обичат мъжа до себе си. Защото наистина жените да не би да не са сексуални? Този вариант как ви се вижда?

Човек би трябвало да е верен не защото е собственост на някой, а защото уважава и обича партньора си и не иска да прекрачва някакви граници с други хора. Иначе има го това, че ревнивите самите са кръшкачи. Но не е такъв случая винаги.

И да уточня, нямам нищо против двойки, които спят с други хора, но са заедно и това не им пречи на връзката. Има такива, както се знае не малко.

Кученце няма да си взема, но май скоро и мъж няма да си взема. С този не знам докъде ще го докараме, но не вярвам да останем заедно. И мен ми се ще да не чувствам така нещата, но не мога нищо да направя засега, за да не ми става супер гадно като се сетя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5a39b84684
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Съчувствам ти. На мен преди години ми се случи много подобно нещо и сватба нямаше. Моят "благоверен" си призна, че е имало и усамотяване със стриптизьорка. После бяхме още малко време заедно като мислехме, че може да оправим положението, но не успяхме и в крайна сметка се разделихме.
Ергенските партита са голяма малоумщина и един уважаващ себе си и любимата си жена мъж не би участвал в подобно нещо. А пък особено ако конкретната жена не приема такъв род забавления. Приеми го като житейски урок просто и знай, че на повечето хора рано или късно им изневеряват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker