Липсата на любов ще ме убие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсата на любов ще ме убие
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2078 пъти
Момче съм на 19
Случва се така че претърпявам някакъв особен душевен период.
Някой могат да кажат че е от пубертета и хормоните но аз си знам.
Винаги съм бил такъв. Потискал съм емоциите си.
Лесно влюбчив съм но в ежедневието не ми личи.
И как да е като живеем във времена където да покажеш истинските си чувства открито изглежда неестествено и срамно особено за момче. Влюбих се в момиче с което въобще не контактуваме. Безразличен съм и. Тя е обвързана и.. вече може никога повече да не се видим. Не това ми е тежко а пренебрегването от момичетата като цяло. Не съм красив дори обратното. Привидно не изглеждам особено зрял и интелигентен за възрастта си. И никога не съм бил център на тяхното внимание. Но съм прекомерно емоционален. Нуждая се от момиче за което да живея.
В което да концентрирам чувствата си. Да и се отдам и тя да бъде моя муза до края. Някоя с която да разговарям за истинските смислени неща в живота и да споделяме взаимно и на която да бъда верен и покорен безусловно. Някоя за която да си заслужава да преобърна света - любов за която да съществувам и да я оставя на края да бъде моята сладка гибел.


Но разбира се щом стигнах до тук.. значи явно не ми върви с момичетата. Какво ще рече това? Ами като цяло аз не контактувам много с момичета. Тоест.. много рядко. Почти не контактувам дори..
Те въобще не ме забелязват покрай всички останали момчета който ме закриват. Пък и имам особен "дивашки" вид.. И как покрай тези условия и ниско самочувствие да заговоря момиче?
Аз имам някаква фобия от това - не мога да говоря с красиво и интелигентно момиче - нещо като сценична треска - страх от провал и унижение. А всъщност не бездарник - умея много неща но не съм подмазвач и намирам за жалко това да си прося женското внимание. Не съм като останалите момчета - гладни само за женска плът и временно обвързване. Дори се гордея с това че за разлика от останалите мога да обичам истински - не веднъж това ме е разболявало - буквално!
Тази липса на любов все пак един ден може би ще ме убие.
Сега ме приковава на легло - основна причина е за някои мои депресивни прояви поради циклотимния ми характер.

Реалист съм и си знам че момиче скоро няма да докосна колкото и да се самозаблуждавам и да се притискам да мисля позитивно.
Пък и истинските хубави момичета просто вече са на изчезване. А и малкото от тях са твърде на високо - конкуренцията там е силна. Така стоят нещата. Тежко ми е.. но.. Примирявам се със ситуацията... така е трябвало да бъде просто..


Та това е което исках да си кажа.. изповядах се..
Понеже няма къде и с кого другиго.. но поне разтоварих до някъде емоционалния товар.

Можете да оставите съвет в коментарите или да споделите вашите чувства и истории.

Благодаря ви за отделеното време! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7d67a51135
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих искал да ти дам съвет, но какъв съвет да получиш от човек, който е в същото положение... Аз съм на 20 години, досега не съм имал любов в живота си, разбирам те напълно, но да се разболея, не съм стигал до там. Все си викам, че някой ден любовта ще ме намери и мен, че цялото това време ще си е струвало, но годините си минават и живота продължава да си тече. Преструвам се, че така ми е добре, че не ми пука особено, но напротив, всеки път, когато видя щастлива, влюбена двойка, си викам какво ми има на мен, не заслужавам ли и аз да изпитам това чувство... Имал съм момичета в живота си, но или аз не можех да ги обикна, или те мен. Знам, че не съм лесен за обичане, потаен съм, труден съм, приятелите ми си мислят, че съм най-позитивния и щастлив човек, но всъщност не е така, това е проблема, искам да дойде някой и да ми каже "Искам да видя какво има зад тази маска, зад това щастие какво се крие" и да ме обикне такъв какъвто съм. Аз под любов не разбирам да си с някой просто заради единия секс, това е лесно, искам любов, която да ме разтърси, ако ще да ме довърши, да е трудна, но да е истинска. Имам много отрицателни черти, не очаквам някой да се влюби в мене лесно, но имам една положителна, с която много се гордея - някой обикне ли ме, без да иска нищо в замяна, готов съм да сложа света в краката му. Все пак, вярвам, че ще намеря тази любов, ще усетя това щастие и аз, пожелавам ти от сърце същото и на тебе. :))

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 551778d6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има момиче и за теб там някъде, недей да се депресираш така. Всеки човек е преживявал поне веднъж в живота си нещастна любов. Грижи се за себе си-така ще те забележат момичетата. Спортувай, бъди кавалер, бъди мил, но се дръж мъжки-не е толкова трудно да намериш баланса. И не на последно място бъди смел, защото повечето добри момичета на тази възраст са срамежливи. Действай бавно, никога не я пришпорвай. Любовта все някога ще дойде и при теб, убедена съм, защото съм виждала всякакви хора влюбени :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fc1d6798cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Търсиш спaсителен пояс, a не жив човек. Търсиш от кого дa зaвисиш. Че пък и дa бъдели крaсиви и истински...
Без излишни съвети, aко си зодия рaк- ужaс, нямa опрaвия, aко си другa, но си във някaкъ временен период ( стрaх от порaствaне, скорошнa рaздялa с родители зa учене т. н. ) ще ти мине или ще се нaложи дa търсиш психолог.
Инaче... имa лелки рaзни, дето искaт дa се чувствaт по-млaди, по-крaсиви, по- желaни, тaкaвa и пелени ще ти сменя aко и повтaряш безспир колко е по-по-нaй!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d70a73740b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За това ще се прежалиш и няма да търсиш красиви. Това, което се смята за красиво в момента е в противовес с интелектуалните способности и човешки качества. И при двата пола.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker