Не искам да изпусна щастието, заради родителите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да изпусна щастието, заради родителите си
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2593 пъти
Здравейте. Аз съм на 17, а той на 25. Заедно сме от скоро. След няколко неуспешни връзки в продължение на години, напълно се бях отказала от мисълта, че и аз ще срещна стойностен и искрен човек. И ето, че се появи. Запознахме се на работното ми място. Чувстваме се много добре един с друг, кара ме да се усмихвам, кара ме да се чувствам щастлива, толкова е мил и внимателен с мен. Просто не мога да повярвам, че това се случва на мен, прекалено е хубаво, за да е истина. Той може би е единственото хубаво нещо в сивото ми ежедневие. Виждам, че наистина държи на мен, че го е грижа. Но родителите ми са против това да сме заедно, защото е турчин. Казах им да ги запозная с него, да видят какъв е, да му дадат шанс, но те дори не искат да ме чуят. Казах им колко добре се чувствам с него, как се държи с мен и че той ме прави щастлива. Не спират да ме заплашват, че ще ме затворят в нас, ако не се разделим, намериха баща му казаха му да каже на сина си да спре да се вижда с мен. Само проблеми ми създават и ме излагат. Утре как ще погледна баща му, той знае че се виждаме и няма нищо против, лично аз му бях казала. Не знам какво да правя. Страх ме е да не се отдръпне от мен, само и само да не се карам с родителите си. Не искам те да решават вместо мен с кого ще бъда. Не искам никой да застава между нас. Как да им покажа, че не е такъв за какъвто го мислят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: d3cc59064d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти на 17, той на 25... не ми изглежда да е добре тая работа.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 040f4a9166
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж сега, ти си на 17 години. Какво си търсила и какво си се отчаяла? Аз също бих имала против дъщеря ми да излиза с турчин, защото бих се притеснила - особено ако е мюсюлманин. Според мен няма нужда да ги запознаваш, пък и те прекаляват, има голяма вероятност това да не е ТОЙ, колкото и да ти изглежда всичко перфектно.
Няма смисъл да ги убеждаваш, те са си с предразсъдъци изглежда. С времето, ако наистина излезе нещо сериозно, те ще го забележат, стига той да докаже, че те заслужава - без значение дали ще е с отношение, подаръци или нещо такова. Време е мъжете да научат, че трябва да спечелят момичето си, а също и нейните родители. Бъдете търпеливи.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fb3a77f802
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, много си млада още. Те първа ще се сблъскаш с живота. Била съм в твоето положение и наистина тогава сестра ми не беше съгласна. И се оказа права. Не я послушах. Голямата разлика във мисленето между двама ни се оказа пречка, която след 3 годишна връзка се наложи да я прекратя. Но се получи много лошо. Въпросния човек се оказа дявол. Преследва ме и звъня всяка вечер у нас в продължение на два месеца. Кара се с родителите ми. После е срещал майка ми и е настоявал да му се обадя. Минаха доста години, бях пред женитба и пак се изпречи на пътя ми. Толкова му бях набрала оттогава, че се разкрещях на улица та да ме остави на мира. Той се уплаши от реакцията. Оттогава не съм го видяла. Това е моята необмислена връзка. Бях на твоите години. Баламоса ме и му повярвах. После си показа истинското лице. Не искам да влизам в подробности. Едвам се отървах от този тип. И развих страх от преследване и до ден днешен. Минаха повече от седем години и ми държи влага още.
Ти нищо не каза за този човек. С какво се занимава. Какво работи какво е семейство му.От къде знаеш, че са добри хора. Ти си непълнолетна и трябва да слушаш семейство то си. Не са те намерили на пътя, не си отрасла на поляната като гъбка. Те ти мислят доброто. На оня му се консумира телешко, свали ти звездите и ти си готова да си разтвори ш краката. Кой знае с колко е бил и колко зарази носи. Опичай си акъла. Пак ти казвам, нищо не си видяла от живота. Младежките връзки, остават отпечатък за цял живот. Може един ден да съжаляваш. Решението е твое. Чао.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9081771f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Турците са страхотни хора но има много примери как се променят след като получат жената. Това е природата им. Внимавй много и добре си помисли и го изпитай в различни ситуации!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 831e638b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Родителите ти мислят доброто. Един ден като пораснеш, ще ги разбереш и ще оцениш тяхното поведение. Дано ги послушаш, за да не съжаляваш после.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 75cbb182c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ами прави са вашите момиченце, и аз да съм и аз нямаше да одобрявам подобна връзка! Първо 7 години разлика не са малко второ е мюсюлманин, а знаеш на повечето какво им е отношението към жените. Сега може и да е мил с теб обаче после когато заживеете заедно да ти покаже истинското си лице и тогава да съжаляваш, че не си послушала вашите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a5174a45ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какви връзки в продължение на години? Нали уж си на 17? Нещо не ми звучи реално това което пишеш. Може би родителите ти са против не защото е турчин, а защото ти си твърде самонадеяна и вероятно глупава.
Не смятам, че етносът е проблем. Моят приятел също е чужденец, но това не пречи както всеки мъж да се промени да поизгуби от първоначалния си чар след като тръгнахме. Впрочем това правят всички мъже. От две изречения разбирам, че ти не си готова за връзка. Ти се водиш по "сивото си ежедневие", а не от любов или сериозни и дълбоки чувства.
Нищо няма да "изпуснеш". Слушай родителите си, за да не изпуснеш отношенияти си с тях - най-близките ти хора.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 75cbb182c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вместо да се занимаваш с по - големи момчета, които са и от друга вяра на всичкото отгоре вземи се фокусирай над ученето че краят на учебната година е скоро! Щяла да си изпусне щастието тя вчерашна пикла - сега може и да мразиш вашите обаче ако се окажат прави за момчето един ще им благодариш!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ef77df8639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Виждате се, ПАЗИ се да не забременееш и сама прецени след 5 г., ще си само на 23 дали можеш да живееш с този човек. Българинът е расист, децата ти ще носят турски имена в което няма нищо лошо, но българинът отново не е толерантен към това. Изживей си щастието. Успокой родители си, че за сега имате само връзка и нищо сериозно. Да те оставят намира. След 5 г. ще си много по-зряла в решението си. Ако толкова нещата не вървят, но този човек е всичко за теб, замине те за някоя европейска държава, където това на никого няма да прави впечатление и ще сте щастливи. В България нещата още са много закостеняли. Няма как да се ожени за гякойля с малка разлика в годините, богат, умен, българин и още куп идеалистични неща, които са в главата на вашите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 61edf8c3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Знам, че не си се вслушала в съвети, но ще си докараш големи проблеми. Не се занимавай с мюсюлмани, естествено, че баща му няма против. Попитай баща му, как би реагирал турчин, ако дъщеря му има връзка с човек, който не е мюсюлманин. Ще я убият с камъни. Когато всичко е в наш ущърб за тях е чудесно, децата ще са мюсюлмани с турски имена. Призля ми, когато прочетох поредната такава история, дано се поправиш, още си много малка не му вярвай на думите сега те баламосва и после ще стане ад.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 61f540dcd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Разликата във възрастта за мен е даже малка ;д не знам какво толкова се впрягате всички сякаш не знаете днешните 17-18годишни какво представляват.. колкото до етноса, мисля че там има проблем.. вероятно е след евентуален брак да станеш прислужница и затворник вкъщи... но ти си решаваш, не позволявай чуждо мнение да определи бъдещето ти :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 589d2e96aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От авторката.
Това се опитвам да обясня и на родителите си - аз няма да създавам семейство с него. Просто имаме връзка и искам да ме оставят намира. Добре се чувствам с него. Никой не е казал, че ще се женим, че ще имаме деца.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e8d2918504
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Абе шега, шега, ама като ти спука презерватива ще има какво да научиш за живота. Такъв номер може да ти извърти всеки един номер, дори и да не е турчин. Винаги имай едно наум, като се правиш на много самостоятелна и самоуправляваща се.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bce3a57b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ти може да се опитваш да им обясниш, но те знаят, че така се започва и утре може да им сервираш, че си бременна и/или ще се жениш. А оттам връщане назад няма.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6f4ee3b026
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До н. 14: Българите нетолерантни, а? А турците много ли са "толерантни"? Защо например децата им да са с турски имена? Защо да не са с български, нали ще са наполовина българчета и живеят в България освен това?
А ти авторке, сигурно и при предишните си връзки си си мислела, че си намерила "щастието", ама йок... Откъде си толкова сигурна, че и сега не грешиш?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6b3832f318
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Виж сега девойко, за себе си ти си права, когато бях на 16 и се разделих с гаджето си си мислех, че света е свършил.. не се сърди на родителите си след година 2 ще мислиш по различен начин.. честно до ти кажа благодарна съм, че са ми забранявали разни неща, защото сега съм с най-доброто момче и даже сме сгодени :) спокойно

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5e41e7152f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката до номер 20. Така е. Няма как да съм напълно сигурна, че не греша и този път. И с предишните си мислех, че не греша. Но с него някак е по-различно и отношението му и всичко. Наистина не мога да повярвам, че това се случва на мен. Дори и до някъде ме плаши заради "Много добре не е на добре" или "Прекалено е хубаво, за да е истина". Но искам да пробвам с него.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1cec4191e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ако дъщеря ми, ми сервира нещо подобно, ще я изхвърля на улицата. Аз в къщата си еничари и башибозуци не искам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5725ace9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Девойче, на 17 си с няколко бивши неуспешни връзки!? Незряла си и за това си налетяла и на този турчин. Нямам против турците или който и да бил. Но!! Има много голяма разлика в бита, морала, нравите, които определено не са в полза на жена българка. Прави са другите-днес сте само гаджета, утре ще ревнеш, че си бременна и след 3 години ще си разведена с дете, без образование, работа и пари. Това ли искаш за себе си? Ако-да, давай! Крий се от вашите, лъжи ги, спинкай си с турчето, лошо няма. Любов, какво да правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker