Мразя баща си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя баща си!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1355 пъти
Здравейте, читатели! Днес за първи път от много време ми се иска да споделя нещо с някой. Причината са постоянни семейни проблеми. На 22 години съм и съм студентка(редовно обучение)тоест все още не съм самостоятелна. Издържа ме майка ми(от части и баща ми), която се грижи и за по-малката ми сестра(тя е на 7години). Проблема ми е там, че откакто се помня баща ми винаги посяга на майка ми. Повечето пъти това се случва, защото майка ми му казва истината в очите, а той не може да я понесе. Още от дете имам спомени, които не са никак хубави относно баща си. Пиеше, а след всяко пиянство ставаше да бие мама просто така, за да се направи на "мъж". Не казвам, че я е пребивал от бой, но се страхувам да не дойде момент в който ще я превърне в инвалид за цял живот. И не е само това, а и вече посяга и на мен, казва че не съм негова дъщеря и куп други измислици. Моята психика вече не понася какъвто и да е тормоз. На всяко викане и крещене започвам да треперя и да плача, а не мисля че това е нормално за момиче на 20. Но останете ме мен. Преди всичко ставаше, защото е пил, а сега и без алкохол този тормоз продължава да се случва. Майка и атко в момента са разделени. Но както ми става ясно тя отново иска да го прибере в къщи и се притеснявам същите истории да не се повторят пред очите на сестра ми. А през годините са се разделяли и събирали милион пъти поради същата причина. Този път тя беше категорична, че "уж" няма да го прибере дори ме накара да ходим по адвокати да разбере как може да се разведе с него, но сега под предтекст слага на топа сестра ми че го искала.
Не знам дали съм нормална вече, но мразя този човек от дъното на душата си. Нормално ли е да го мразя толкова? Моля ви помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: f7f695eca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не я оставяй да се връща при него в никакъв случай!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5f2bc3b88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбира се, че е нормално да го мразиш, но това е чувство, което те кара да се чувстваш безсилна, а това вече е кофти. Разговаряй сериозно с майка си и обсъдете финансовата страна на евентуалния развод с неа. Сестра ти няма да умре без баща алкохолик, а ще се чувства добре в спокойна обстановка. Ако трябва и ти започни работа и учи успоредно за да си подкрепа на майка си си. Не знам дали имаш психически сили да разговаряш и с него. Но ако нищо няма да стане, не се захващай, за да не изядеш и ти един бой. Късмет и успех, всичко ще се нареди. Някой дядо няма ли на близо да даде едно рамо?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 68ce53cd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Проблема не е само в баща ти. Майка ти го предизвива, освен това винаги му прощава и така се въртите в кръг. Вие децата страдате заради тях. И аз съм расла така и ми бяха нужни 10 години нормален живот за да се оправя от стреса. Моята и твоята макка са еднакви. Като са ядосани и се скарат с мъжете си и ги гонят, но после си ги прибират и 5 пари не дават за стреса който нанасят на децата. При нас проблема се реши когато баща ми напусна майка ми. Но 20 години той ни би и тормози. Майка ми също го дразнеше. Това са отровни взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 179984b907
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е такъв човек да бъде мразен. Започни да работиш по малко-събота и неделя или през лятото, за да помагаш на майка ти. И не го прибирайте у дома! Ще ви разболее с този тормоз. Гледай да станеш по-бързо самостоятелна финансово.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 179984b907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Постарай се да си самостоятелна финансово, та ако майка ти птново го прибере, да може да отидеш на квартира или на общежитие и да не живееш с него под един покрив.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 84f97229c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Естествено че е нормално да го мразиш. Майка ти в случая трябва да си тръгне. Да седиш с такъв мъж, когато си сама си е нейна работа. Но когато и децата ти страдат, е егоистично да не се махаш от него. Все пак и не забравяй, че за да е такъв, и към него са били лоши и че самият той е за съжаление. Но това не значи, трябва да го търпиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker