Защо се държи лошо с мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи лошо с мен ?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1965 пъти
Здравейте, на 17 години съм имам връзка вече 2 години с приятелят ми. Отскоро живеем заедно, но някак си нещо не ми се струва съвсем наред. Много рядко се грижи за мен, дори когато съм болна, поставя първо своите интереси на първо място, например вместо да ме попита как съм и как е минал денят ми, той от врата е с думите, , Какво си направила за ядене? ", , Имам ли чисти чорапи? " и т. н. До скоро не работех, той работеше, работи и сега, дори тогава искаше пари от мен за всякакви работи, за колата, за гориво за колата, да си купи цигари и т. н Пари, които аз доста трудно събирах да му дам, за сметка на това не получих дори най-простото, , благодаря". Имаше период, в който дори ми беше забранил да се виждам с най-добрата ми приятелка.... Стана болезнено ревнив. Преди мен е имал отново сериозна връзка, пак около 2 години и момичето, с което е бил не е имало мойте проблеми. Той се е държал с нея като с принцеса и в замяна е получил множество изневери от нейна страна. Аз правя всичко по силите си той да се чувства добре, обичан и спокоен... Моля дайте някакъв съвет... П. П забравих да спомена той е на 20 :) Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: facd55741f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросът е -защо изобщо живееш с него? Макар, че не работиш(та ти си на 17г) му даваш пари за цигари??? Забранява ти да виждаш най-добрата си приятелка??? Не се интересува от теб, а от това дали си му изпрала чорапите. Та въпросът ми е-защо изобщо си с него? Той не те уважава, използва те, държи се лошо с теб. А ти си му се поставила в ролята на домашна помощничка и нямаш равнопоставена връзка. Напусни го и не се занимавай толкова млада със съвместно живеене с мъж. Родителите ти знаят ли за него? И следващият гледай да те уважава (е и пбича, разбира се).

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7c2ae9412e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на 17 не трябва ли да ходиш на училище вместо да работиш и да живееш с мъж, който се държи с теб като със слугиня?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d3140f6e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Знам че е грубо но такъв 'мъж' никога няма да се поправил Не си му длъжна. Остави го и намери любовта. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 92ea3f6fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не знам защо бързате да живеете заедно,та ти нямаш 18 дори.Не очаквай да се промени,по-скоро се махай.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 56188ee119
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На колко години е приятеля ти? Как са нещата в неговото семейство? Можем би това е видял като дете от родителите си?
И аз бих те посъветвала да се прибереш при вашите и да не бързаш със сериозните отношения. Той няма да се промени.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 86136c6dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сигурна ли си, че не си скрила от нас поне 20тина години? Жена на тая възраст може да е безработва, не 17 годишна ученичка. Явно имаш достатъчно време за губене, било с мъжете, било с измислени писания. Мисля, че си неспасяем случай!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a5c0c49ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хора, когато обвинявате децата за тяхната простащина, разхайтеност, глупост и необразованост... обвинявайте първо родителите!!!
Къде са вашите? Защо са те изпуснали? Интересуват ли се за бъдещето ти, за образованието, за културата ти?
Миличко, ама ти си още детенце, как може да си причиняваш, толкова зло, много ли се мразиш?
Сега си на 17 години, ще станеш на 20, а тогава толкова ще ти е омръзнало от тази връзка, че няма да искаш да погледнеш други мъже, а може и да се разпуснеш още повече и да ги размяташ, като носни кърпички мъжете.
Гледай си ученето, излизай с приятели и се забавлявай, защото ако изобщо завършиш гимназия, ще трябва да работиш, освен ако не решиш, че искаш мама и тати, да те издържат.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a8093eb0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Какво става с днешната младеж, ти си ученичка, а вече живееш с мъж. Това се казва на семейни начала. Където се размина по улицата или в парка с тийнейджърки, ги подочувам, все за гаджета и любови говорят. Не беше така по мое време преди 10-15 г. Почти никой не беше във връзка, освен разни мимолетни истории.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 19a068cf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това с грижите като си болна го правят само родителите. Като си заживяла с мъж на 17 и то не мъж като мъж ами 20годишен хлапак, дето и той има нужда майка му да му дава пари и да му бърже гъза. То проблема не е в него ами в ситуацията. Ти и с друг мъж да си, пак ще имаш проблеми, защото като вместо да учиш, ти живееш с мъж и след време се окажеш необразована и без професия, няма да имаш добра работа, пари и пак ще се окажеш в кофти ситуация с кофти мъж и без пари. Защото те свестните не са от необразованата прослойка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3cc52154dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ЧЕСТИТО живееш с висша форма егоист! Не ни питай как ще се оправи защото такива хора НИКОГА не се оправят ама никога! Не търси вината в себе си просто има хора които НЕ УМЕЯТ да обичат! Бягай докато не ти е направил дете... че тогава да видиш колко сложен ще ти стане живота!
Бягай майка ми е съпруга на егоист и живота и една мъка! Затова ти казвам, не търси вината в себе си и не очаквай той да се промени.
Бягай докато не ти е направил дете!

Бунта

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7141e02a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За какво ти е такъв мъж? Нито те обича, нито се грижи за теб - а знаеш, че ако иска, може след като се е отнасял по съвсем друг начин с предната си приятелка.
На 17 си, изчезвай оттам възможно най-бързо - защо ти е да търпиш това, когато можеш и ти да си с мъж, който ще те обича, ще се интересува от теб и се отнася към теб с любов и уважение. Сигурно стоиш там, защото го обичаш - обаче какъв е смисъла той като не те обича и цени? Ти да не си втора ръка човек, че да трябва да търпиш това отношение?
Всичко е пред теб - пусни го този тип да си ходи, само ще те дърпа назад и ще ти мачка самочувствието, че да се подсигури да не си намериш друг. Не разбирам защо си го причиняваш. Да се вържеш на 17 години за домашна помощница, да переш чорапи и да обслужваш домакинство... момиче, най-хубавите си години проспиваш - да не говорим колко възможности пропускаш. Ще го търсиш после това изгубено време и ще си се чудиш на акъла...
/и да, говоря от опит, защото съм била в твоята ситуация, колкото и да не е за хвалене :) Сега не мога да повярвам, къде ми е бил умът да се вкарам в такъв филм и да търпя, не повтаряй моята грешка - махай се оттам, ще се почувстваш 100 пъти по-добре... /

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker