Обичам го, но го изоставям... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но го изоставям...
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2416 пъти
Загубих го! Рус, синеок кавалер.. цветя без повод, нежност и симпатия... непрестанни пътувания, страхотен секс! Семейството му ме обожава, аз тях също.. но се разделихме..
Беше едно от най-трудните решения, които съм взимала... от 3 месеца сме заедно, но той адски много ме ревнуваше.. повод не съм дала, но той дори от приятелки ме ревнуваше... а аз правех на пук... вследствие от неговото държане, проявих си ината и в момента гордостта ми е по-силна от любовта. Зарязах го и действително се чувствам по-добре, но не мога да си го избия от ума! Не мога да престана да си повтарям как аз не съм свестен човек и как един мъж поне в живота си не успях да задържа... и плача, и се тръшкам, и страдам... не знам дали за себе си повече, или заради това, че се почувствах отхвърлена... моля, помагайте... как да продължа да дишам, и да се се смея, знаейки, че го изпъдих от живота си, а не това беше желанието ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: b22c9784a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мога. на ти говоря много но няма смисъл. Направила си голяма глупост. Нищо не е по-силно от любовта. Преглътни глупавата гордост и поговори с него и му кажи за глупавата ревност която е причината да го напуснеш. Любовта ви ще намери пътя!

Рус, синеок, кавалер :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ab0dc39a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта е като птица. За да е щастлива, тя лети, най-нормалното нещо на света. Когато тази птица е затворена в кафез, тя си има всичко, но не и свободата. Дали е щастлива тя, завторена в клетка?
При теб, до колкото разбирам, положението е същото. Не мисля, че си направила грешка. Човекът има нужда от общуване с други човешки същества. Да те ревнува от приятелките ти не е нормално, а без причина според мен е болестно състояние. Знам за такъв случай на прекомерно ревнуване, завърши с убийство и самоубийство след дълги години съвместен живот между тези двама души, оставяйки едно дете кръгло сираче. Така че не унивай, може да си си предотвратила много главоболия. Понякога си мислим, че живота ни среща с правилните хора, но често се оказва, че сме били заслепени. И все пак, ако решите да се съберете отново, трябва да поговорите открито за това какво не ви прави щастливи, решението много пъти се крие в комуникацията между партньорите.
Смело напред и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 44b37118e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всяко чудо за три дни казват хората. Ще го мислиш дни, седмици ако не и месеци, но ще ти мине. Щом така си постъпила така си искала, спри да го мислиш. Игнорирай го. Ревнувал те е без повод, ти си свободна птица, свободна красива. Ако това е грешка, която не ми се вярва, то гледай на тази грешка като един урок. Следващия път, с бъдещия си приятел ще го премислиш по-разумно, не се напрягай.
Щом така е станало, така е трябвало да се случи.

-Н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a18452c767
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо се чувстваш отхвърлена? Не се заяждам, опитвам се да разбера... мисля си нещо, но ще го споделя ако имаш желание да ми отговориш. Ако не... пожелавам ти или да намериш начин да изгладите неразбирателствата, или да продължиш безболезнено напред в търсене на щастието си!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 97cda7f8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Заедно ли бяхте през тези 3 месеца? Къде живяхте? И как може да пренебрегнеш любовта. Колкото по бързо разбереш че егото почти винаги вреди и те подлъгва толкова по добре. Аз мисля че трябва да му се извиниш и да си оправите отношенията. Всеки греши но не винаги всеки си признава грешките пак заради егото. Ако е скорпион пази го на всяка цена!!! На каква възраст сте?

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1bfa70c278
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто си направила това, което най - добре за теб и най = здравословно за психиката ти. Имаш добре развито чувство за самосъхранение и това ще ти е само от полза занапред!
Не се обвинявай с мисли от сорта на 'не съм свестен човек и как един мъж поне в живота си не успях да задържа' - това звучи като извадка от сапунен сериал точно.
Този мъж има явни проблеми със себе си и самочувствието си и докато не ги преодолее няма да е годен за пълноценна връзка.
Спри да се обвиняваш, защото не си виновна за нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8e122a282a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много объркана изповед. Не се разбира той ли те е зарязал, или ти него. Неприятно е , че се чувстваш толкова нещастна, но само ти можеш да си помогнеш, като го преодолееш някак. Ние можем само да ти съчувстваме.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 88e19769ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Каква е тази тема? Ако не си искала да го изоставиш, защо си го изоставила? Ако и ти не знаеш и дори не подозираш защо - трябва да се разтърсиш в дълбините на душата си и да разбереш. Иначе е вероятно да повтаряш този модел и с други мъже.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d70ee5fd2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Помисли си дали и ти си "идеална" и дали някой един ден няма да те зареже заради някой непростим "недостатък" както ти сега правиш. Връзките са приемане и разбиране...зависи колко тежка е била ситуацията:/
Анжелика

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 24c5376a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   E, не е твоят човек явно. Има жени затворени и кротки, има жени свободни и волни, това не означава, че са неверни де. Просто този човек явно иска някой за златната си клетка, а ти не си такава порода. Идеята не е забавления и цветя, а идеята е как ще се чувстваш с него в ежедневието, общуването с другите, себе си ли ще си, доверие ще имате ли един на друг. Ще уважава ли личността ти и ще те остави ли да дишаш и без него. Всъщност си се отървала от обсебване, не от любов. Спокойно, ще намериш точният за теб, ако ли не, поговорете откровено за всичко това.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1b31a19e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Добре де, а нямаше ли междинен компромисен вариант? Да говорите за това, да намерите компромис. Иначе и аз не бих понесъл партньорката ми да ме контролира и да не мога да имам приятели. Но раздялата е крайна мярка.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fdefc55d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Три месеца може да са цветя и рози, НО повярвай ми, ревността е болест, която не минава никога и след година две, ще те изтощи безумно много. Ако имате и деца, положението ще стане трагично и ще ти съсипе живота. Ревноста прераства в болезнено чувство за собственост и контрол над теб. По-добре сега да се разделите и да те боли, отколкото после да те боли от юмруци, шамари и безпричинни скандали. Любовта ще се превърне в мъчение и страдание и за двамата, щом ти няма доверие!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 069fee6836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не го мисли много. Защо ли? Ами при всяка връзка началото е най-сладко, това е времето в което вие действително се привличате, но след време нещата малко или много утихват и най-малкото нещо от началото ще бъде проблем за в бъдеще. Сама казваш, че от 3 месеца сте заедно и вече се е стигнало до раздяла. Дори и да бяхте продължили рано или късно пак щеше да се стигне до тук. Съвет разсей се не мисли, че човека ти е влязъл под кожата чак толкова, че да не може да го забравиш. Щом се е стигнало до тук значи така си го чувствала не е нужно да се обвиняваш помисли ли за напред какво ще е? Та вие още не сте се опознали и вече разногласия. Няма незаменими хора да тежко ще ти е аз наскоро прекратих 3 годишна връзка с човек с който мислих да създам семейство. Мен ми беше трудно 1вия месец и после лека по лека нещата почнаха да се нареждат. Мой съвет намери си хоби, излизай по-често с приятели СПОДЕЛЯЙ това лекува най-много. Рано или късно ще дойде правилния човек. Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 17bd5a18f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щом е толкова ревнив, по-добре, че си го изоставила. Като си мислиш за него, си мисли как те е ревнувал и пбраничавал да се виждаш с приятелите ти.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 39e28be1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не съжалявай, че си приключила с него. Нищо, че още имаш чувства. Те ще отминат, а ревността е болест, чудовищна болест. Не гледаш ли по медиите колко трагични случаи има, вследствие на ревност. Моята дъщеря преживя нещо сходно. И той беше рус, красив, обаятелен. Тя дълго кри от мен за болезнената му ревност, а аз и баща и много го харесвахме, не подозирахме истинската му същност. Никакви приятелки, никакви контакти дори и най-невинни с други мъже, пълен контрол на фейсбука и. Когато освен психическия тормоз започнал и да посяга да я удря, търпението и се изчерпало. Не мога да ти опиша колко я беше страх когато го напусна-всичко очакваше от него. Ти това ли искаш за себе си-живот с ревнивец, да не смееш да продумаш с някого. Направила си най-разумното-не съжалявай...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c41880888a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката:

Здравейте, отново, мили хора,
Много ми е драго, че проявявате разбиране и отделяте от времето си, за да помогнете.. съвет, критика, или просто споделен опит... все е нещо. На почти 30 години съм.. намирам се в етап от живота ми, в който наистина знам какво искам, но сякаш бързам да го постигна. Животът ми в личен план е пълен провал.. 9 години търпях бившият си ми приятел и сега сякаш не съм склонна към никакви компромиси: към себе си, за сметка на себе си и против същността си... русият господин има дете на 4, в момента се мъкне по съдилища за издръжка и временни попечителски права над сина му. Аз не разбирам явно каква е болката да не виждаш кръвта си, но също така и не проумявам факта как нараняваш човека до себе си всячески заради личен проблем, заради който в случая аз нямам вина. Не ме разбирайте погрешно, аз също не съм цвете и навярно историята разказана от неговата уста ще е по- различна. Правих много грешки, и аз го ревнувах, и аз се дуржах зле с него, и на мен ми е било криво, когато излезе с приятели.. и аз се опитах да го обсебя... дори осъзнавам колко много съм езискателна , а в замяна си пазя личното пространство, свобода и спокойствие... може би грешката ми бе, че го обичах само на фуми, а не на дела... знам ли.. успях ли да му покажа всячески колко много го обичам силно се съмнявам.. знам само, че загубих човекът, от когото мечтаех да имам един ден деца и да изживея старините си. Историята ми е объркана, аз самата не знам от къде да започна и кое камъче преобърна до такава степен катучката ни, че в един момент да знам, че без него ми е по- добре.. някой по- горе ме беше попитал кой с кого се раздели?! Има ли значение кой изрече последното " довиждане ", след като задпиваме в отделни легла?! Истината е, че аз взех решението подтикната от неговото отношение. Казвал ми е и показвал колко държи на мен, но аз самата не го усещах на 100%, ревността беше от идвете страни като аз съм по- темпераментната, тази която изрича 1001 неща в лудостта си и после не ги помня.. звъня ми няколко пъти, през ноща.. явно пиян, а аз не му отговорих. В момент на слабост аз му звъня, и се започва лудото препускане по нервите на другия и борба за надмощие и доминация на характерите... Объркана история, схема някаква. Сигурна съм, че е по- добре всеки да поеме по пътя си, но остана едно такова чувство за недоизживяност у мен.. Дали защото, когато се срещнем случайно се спира и ме заговаря с един особен пламък в очите, или това е просто възпитание и кортуазия аз не мога да преценя.. знам само, че след него остна една огромна празнина дълбоко в сърцето ми, която се боря да изтръгна.. Благодря за милите съвети и споделен опит. Бъдете здрави и вярвайте в любовта си! Аз вярвам в моята!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 82071542d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами сигурно му е тежко за детето, но щом има взаимен интерес между вас пак ще се потърсите. Аз си спомням така с бившият ми приятел много кофти се разделихме и няма как да не ми става кофти като се сетя, заради което мен ме е срам да го търся по принцип а й той ми е казвал хиляди пъти да не го правя. Иначе можехме да разрешим нещатата между нас по друг начин, аз съм си по инпулсивна и чувствителна и той също е агресивен на моменти, ами все не се разбирахме кой какво искал да направи или да каже.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 901be6c3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Правилно си постъпила, че толкова рано си взела това решение. Така болката ще мине най-бързо. Не съжалявай. От опит ти казвам, че щеше да става по-зле и да те скапе психически.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker