Къде греша с момичетата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде греша с момичетата.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1879 пъти
Здравейте, на 25 години съм вече и до сега не съм си имал приятелка. Преди доста време бях много срамежлив, не можех да говоря с момичета и това ми пречеше. Сега оправих това, започнах да заговарям момичета, да ги каня да излизаме и те се съгласяват, правя им жестове, но винаги могат да ми дадат само приятелство. Винаги ми казват, че съм много готино момче и всяко момиче би си мечтало за момче като мен. Не съм грозен. Не съм от нацепените батки с голите глави и тъпо повредение. Пробвал съм с какви ли не момичета. От по свесни до пълни боклуци. Сексуално съм бил с не малко момичета, но никога не е онази връзка. Цялата ми компания си имат серизно приятелки и аз винаги съм соло като излизам с тях и се чувствам неудобно. Вече две години правя студенстки бригади в Америка за променя нещо в себе си и момичетата да почнат да ме харесват като за половинка, а не като просто приятел. Последното момиче което си харесах е сама от повече от година. Поканих я да излезем, излязохме, взех и букет рози, тя много ги хареса, сготвих и вкъщи и пак не може да ми даде нищо повече от приятелство. Писнало ми е. Почвам да си мисля, че цял живот ще си стоя сам и ще карам на секс за една вечер с някви, а аз не искам да е така. Моля ви помогнете :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: ff581c29ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брат, като не искаш да си само за секс, не ставай "приятел" с тях.
И не ги ч... кай, като не искаш, да ти почернят чувствата.
Трябва да си отстояваш желанията, като искаш връзка с определено момиче... казвай направо, без недомлъвки, ако ти отговори отрицателно, само напред и прекратяваш контакти, с тази личност.
Не се правиш на приятел и не се надяваш, някога да ти се отвори парашута.
Моята любов, с която съм 3 години, макар и срамежлив си каза направо, какво иска от мен, а след месец станахме гаджета.
Срамежливостта, не трябва да е оправдание, за неуспешни връзки, то ако е така, защо си правил секс, като си толкова срамежлив? Секс, може да поискаш, а чисто нормални и любовни взаимоотношения, не можеш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f330928810
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прсто не му е дошло времето от личен опит мога да ти кажа че това идва от само себе си. Момче не знаеш някъде там някое момиче може да ти краде усмивката ама ти да не си забелязал. Предполагам, че всичко с времето му, то вече е станало мода на да си с някого за кратко. Някога някъде ще се среще с теб и ти с него този човек ще ти досене светлина, в живота :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 030e6581d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Точно това ти е проблемът-че си свестен. Ако беше пълен боклук момичетата щяха да търчат по теб като пчели на мед.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 14300c382a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи, жените не ги слушай какво ти приказват. За стабилни взаимоотношения на 25 самият ти трябва да си по-стабилен във всяко отношение: имаш ли стабилна работа, имаш ли собствено жилище, кола, стабилен ли си в отношението си, поддържаш ли се хигиенно и тн. Освен това трябва на първо време да искаш ти да даваш, не да искаш те да ти дават. Такава ни е мисията като мъже брате - ние даваме каквото можем - пари, време, сперма. Мъжът дава, жената взема. Такава е природата брате - сурова към мъжете.

А и брате що купуваш рози на първа среща... Рози се купуват вече като сте ходили няколко месеца за Св. Валентин или подобен лигав празник.

Освен това имай предвид, че и при много жени има проблеми брате - не са само при мъжете проблемите. Някои жени просто не стават за сериозни взаимоотношения, може да са предимно такива в средата ти.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f759cbf69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Най-добре се консултирай с приятелите си!Те наблюдават действията ти от близо и ако са ти истински приятели и не са тъпи ще ти дадат решение.Късмет!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bc43f37c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Без да се засяга, това е безпристрастно лично мнение все пак, според мен основната причина да не те взимат насериозно е заради това, че ползваш еднократен секс. Както сериозен мъж не би се занимавал със лека жена, предполагам същото е и със повечето жени, или поне с тези, с които си пробвал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 81b2be7082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали не се държиш твърде приятелски с момичетата? Наясно ли са още отначало, че искаш нещо повече? Че излизате на среща, а не по приятелски?
Ж28

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 71bd3a829d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, напук на моето мнение по въпроса поне 80% ми разправят, че нямало приятелство между мъж и жена. Ако масовката е права, защо жените очакват авторът да иска приятелство?

И какво ще рече да се държиш твърде приятелски? Всичко, различно от описаното във вицовете за перничани ли? Защото не вярвам, че нормална среща започва с "Кефиш ме, искам секс" - може да приключи с това, ако жената има самоуважение, но не вярвам героят да получи нещо повече от шамар. А нямам идея кое не е толкова брутално/просташко, но не е твърде приятелски звучащо. Ще се радвам да внесеш допълнителни уточнения - вероятно ще е от полза и за автора. :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 57553dabd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вариант като проблем, за който се сещам е, че като излезеш с тях се стараеш прекалено много в усрема си да ги впечатлиш и то до такава степен, че те усещат, че не си искрен с тях и че по някакъв начин се опитваш да компенсираш някакви недостатъци. Това мен би ме отблъснало. Въпреки че щом си лягат с теб това означава, че будиш симпатии и ги предразполагаш по много добър начин. Не се обиждай и имай предвид, че мнението ми е мн субективно, тъй като не разбирам много и нямам достатъчно инфо. Моят съвет е да бъдеш по-естествен като сте заедно и се опитвай да ги разсмиваш и да ги забавляваш по някакъв начин. Според мен чувството за хумор е мн силно оръжие, но не прекалявай, защото шегата е като солта. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c3b6eb299b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Питал съм приятелите ми, те даже се изненадват как момче като мен не може да си намери приятелка. Няколко пъти след като излезем им казвам какво искам и се почва : Аз исках да изградя приятелство, много си свестен, малко са тези като теб и не искам да те загубя, не мога да ти дам нищо повече от приятелство. За стабилноста - нямам я. В момента работя в САЩ за да си събера пари за кола и собствено жилище, понеже живея с наще, а си имам и проблеми с тях. В момента се чудя дали да не остана за няколко години още за да си гарантирам стабилност. Винаги гледам да св държа добре с момичетата, а ме като повечето момчета да ги правят на парцали и те да им тичат след гъзовете.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f0ae18cbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 5. Може би това е проблем. Все попадаш на себични кучки. И следователно трябва да се държиш малко като с такива. Действай по рязко като другите. Дръж се по тип мачо. Накарай момичето да търчи след теб не ти след нея. Не казвам че това е 100 процента коректно или правилно решение, но как ще загубиш като нямаш нищо. Пробвай различни варианти все ще оцелиш. КЪСМЕТ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker