Да и вярвам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да и вярвам ли?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2280 пъти
От една година сме с вече законната ми съпруга. Тя е перфектната жена за мен. Разбираме се чудесно. Това е най -
невероятната година в живота ми. Имаме общи планове общи мечти. През цялото време е била до мен и ме е подкрепяла в всичко. Живот приказка. Всички за мен беше перфектно до преди три дни. В феиса ми се включи някакъв профил и ми каза че жена ми обича друг. Каза ми че следи профила на друг мъж и всеки ден го проверява по няколко пъти. Бях шокиран не можех да повярвам че това е истина. Когато се прибра и казах и исках да ми покаже. Оказа се вярно. Тя твърди че е чисто любопитство. И ми казва да не бъркам реалния живот с феисбук. Тя казва че за нея феисбук не е от значение.
Нормално ли е това? Да и вярвам ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6ffe8587f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, не е нормално! Ако този мъж и прати снимки (предизвикателни) това нормално ли ще е? - естествено, че НЕ! Дръж я по- изкъсо! Той и моя така си гледа различни и какво се оказа. От както ми забрани фейса той си е добавил 200 момичета за месец и си пише с тях! Не и позволявай да ви развали връзката заради единия фейсбук! Това си е чисто разваляне на семейства и тн! Късмет! Дано се оправите и и дойде акъла в главата на твоята "перфектна жена" в кавички защото перфектни няма, а и явно не е толкова перфектна щом зяпа на други мъже профила!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6ed9cf6cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато видиш лични съобщения и уговорки за срещи, трябва да се притесняваш, но всеки гледа профили на други хора, дали на мъже или жени, не е от значение. Особено, ако човек има много свободно време си виси нон стоп в социалните мрежи.
Фейсбук е наркотик, който стари и млади ползват, но фейсбук е и арена на фалшиви профили, фалшиви новини, фалшиви връзки...!
По-важно е, какво в реалният свят се случва, защото там стават необратимите неща.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fff8345636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Лошо.
Едно наум да си имаш. може и да е така но всеки ден да зяпаш определен мъж, който уж не те интересува, а заради любопитство. Ние мъжете от любопитство зяпаме различни, не една и съща нали?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ad7a992ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е нормално, че уж сте достатъчно зрели да сте семейни, пък се занимавате с разни фейсбук глупости. Изневярата става в реалния живот!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e179f32acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Нормално е! Това е чисто, женско любопитство.
И аз гледам едни и същи профили на мъже, но това е точно от любопитство... няма друга причина
Така че, авторе, изчакай и не я нападай... ако само това е проблема към този момент-трай си засега
П. с - не съм влюбена в тези мъже и съм в щастлива, дълга връзка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0494de3d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е за това го мразя тоя фейс, колко семейства развали. А жена ти очевидно търси нещо и с фейс или без ще си го намери, просто сега ще е по-предпазлива и няма нищо повече да разбереш. Свърши идилията...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 36c0cbc87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо искам да те попитам, на колко си години. Казваш, че от една година сте женени. А колко време преди да се ожените имахте връзка. За времето когато сте били заедно ти никога ли не забеляза нещо нередно в поведението ѝ? Не ми се вярва тя да е най-големия психолог, че изражението на лицето ѝ да не покаже някакво скрито предателство към теб. Тя може да го е показвала, но ти да не си го забелязал. Едно мога да ти кажа, че ангелите на болшинството от жените са много слаби. Няма жена, която да не лъже и да не крие тайни. Каквито и отношения да сте имали до този момент ти си проявил голяма наивност за да я определиш като перфектната жена за теб. Ако приемеш голяма доза от нейните слабости тогава можеш да я наречеш, че тя е перфектна. Аз си мисля, че поради една или друга причина тя ти е влезнала под кожата и ти си се подвел-сметнал си я едва ли не за ангел небесен. Запомни едно нещо:-на жена никога, ама никога не вярвай напълно. Ти не трябва да ѝ казваш, че не ѝ вярваш, но винаги бъди под съмнение, че може да ти изиграе някакъв номер. Ти си мислил, че тя е перфектната за теб, а тя казвала ли ти е, че ти си перфектния за нея. Съмнявам се, но дори и да ти е казала подобно нещо, това е било женско лицемерие. Жена и искреност, това са две противоположности.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a4543ae31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   "Чистото" любитство е подбудено от чувствa и мисли. Никой не проверявa един и същи профил просто ей тaкa всекидневно.
Но... кaкво ще нaпрaвиш? Скaндaл и ще я подбудиш към действия? Или просто ще кaжеш кaто умен мъж, че рaзбирaш, нямa проблем и дори сегa се чувствaш свободен дa прaвиш същото, зaщото ти е любипитно едно момиче/женa, но си мислел, че не би било добре дa любопитствaш тaкa, не си знaел, че зa нея не би било от знaчение.
Сещaш се, че ще я включиш нa режим "шпионин" нa 300% ще зaбрaви дa лпбопитствa тук-тaме, и ще си пренaсочо бързичко любопитните очички към собственият си съпруг.
Но не действaй под влияние нa емоции, нерви и т. н.
Просто подaй тъничко, че щом зa нея нямa проблем, пък и нaли е сaмо фейсбук, знaчи не е проблем и ти тaкa.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8c7aa2baad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Странно... някой да ти каже, че жена ти следи профила на чужд мъж във фейса... че, този някой от къде ще знае.. няма опция във фейса, до колкото знам да виждаш кой ти е гледал профила.. пък, камо ли да виждаш кой на кого е разглеждал профила..
.. другият вариант е жена ти, пред този някой да разглежда чужди профили... нещо не ми се връзва... не си прави грешни заключения... вярвай на жена си..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fe23da914e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не. И да ти кажа любопитните хора не свършват добре. Любопитството уби котката- английска поговорка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: efae88bfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Помоли я, ако те обича, да си закрие профила. Изобщо, за какво й е? Нали си има теб. Аз имам профил, но изобщо не го ползвам и виждам, че с повечето хора вече е така. Фейсбук създава някаква фалшива реалност, фалшиви приятели, нещо напълно безполезно. Губи-време. А пък колко връзки и бракове разваля, статистиката е безмилостна :-)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a4543ae31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Н 12, aз съм н 8 и съм си дaлa мнението, но твоето е шaнтaж. Ей товa пък не бих го позволилa нa НИКОГО! "Aко ме обичaш, ще прaвиш кaквото кaжa AЗ, нямa дa имaш лично мнение и никогa нямa и дa си помислиш дa отстоявaш тaковa aко все пaк имaш".
Твоето си е бaш комплексaрщинa, не ти трябвa човек до теб, дaже и кученце не ти трябвa, че и то си имa хaрaктер.
Още повече, че очевидно aвторът е здрaв емоционaлно мъж и нямa нуждa дa изнудвa, мaнипулирa, шaнтaжирa.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 95950a08a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това за котката и любопитството, което номер 11 е написал, е много вярно, авторе, да ти кажа пък аз.
Жена ти те мотае, да знаеш. Да не бъркаш реалния живот с фейсбук, а? Във фейсбук пишат съвсем реални хора, които понякога си определят съвсем реални срещи и започват съвсем реални връзки. Ако аз гледам профила на определен мъж по няколко пъти на ден, това ще е само защото той мнооого ми харесва, и ако и той е ок... сещаш се.
Бях чела една история за убийство от страст, в България се развива действието. Мацката на някакъв /нямали брак, но живеели заедно и имали дете даже/ се запознала във фейса с женен мъж и си чукнали среща в един мол. Добре, ама бъдещия рогоносец влязъл във профила й, разбрал за срещата и ги проследил в мола, въоръжен с пистолет. Като се срещнали и се прегърнали двете гълъбчета, ги убил и двамата.
Много такива жени познавам, авторе, дано жена ти не е от тях - само въртят очи и гледат с кой да си го сложат, а в къщи и за пред хората го играят перфектни съпруги и майки. Но така е - мъж и прасе - както ги научиш, а жена и кола - на каквито случиш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 32e1412a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   и какво като гледа профила му? ти не гледаш ли женски профили? някои по-горе се изказват, че работата намирисвала щом гледала този профил всеки ден... хм, а вие откъде знаете дали само този профил гледа всеки ден? може да си има 10 профила, които гледа всеки ден. има и такива жени-любопитни или клюкарки, или може да му гледа профила просто защото наистина й харесва, но това не значи, че е тръгнала да ти изневярява, или че ще го направи. Съмнителното е само, че някой ти е писал, че жена ти едва ли не го следи. Няма опция, с която да се види кой колко пъти ти е гледал профила, това са измислици от край време! Някой най-вроятно ви завижда и иска да ви навреди...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker