Самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотен
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1436 пъти
Здравейте, моят проблем е следния:
Скоро ще стана на 24 и никога не съм бил с момиче. Никога не съм правил секс, не съм целувал, не съм имал гадже и мисълта за това ме изяжда отвътре всеки ден. Останалата част от живота ми сякаш се нарежда добре-завършвам висше и вече имам относително добра работа, доходите ми са стабилни, малко съм дебел, но отслабвам от няколко месеца и има доста добър резултат. Все пак изглеждам доста посредствено. Та всички тия неща изглеждаха много важни в миналото но сега са безсмислени за мен. Няма значение каква работа имаш, колко книги си прочел или колко спортуваш, когато видиш всичките си приятели да сменят гадже след гадже, когато всички около теб си намерят дружка, когато видиш дори клошарите по улицата да вървят по двойки, а теб никой не е поискал да целуне по устата през целия ти живот, всичко друго губи смисъл.
Но най-гадното е че точно факта че съм девствен ми пречи най-много да си намеря приятелка. Ако споделя това на някоя тя ще ми се изсмее в лицето. Плюс това не мога да предприема никакво жалко подобие на свалка, защото идея си нямам как да подходя, какво да кажа, какво да направя, а като дойде момента да се говори за секс съм принуден да мълча като пън и да чакам темата да мине, молейки се да не ме замесят в нея.
В главата ми се редуват чувства на тъга, срам, гняв и съжаление. Сега през лятото е още по-зле: всички мацки са тръгнали разголени, а аз само се въртя и зяпам като бабун. Много искам да заговоря някоя, на спирката на автобуса или на почивката на работа, но как за бога мога да генерирам една връзка от нищото, при условие че нито изглеждам добре, а и нямам и капка самоувереност.
Не приемам дискотеки и тем подобни варианти за запознанство, защото нито аз нито някой от приятелите ми обияаме да ходим по такива места, а и не мисля че там човек може да срещне свястно момиче.
Пробвах Тиндър, но и там е боза, ако нямаш лице като на Брат Пит на млади години.
Наистина се чувствам в безизходица и не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 16c8fb1b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Бил съм в твоята конкретна ситуация. Аз правих секс за първи път на 26 години. Сигурен съм, че имаш влчения към поне едно момиче от така наречената 'компания'. Зарежи тази работа.

Вземи един приятел на когото имаш доверие и е на ясно със ситуацията ти. Отидете някъде където е по-тихо но има забавляния. Например зала за билярд, боулинг, карти и т.н. След извастно време наблюдения юе видищ, кой е там за същото от другия пол. Съвсем нвинно предложи игра за жетон примерно. Така се повдига атмосфереата. Може да изгубиш с малка разлика за да провокираш интерес. Междувремено говорете за 'глупости' (Как не те покрива играта, нмямаш късмет защото е горещо/вали, бирата не е хубва както 'еди-си-къде'). Бъди приятелски настоен.

При желание от тяхна страна разменете контакти (телефон, фейсбук и др.). При такива контакти бъди настоятелен но не досаден. Изчаквай отговр на съобщението ти преди да изпратиш 50 от типа 'Ехо' и 'Там ли си'. Ако не ти отговарят - не е това целта. щом видиш отговор не бързай да го прочетеш. Направи нещо друго. Отиди до тоалетна/душ. Прочети глава от книга ако четеш и т.н. Разсеяй се от ситуацията, после прочети за какво става въпрос и отговори откровено.

При фаул повтори процеса. Пренеси се там където се чувстваш комфортно.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bca722f6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм преминал през същите трудности, но не може всичко да се обясни в 2 изречения. Бих се радвал да ти помогна ако оставиш някаква форма за контакт, ако разбира се сайта го позволява. Надявам се да успеем да се свържем.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c497eb4a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах такъв проблем и преминах успешно този период. Може да не ти се вярва, но стъпките към положителната промяна са елементарни. Мислиш си, че съвършенството на един мъж е реализацията му в професионален и материален план? Не! Съвършенството е това, което кара жените да го заглеждат и да се интересуват от него, а мъжете да се чувстват неконкурентно способни в негово присъствие. Това е изключително просто и първично обяснено, но все пак ние сме част от природата и това е нормално. Ето ти лесни малки стъпчици към успех.
1. Започваш да се бориш с килограмите! Аз бях 187см. и тежах 95 кг. отпуснат корем, мазна кожа и прекарвах много часове на комютър. Агонията продължи до 26 годишна възраст и ми втръсна!
и Започнах да тичам и ходя пеша много, да правя най-универсалното и полезно за всеки мъж упражнение - Лицеви опори! Не е толкова сложно, важното е да ти идва отвътре и да имаш свободно време. За едно лято станах 84-86 килограма, оформиха ми се гърди, гръб и стегнах корема. В никакъв случай не ходи на фитнес! Тренирай със собствено тегло. Това е най-естествената и оформяща тялото процедура. Натуралните мускули и красота привличат всеки човек. Мъжете харесват естествената красота на жените и обратното.
2. Не заглеждай жените умолително и тъжно. Когато се постегнеш и заякнеш и самочувствието ще ти се вдигне, чувството е вътрешно, много силно и гарантирано привлича. Казвам ти всичко от опит. Ако си сериозен ще го постигнеш за месеци.
Като не си отпуснат и безформен, самочувствието ти дойде и гледаш с вдигната глава, няма никакъв шанс да им прозираш и да те усетят, че не си се целувал и нямаш опит. Аз ти давам гаранция, защото на мен ми налитат и отракани жени, а пък аз имам много слаб опит в интимните отношения и очевидно това не го усещат. Най-голямата тежест на проблема е в главата, запомни го. Поведението издава проблемите ти. Дори и никога да не си се целувал, ако се отпуснеш и не ти пука ще се целуваш скоро. Няма чалъм и техника, няма училище по целуване. Всичко е на спонтанен принцип. Ти защо си мислиш, че жените търсят някой отракан? Защото и им е трудно да се отпускат и да водят процеса.
Сега не ги гледай жадно и отчаяно! Стегни се и потренирай! Като станеш оформен и ти личи ще го усетиш от погледите на околните. Можеш чак тогава да си позволиш похотливи погледи, а жените това ще го харесат. Не ти казвам предположения, казвам ти как стават нещата. Това е природата. Мъжката красота и мъжественост действа на подсъзнателно ниво при жените, предават се на желанието. Но ако те мързи и не ти се тренира, да знаеш, няма как да си хванеш симпатична и хубава жена. Този съвет може да ти изглежда прост и много измислен, но реално е самата истина и води до резултати. Преди годи се заглеждах в красиви момичета и те не ме отразяваха, сега пак ги заглеждам и те се усмихват и задържат замечтан поглед. Кефят се, че някой хубав мъжки ги желае. Не искат да бъдат желани от непривлекателни мъже. Да станеш привлекателен е лесно, но се иска да положиш усилия. Имам приятели, които ми завиждат и ме гледат сърдито, та те не си мръдват пръста а искат да са харесвани. Имам един дето от месеци се кани, че всяка сутрин ще прави няколко серии по 10 лицеви и ще отслабне, ама още си е торба и не е започвал да ги прави. Тогава да си седи и да гледа прегърнатите двойки. Аз преди завиждах на всички заякнали момчета и смятах, че са позьори. Природата си иска съвършенството. Силните мъжки в природата са най-красивии желани от женските и най-мразени от мъжките. Стани комплекс на мъжете и ще си всеки ден под женски прицел. Вярвай ми и ще успееш. УСПЕХ!!!
М30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker