Ревност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1311 пъти
Здравейте, приятели. Искам да споделя нещо, което наистина мн ме притеснява. От скоро излизам с едно момиче, което е мн красиво и много ми харесва. Въпросът е, че преди няколко вечери много се ядосах, тъй като я изревнувах, поради факта че тя си пишеше с някакъв продължително време. На 24 съм и никога не съм бил ревнив, а съм имал дълги връзки. Никога не съм се дразнил излишно или камоли да следя човека. При това момиче е малко различно. Тя наистина е мн красива и съм напълно наясно, че ще бъде харесвана и сваляна от др момчета, но ме подразни, че им отвръща или поне така изглежда. След като и кажа нещо, тя ми отговаря, че просто са си приятели и нз си какво... но пък като се замисля какво др да ми каже? Поскарахме се и след като заспа ми дойде идеята да и взема телефона. Нищо не видях, тъй като имаше парола. Тя впоследствие дойде при мен и разбра. Очуди се, че съм го взел. Легна при мен и си поговорихме. Каза ми, че не знаела, че ме дразни и че няма да го прави повече щом е така. Съгласих се, но на следващия ден пак си беше на телефона. Яд ме е на себе си, тъй като се превръщам в човек, който дебне и я следя кога ще си пипне телефона. Отвътре в мен се надига една злоба и една ярост, която мн ме напряга. Ясно ми е, че реши ли да ми кръшка, не мога да я спра, ако ще да обърна света, но не знам какво да правя... Някак не й вярвам, а това е мн лошо. Тази ревност ще ни скапе връзката. Дайте някакъв съвет. Има ли хора в подобна ситуация? Мога ли да направя нещо, тъй като имам три варианта-1. Да стоя и да се ядосвам и да я напрягам нея, при което може да излезе само лошо и 2. Да се разделим, при което нищо хубаво няма да стане, а и нямам доказателство за нещо, което да е направила и 3. Просто да се примиря и да си затварям очите, което също не ми харесва като вариант, тъй като по този начин тя ще усети слабост и ще спекулира с нея по този и по други поводи. Та някой може ли да ми даде друга идея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: e6bb1ecb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!Преди всичко ако партньорът е достатъчно възпитан не би трябвало нито да пише нито да чати в присъствие на другия!Това, че я ревнуваш си е твое право, защото тя те пренебрегва и не ти обръща внимание, а вероятно това след работа си е вашето време!Факта, че си проверил телефона, на пръв поглед изглежда неприемливо, защото си имате доверие!Но питам аз тогава защо има парола???Е"стествено, че можеш да я проследиш, предлагат се по интернет много средства!А това че е приятел и аз като теб навремето вярвах на подобни глупости, а при мен се оказа 10год паралелна връзка!Така, че няма лично пространство щом има парола!Убеди се, че момичето си струва, преди да хабиш чувства по вероятни заподозрени!Желая успех!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7a627cbae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един съвет от един доста по-голям от тебе мъж. Виж ситуацията е следната, задай си простичкия въпрос от кого точно я ревнувам? От тези, с които е спала преди тебе и да я ревнуваш и да не я ревнуваш все тази, тя вече се е чукала с тях, следва другата възможност, да я ревнуваш от някой, с когото иска да спи, пак е безсмислено, тя иска евентуално друг и въпрос на време е да го получи, ако го иска. За това младо момче, живей си живота, ако усетиш промяна в нея, вероятно си прецакан, но пък може ли посред лято да ходиш всеки ден с чадър, защото все някога щяло да завали. Излишен товар е чадъра. и НАКРАЯ бай Митко има един лаф, момчета това лозе пазене няма, бери плодовете докато са хубави пък после каквото стане, ако междувременно можеш да си краднеш и от друго лозе, още по-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ace4815672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пич и на мен са ми изневерявали и при теб явно това се случва. Преди години ми се случи подобно нещо но не с чат както сега а с имейли. Гепнах и паролата и какво да видя пишел си с него от 1 месец и са излизали чукали са се, после даже му благодари за хубавия секс. Не мога да ти опиша яростта и нервите които потроших. Най фрапиращия случай беше проведе разговор с него пред мен уж с приятелка говорела. Както и да е аз много я обичах бях любовен грижовен и си казах че ще ме търси под дърво и камък но няма да ме намери. След лют скандал скъсахме което беше вече на 100 % сигурно. Сега е женена за пияница и съм сигурен че си мечтае за човек като мен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ef0e17b0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, оказа се, че и тя си пише с някакъв пич и ние скъсахме и така. Кой откъде. Случват се тия неща.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d822aead25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се разбра последното автора ли беше. Много лесно се давате бре. Това си е реална конкуренция. Учете седа устоявате! Дори и само заради идеята да се преборите със съперника. Няма честност в никакви отношения в реалния живот! Гледайте на такива "изневери" като на учебно поле. Като се доберете до такава информация (кореспонденцията й/му с друг/а), вникнете в нея, поучете се от споделеното там. Направете си изводи какво всъщност търси и приема, начина на предлагането му...
Най-безполезното нещо е да зачертнеш веднага такава връзка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7591773827
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, автора. Скъсахме. Защо трябва да търпя такова отношение. Колкото и да ми обяснява, че няма нищо, не и вярвам, защото продължаваше да го прави.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker